Luottamusta ja Osaamista

TILANNE ON PÄÄLLÄ

Myrsky on alkanut. Tilanne on nyt päällä. Tämän päätepisteessä jompikumpi on voittaja. Kumpi, se riippuu meistä kaikista. Nyt pitää kantaa kortemme kekoon.

Palataan kuitenkin hieman ajassa taaksepäin. Erityisesti David Icke niminen henkilö on kertonut meille, että kaikki se mitä tapahtuu on suunniteltu jo kauan sitten. Esimerkkinä tästä ovat EU ja Euro päätökset, jotka tehtiin jo 1950 luvulla. Brittejä on pidetty pimennossa tarkoituksellisesti jo yli kolmekymmentä vuotta. Olemme voineet myös lukea hyvin dokumentoiduista kirjoista sen, että maailman väkiluvusta aiotaan poistaa suurin osa väestä. Katsokaa esimerkkinä Georgian Stones, graniittiluomusta, jossa kerrotaan että maapallon väkiluku tulee pitää noin 500 miljoonan ihmisen tasolla. Tämäkin on suunniteltu jo kauan sitten.

Olen kirjoittanut aiemmin maamme ulko- ja turvallisuuspolitiikan strategisista valinnoista. Maamme johto on valinnut lännen eli siis Naton, EU/Euro pilarit niiksi valinnoiksi, jotka turvaavat maamme kohtalon. Samalla he ovat kuitenkin upottaneet Suomen katalimpaan turvallisuuspoliittiseen ansaan, joka on olemassa. Tämä on velka. Velka on takaportti, jolla meitä voidaan kiristää ja upottaa halutulla hetkellä. Nämä valinnat ovat vääriä koska nuo pilarit tulevat tuhoutumaan. Suomen strategia on väärä ja se tulee nyt esiin.

Kun luette eteenpäin toivon, että pidätte mielessä kovasti rakastamani skenaarioanalyysi lähestymisen. Tämä on siis se, että tulevaisuudella voi olla useita erilaisia vaihtoehtoisia tapahtumaketjuja. Toinen asia joka tulee ymmärtää on se, että kun puhumme Natosta, Yhdysvalloista ja lännestä yleensä on hyväksyttävä eräs tosiseikka. Suomea niin kuin muitakin länsimaita on johtanut rikolliset voimat. Nämä globalistit eivät ole sen kummempia kuin mahtavilla resursseilla toimivia rikollisia käskyläisineen. Tämä on muuttunut kun Presidentti Donald J Trump astui virkaansa.

Kun puhumme nyt Yhdysvalloista on erotettava Yhdysvallat ennen ja jälkeen vaalituloksen selvittyä syksyllä 2016.

Katsotaan puheenaiheita Suomessa ennen tuota tapahtumaa. Presidentti Putin ja Venäjä demonisoitiin joka ikinen päivä. Nyt tuosta on jäljellä enää Putinin kello. Vaalituloksen ilmoituksen jälkeen valittu presidentti eli Donald J Trump lienee kamalin keskittymä koko maapallolla. Miten yhdessä yössä voi median tauti siirtyä Putinista Trumpiin.

Nyt asiaan. Viime lauantaina kuulimme, että Hawaiin kohdistettu ydinisku oli näppäilyvirhe. Virallinen selitys siis oli se, että joku antoi väärän ilmoituksen ilmassa olevasta ydinkärjestä. Tämä ei ole totta vaan useista lähteistä on vahvistettu se, että ilmassa oli ydinkärki ja se tuhottiin ajoissa. Ydinkärki lähetettiin sukellusveneestä ja sen kohde oli Hawaii. Muutama päivä tämän jälkeen Japanissa sattui vastaava näppäilyvirhe. Todellinen tilanne oli vastaava kuin Hawaiissa. Ilmassa oli sukellusveneestä laukaistu ydinohjus, jonka päämäärä oli Japanissa. Sekin tuhottiin. Molemmat sukellusveneet on tuhottu. Olemme siis todistaneet oikeaa yritystä aloittaa ydinsota. 

Nyt sitten Suomeen. Meitä on valmisteltu sotaan jo vuosia. Maamme johto on sitoutunut länteen. Olemme mukana ns. Fake News kampanjassa. Miksi?

Oma intuitioni kertoo sen, että maamme johto on sitoutunut nimenomaan tähän rikolliseen osioon lännessä. Lähteet ovat Yhdysvalloissa vakuuttuneita siitä, että Pohjois Korean uhittelu ja siitä alkanut kahden ydinkärjen laukaiseminen olivat aie aloitta ydinsota, josta olisi voitu syyttää tavalla tai toisella Presidentti Trumpia. Sota olisi eskaloitunut hetkessä ja Suomi olisi ollut mukana ensi-iskussa.

Kysymys kuuluu mitä maamme johto puuhaa? Kenen palveluksessa he ovat? Keneltä saavat koko ajan ohjeita?

Tilanne juuri nyt Yhdysvalloissa on ”sekava”. Tiedämme, että sotilaskoneita oli eilen ilmassa suuri määrä. Tänään on arveltu, että Presidentti Olisi siirretty sotabunkkeriin operaation läpiviennin ajaksi. Tiedämme siis sen, että tilanne on päällä.

Kunhan pöly laskeutuu (toivottavasti ei ydinasepöly) alkavat totuudet paljastua, myös maamme korkeitten viranhaltioitten suhteen. Tästä johtuu siis hikoilu ja pelkokertoimen nousu. Mikäli Trump voittaa paljastuvat nämä rikolliset automaattisesti listoina. Suomessa heitä on sisäpiiriläisinä joitakin kymmeniä ja kokonaisuutena muutamia tuhansia.

6 Comments

 1. "maranello" "maranello"
  18.1.2018    

  Mistä olet saanut näitä tietoja? En usko että kerrot mutta sanonta ”totuus on tarua ihmeellisempää” pitänee tässäkin paikkansa. Kiitos. Jatka tutkimuksia! t. MK

 2. Antero Kangas Antero Kangas
  18.1.2018    

  Kiitos tämän jakamisesta!!

 3. Mauri Mäntykivi Mauri Mäntykivi
  18.1.2018    

  5.1.2018 Kouvolassa Myllykoskella laskin 10 helikopterin lentävän Kotkan suuntaan. Arvelin jonkun harjoituksen olevan menossa. Lensivät parvessa kuin linnut.

 4. Kalevi Kalevi
  18.1.2018    

  Ydinohjuksista puheen ollen, esim. vuonna 1987 ”Tähtialukset” ottivat talteen Skandinavian yläpuolella Usasta karanneen mannertenvälisen ohjuksen. Ruotsin uutisissa tuo oli kerrottu ja näytetty jopa kuvakin siitä. Näin meitä suojellaan meiltä itseltämme. Tuokin varmistui vasta 90-luvun alussa, kun olin käymässä Ruotsissa.

  • 18.1.2018    

   onko tähän kuvaan linkkiä? tai itse uutiseen? ja siis tässä väitetään, että on estetty kaksi false flag-iskua, mutta kuka sen on estänyt? onpas taas pyörittelyä ja jotenkin pieni suomi sopii kuvaan jopa ensi-iskun lähialueena, whaat =) jos selittää jotain skeidaa, niin se pitää perustella. tässä koko jutussa ei ollut tolkkua yhtään!

 5. Jaska jokunen Jaska jokunen
  18.1.2018    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *