Luottamusta ja Osaamista

HETKEMME ON KOITTANUT!

Paljon on tapahtunut maailmalla sekä Suomessa kesän ja alkusyksyn aikana. Viimeisin pisara tai oikeastaan viimeisin naula omaan arkkuunsa laittoi globaalisti eliitti Kataloniassa eilen sunnuntaina. Heidän tappionsa vyöry alkoi siis tuosta tapahtumasta.

Olen itse ollut kohtuullisen hiljaa kirjoittelusta. Tämä riehumattomuus on saanut tietyt henkilöt liikkeelle ja ovat jo alkaneet sovittaa allekirjoittaneen päälle uutta viittaa. Olen kuulemma vihollisen leirissä, CIA maksaa minulle rahaa, olen trolli jne.

No, minulle sovitettiin jokin aika sitten tietyn nelikon toimesta milloin äärioikeiston ja natsien leimaa otsaa ja sionistiksikin haukuttiin. Eivät onnistuneet silloin eikä tuota rahaa ole näkynyt ei CIA:n tileiltä eikä muualtakaan. Olisi ollut tarpeen. Palataan takaisin päiväjärjestykseen.

ME KANSA kansanliike aloittaa näkyvästi OPERAATIO VYÖRYTYKSEN nimellä kulkevan viimeisen hankkeen. Tämä sisältää useita eri toimia. Tulemme lanseeraamaan nyt niistä kaksi. Kaikki voivat osallistua ja vieläpä omalta sohvalta. Seuratkaa lähiaikoina sivujamme.

Olen seurannut erityisesti FB kirjoittelua. Monet ovat paniikissa ja menettämässä toivonsa hyvään lopputulokseen. Siihen ei ole perusteita. Meillä on seuraa ja kanssakansalaisia. Heitä oli sankoin joukoin Kataloniassa. Kaikki päättyy hyvin.

On kuitenkin muistettava muutama asia. Meidän tulee saada ystäviä ja tukijoita mukaan. Näistä keskeinen on poliisi. Olen erittäin huolissani siitä, että poliisin kanssa otellaan jo ihan tosissaan maassamme. Se ei johda hyvään lopputulokseen ja sitähän me haluamme. Eliitti osaa tämän pelin. He laittavat ensin tietyt yksilöt vastakkain jonkin tahon kanssa ja siitä seuraa sitten vääntämistä poliisi kanssa. Taitava operaatio, jossa mukana on tahattomasti yksilöitä tai maksettuina. Näillä toimilla kansaa harhautetaan täysin epäoleellisten juttujen pariin. Pidetään siis tiukasti tavoite mielessä. Globaalisteille potkut tästä maasta.

Yritän seuraavassa kuvat toisen meneillään olevan prosessin kautta tekniikkaa, jolla meitä harhautetaan. Eliitti haluaa lanseerata oman uskontonsa niin Suomeen kuin muuallekin. Tiellä on meidän kristillinen kirkko. Tuo uskonto ja kirkko tulee tuhota meidän toimillamme. Miten siis toimia. Palkataan vapaamuurari arkkipiispa ja muutama muu puhumaan ihan pehmoisia. Tällä saadaan aikaan ihmisvirta erotaan kirkosta sivustolle. Kun se viimeinenkin enterin painallus on totta olemme tuhonneet oman kirkkomme ja uskontomme. Eliitti sai tahtonsa läpi ja saavutti tavoitteensa.

Voi olla, että esimerkki oli yksinkertainen ja kömpelö mutta todellinen. En myöskään ottanut esiin tätä uskonnollisessa tai poliittisessa mielessä. Jokaisella on toki oikeus omaan mielipiteeseensä ja perusoikeuksiinsa.

Siis, en ole CIA:n palveluksessa vaikka rahalle olisikin käyttöä. En ole sionisti enkä natsi. Saatan olla väsynyt ja kiireinen kodin omien askareitten parissa. Pihalla on vielä noin 16 mottia polttopuita jotka pitäisi sahata klapeiksi. Siihenkin mennee muutama päivä seinäkelloaikaa.

Voittaminen on vaikea laji. Uskokaamme itseemme. Taustalla on paiskittu töitä koko ajan. Voitto on käsissämme nopeammin kuin arvaattekaan.

7 Comments

 1. Antero Kangas Antero Kangas
  2.10.2017    

  Loistava kirjoitus jälleen! Hyvä Jukka! Valat hienosti meihin uskoa!

 2. helge alanko helge alanko
  2.10.2017    

  Hyvä Jukka !
  Tee puupinot suoriksi,ja palataan koneelle.

 3. pirjo kasari pirjo kasari
  2.10.2017    

  Kiitos Jukka . Annoit puhtia olla luovuttamatta ,kun meinaa turtumus ja väsymys yllättää taistellessa tuulimyllyjä vastaan .

  • Olli (Toivo Olavi) Puolitaival Olli (Toivo Olavi) Puolitaival
   16.1.2018    

   Samoin; uutta puhtia on tullut huomattavasti..

 4. Hannele Pajunen Hannele Pajunen
  2.10.2017    

  Hiljaisuus ei tarkoita toimettomuutta Vaikka oma kärsimättömyyteni koetteleekin Olen jaksanut uskoa ja luottaa Iso kiitos siitä että olet olemassa Kyllä ne hoituu

 5. 8.10.2017    

  Totuus ei pla tulessakaan; totuutta ei voi loputtomiin piilottaa; vaikka olisi kuinka paljon rahaa. Eliittimme viimeisin virhe oli ITSE tehdä

  kansan halveksimisesta JULKISTA ” perustuslain” 118 §:n avulla . ( julkinen lakitietokanta finnlex)

  En tiedä suurellako summalla YLE:n ja lehdistön edustajat on LAHJOTTU olemaan hiljaa ja tuhoamaan keskustelu ; Miksi ja Miten Suomen ”perustuslakiin” oikein saatiin pykälä usean kansanosan IHMISOIKEUDETTOMUUDESTA:

  Ja miten tuota pykälää HETI seuraaavana vuonnan KÄYTETTIIN ”lain 444/2012” ; MILJARDIVARKAUS yhteydessä estämään

  kansalaisia laittamaan asia rikostutkintaan !

  Ihmisä jo yiritetään laittaa oikeuteen JULKISTEN lainsäädäntötietojen julkistamisesta; koska ne kertovat päättäjien ylitsepursuavasta KORRUPTIOSTA; puhisin ”lain 444/2012” ja PL 118 §:n tapauksessa jo

  JÄRJESTELMÄKORRUPTIOSTA;

  siis järjestelmästä, jossa ORGANISAATIOITA lahjotaan tekemään ”lainsäädäntöä” Suomelle vahingollisesti . ( PL 118 §; laki 444/2012 ).

  TODISTUKSEN tästä antoi Jorma Heikkinen 19.2. 2013 Iltalehdelle ; ”MIljoonien rahavirrat puolueulle.” Puolueille ei maksettu rahaa turhaan. Rahalla on saatu ”omanalaista lainsäädäntöä”.

  PL 118 § ja ”laki 444/2012” jopa 3 miljardin euron varstamiseksi siis on saatu tällä JÄRJESTELMÄKORRUPTIOLLA; jota jopa

  Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuin” peittelee ( julkiset todisteet EIT 24221/06 Leino versus Suomi ja EOA kanslaiapäätös 1350/4/08);

  siittä kuinka suomalaistjaos TUHOAA 99 % Suomesta sinne lähetetyistä tapauksista ”aiheettomiana”; tuo EIT 24221/06 nimeomaan käsitteli EOA päätöksen 876/2/05 kaltaista TILAA Suomessa …”poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa versus Porin poliisille 8.9. 2005 tehty senkaltainen riksoilmoitus, joka yhä on ”esitutkinnassa”.

  EIT ei siis ota kantaa siihen, että saamisena TODISTEIDEN mukaan Suomessa ”poliisin” esitutkinta ei valmistu ikinä !

  Ei ole siis ihmisoikeuskia loukkaavaa, että LAPSET ; hetero-aviomiehet ja pienyrittäjät eivät voi saada poliisin palveluksia heihin

  kohdistettujen RIKOSTEN tutkinnan osalta; nyt listaan voidaan lisätä PL 118 § ja ”laki 444/2012”, jotka ovat varkauden kohteiden osalta poliisin esitutkintaoikeuden ulottumattomissa … tämä oli tilanne jo 9. 12. 2005, kun toimitin asiasta

  SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon huolestuneena Suomen rikostutkinnan tilasta.

  Tila säilytettiin ennallaan Päivi Hirvelän toimesta kyseenalaisilla toimenpiteillä ( EOA kanslaiapäätös 1350/4/08 ); EIT tuomarin JÄÄVIYKSIÄ Sallia ihmisoikeusrikokset Suomessa ja SALATA niitä ilmeisesti valtionjohdon PYYNNÖSTÄ / määräyksestä !

  Olenkin valmis koska tahansa todistamaan näistä asioista Valtakunnanoikeduessa 2005 tekemäni SYYTEILMOITUKSEN pohjalta.

  Vain kun kansa saa tietoonsa KOKO totuuden se voi todellisuudessa äänestää vapaissa vaaleissa ilman YLE:n ja muuuin median

  väärän totuuden verhoa !

  Äänetsyslapussa pitäisi luea haluatko säilyttää nykytilan ja olla IHMISOIKEUDETON; vai haluatko tietää TOTUUDEN ja saada PL 118 §:n valtiopetoksen puretuksia ?

 6. Erkki Erkki
  27.10.2017    

  Euroopan Unioini falskius näkyy paitsi Katalonian kysymyksessä, myös siinä että neuvotteluja Unioniin liittymisestä käydään edelleenkin Turkin kanssa, tapahtumista riippumatta.

  Koeta vaan punnertaa Jukka, -minulle annoit aikoinaan paljon toivoa, joka toi voimia. Nyt näyttää olevan jo toinen kierros menossa, jossa ihmisten tulevaisuus tuhotaan aivan samoilla chabluunoilla kuin aikaisemminkin, eikä nk. ”eliitti” tee mitään…

  Pääasia on, että ei pidä antaa periksi. Näköpiirissä oleva on pysyvästi parempi vaihtoehto kuin alati muuttuva nykytilanne.

  Maailma on dynaaminen sanotaan, mutta dynaamisesti muuttuvaa mailmaa ei hallitse poliittinen ”eliitti” joka rakentaa koko olemassaolonsa, ja sen oikeutuksen omalta osaltaan ”pysyvälle” tilanteelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *