Luottamusta ja Osaamista

Suomen maanalaiset natsit

Väitteeni Suomen tilasta ja tulevaisuudesta

Suomi on tänään vallattu valtio. Se on tullut vallatuksi Supon silmien alla maanpetollisin keinoin ja puolustusvoimien pelkuri kenraalien suostumuksella. Suomi vallattiin globalisaation kautta. Palaamme tähän globalisaatioon tässä kirjoituksessa.

Suomesta tehdään parhaillaan globaalistien natsivetoista sosialistista fasistivaltiota, jossa on kaksitasoinen yhteiskunta ilman oikeutta yksityisyrittämiseen ja ihmisoikeuksiin.

Olen ainakin yrittänyt

Kerroin oman valani velvoittamana puolustusvoimille vuosien 2007 – 2010 välillä, että maailmalla on menossa kolmas maailmansota, vaikkakin sitä käydään taloudellisin termein finanssimarkkinoilla. Tämä viesti oli keskeinen sisältöni tuolloisissa tapaamisissamme.

Mielenkiintoinen yksityiskohta ponnahti esiin mediassa. Nykyinen presidentti ja tuolloinen eduskunnan puhemies Sauli Niinistö oli puhumassa Janakkalassa tammikuussa 2011. Janakkalan Sanomat kirjoittaa tammikuun 26, 2011 tilaisuudesta mm. seuraavaa;

 – Viitisen vuotta sitten sanoin, että kolmas maailmansota käydään markkinatalouden asein läntisessä maailmassa. En ajatellut, että ennuste toteutuisi näinkin nopeasti. 

Raha ja valta ovat kytköksissä; ovat aina olleet ja tulevat olemaan. 

Niinistö nostaa erityisesti esille Kiinan aseman kansainvälisessä vallan ja talouden tasapainottelussa. Kiinalla on tuhansien miljardien valuuttareservi – siis käsittämättömän paljon rahaa. 

– Kiina tuskin ostaisi sadoilla miljardeilla dollareilla USA:n liittovaltion velkakirjoja, jos se hakisi rahoilleen parasta mahdollista tuottoa. Rahalla on näissä suhteissa joku muu kuin varallisuusarvo. Rahan valta todentuu nyt vahvemmin kuin koskaan maailmanhistorian aikana, sanoi Niinistö.

Määritelmiä termeille

Käytän tässä kirjoituksessa termiä ”natsi”. Viittaan tällä henkilöihin ja heidän harjoittamaansa filosofiaan / ideologia / politiikkaan, jota harjoitettiin toisen maailmansodan aikana Saksassa. Kyseinen globalisaatioon ja sosialismiin pohjautuva ajatusmaailma päätettiin jo vuonna 1943 Himmlerin ja  Bormannin toimesta saattaa uusien sukupolvien käsiin, jotta neljäs valtakunta voisi syntyä kahden sukupolven kuluttua maailmaan. Toisin sanoen näillä herroilla, kuten myös Hitlerillä omassa testamentissaan, oli selkeä käsitys siitä, että sota hävittäisiin mutta aatteen tulee jatkua ja siirtyä tuleville sukupolville.

Fasismi tarkoittaa tässä vastaavaa määritelmää mitä Mussolini Italiassa ajoi takaa. Siinä on kaksi vaihetta tai olemusta. Yhtiöitten valta ja valtion hallinto. Näitten kahden yhdentyminen ja harvainvalta ovat fasismin ydin. Mussolini muuten ripustettiin ”sähkötolppaan” jäätyään kiinni.

Sosialismi on varmaankin kaikille tuttu. Tässä yhteydessä tarkoitetaan sosialismilla keskushallintovetoista järjestelmää, johon ei sovi yksityinen yrittäminen, mutta kylläkin suuryhtiöitten valta.

Toisen maailmansodan aikainen kehitys

Toisen maailman sodan aikoihin Saksassa säädettiin laki, Enabling Act, jonka mukaan valtio saattoi vaatia seuraavia asioita:

 • kansalliset identiteetti kortit;
 • henkilöitten rotuun perustuva profilointi;
 • SS joukkojen perustaminen eli sisäisen turvallisuuden johto;
 • aseitten takavarikoiminen;
 • tätä seurasi massamurhat ja keskitysleirit.

Ihmiset heräsivät saksassa todellisuuteen ja noihin aikoihin brittiläinen kirjeenvaihtaja raportoi Saksasta että:

 • koti ei enää ollut ihmisen linna saksassa;
 • henkilökohtainen koskemattomuus ja suojelu poistettiin yksilöiltä;
 • ei voinut odottaa mitään suojelua enää poliisilta;
 • yksilö voitiin pidättää ilman todellista syytettä;
 • yksilön omaisuus voitiin ”anastaa” mielivaltaisesti;
 • mielipiteen- ja sanavapaus poistettiin;
 • kokoontumisvapaus poistettiin;
 • lehdistö ei enää kirjoittanut totuutta asioista.

Haluan tässä vaiheessa rohkaista jokaista lukijaa vielä kerran palaamaan noihin edellisiin kohtiin ja samalla rauhassa pohtimaan löytyykö meiltä Suomesta vastaavia tapahtumia tai ilmiöitä.

Mitä on meneillään

Tiedämme, että Illuminaatit, saksalainen salaseura, perustettiin 1770 luvulla. Muutama vuosi perustamisen jälkeen kyseinen ”jengi” liittyi tai sulautui vapaamuurareihin. Toisin sanoen enää nykyisin on vaikeaa sanoa kuka edustaa mitäkin tahoa. Eliitin jäsen kun todennäköisesti kuuluu useisiin salaseuroihin ja imee niitten antia toimiinsa.

Lisäksi tiedämme, että sekä Englannin hovissa kuin myös Hollannin kuninkaallisissa oli ja on natseja. Jälkimmäisen kuningashuoneen jäsen perusti Bilderberg ryhmän. On siis huomioitava se, että yksilö on monia asioita, vai ajettu politiikka tai ideologia merkitsee.

Olemme myös tietoisia siitä, että natsien ajama ideologia oli globalismi. Se pyrki luomaan ensiksi globaalin kolmannen valtakunnan. Sen epäonnistumisen jälkeen ideologia periytettiin uusille sukupolville, joiden tulee saada aikaan neljäs valtakunta.

Tiedämme lisäksi sen, että Yhdysvalloissa merkittävät perheet kannattivat natsismia ja olivat merkittävissä liiketoimissa natsihallinnon kanssa. Eräs näistä oli Bushin suku.

Olemme saaneet myös tietoomme sen, että FBI ja CIA ovat natsien ”valtaamia” niin kuin myös hallinto on ollut sitten JFK:n salamurhan.

EY ja Euro ovat natsien suunnitelman keskeinen elementti. Nämä saatiin aikaan Bilderberg ryhmän kautta.

Vastaavia asioita on paljon ja näihin palaamme tulevissa kirjoituksissani.

Yhteenveto

Olemme Suomessa imeneet globalisaation politiikkamme keskeiseksi elementiksi. Hallinto kokonaisuudessa noudattaa tuota valtiota ja sen kansaa tuhoavaa ideologiaa.

Nyt on aika kysyä, onko joukossamme natseja, jotka edesauttavat neljännen valtakunnan nousua, fasismin kasvua ja sosialismin idättämistä ja yksityisen yrittämisen lopettamista.

Kysykää itseltänne:

 • Onko Suomi mukana globalisaatiossa, jos on niin todennäköisyys natsismiin on suuri.
 • Löydättekö maastamme yhtiöittämistä, energian tuotanto ja jakelu, ruoan tuotanto ja jakelu, rahan tuotanto ja jakelu, tieverkon yhtiöittäminen, terveydenhuollon yksityistäminen, suuryritysten suosiminen jne. Jos siis näitä löytyy olemme mukana fasismin kasvattamisessa.
 • Jos löydämme maastamme pysyvien ”tukiverkostojen” toteuttamista kuten kansalaispalkka ja yksityisen yrittämisen vaikeuttamisessa jne. olemme mukana sosialistisen yhteiskunnan luomisessa.
 • Mihin tulokseen päädyit?

28 Comments

 1. Fasisti Fasisti
  13.2.2017    

  Psykoosit tulilla 👍🏻 sinne meni kannatukseni sinua kohtaan.

 2. Helena Helena
  13.2.2017    

  juutalaiset on perustaneet vapaamuurarit ja illuminatin. Ne hallistee mediaa ja suurinta osaa maailman pankeista. Saksassa ei kaasutettu jutkuja, zyklon b on hyöneismyrkky millä ollaan tapettu täit joita kaikilla silloin oli! juutalaiset ovat olleet jokaisen vallankumouksen ja sodan takana mitä maailmassa on ikinä ollut. Neuvostoliitto oli jutkujen perustama, ja kuinka paljon se Stalin tappoi ihmisiä eikä siitä mainita ikinä missään! Kuinka paljon saksalaisia raiskattiin ja pommitettiin kun Stalin pääsi Saksaan ja liittoutuneet vuorotellen pommittivat Saksaa päivin ja öin. Miljoonia raiskattiin ja tapettiin, eikä näistä mainita missään! Hitler on maailman mustamaalatuin tyyppi jonka maineen nämä juutalaiset jotka omistavat median ja elokuvateollisuuden sekä kirjapainamot ovat pilanneet sekä levittäneet holohoax valheita jatkuvalla syötöllä.

 3. Talmud Talmud
  13.2.2017    

  Nyt riitti jukan paska sivujen lukeminen vai haetko jutikoilta jotain ymmärrystä! Joo kannatus meni myös täältä täysin ei helvetti jukka typerä moka! Minulla monta kaveria jotka lukeneet sivuja ja yksi soitti ja sanoi että oletko lukenut jukan viimeisimmän että ukko on seonnut täysin ja niinhän se onkin!!

 4. Talmud Talmud
  13.2.2017    

  Juutalaislehdistö yritti viikonloppuna synnyttää kohun siitä, että presidentti Donald Trumpin päästrategi Steve Bannon osallistui 10 vuotta sitten dokumenttihankkeeseen, jossa juutalaisia syytettiin pakkomonikulttuurisuudesta ja avoimien rajojen politiikasta.

  Israelilainen Haaretz esimerkiksi julkaisi aiheesta uutisen otsikolla ”Steve Bannon kutsui Amerikan juutalaisia jihadin ’mahdollistajiksi’”. Juutalaislehdistö on suhtautunut Bannoniin ristiriitaisesti, sillä Bannonin Breitbart-julkaisu on perinteisesti ollut erittäin sionistinen.

  Haaretz kirjoittaa, että Bannon osallistui 2007 dokumenttiprojektiin, joka kantoi nimeä ”Islamilainen Yhdysvallat”. Dokumenttia ei lopulta julkaistu koskaan. Bannon osallistui edellisellä vuosikymmenillä useisiin dokumenttihankkeisiin.

  Kohudokumentin teema oli tietysti Amerikan islamisaatio. Haaretz’n mukaan Bannon totesi filmillä, että ”Amerikan juutalaisyhteisö” on yksi pääsyyllisistä islamin leviämiseen ja ”jihadiin”.

  Filmin punainen lanka oli se, etteivät väkivaltaiset jihadistit ole suinkaan ainut ongelma lännen selviämisen kannalta. Amerikan perikadosta syytettiin juutalaisten ja jihadistien ohella tiedustelupalvelu CIA:ta, keskusrikospoliisi FBI:tä, kulttuurimarxistisia ”kansalaisoikeusjärjestöjä”, yliopistoja ja vasemmistoa.

 5. Talmud Talmud
  13.2.2017    

  Näistä voisi sinulle jukka takoa loputtomasti!

  The Unsurprising Over-Representation of Jewishness at Bilderberg 2015

  Agius, Marcus – Ancestry has strong Jewish links. Married into the Rothschild family.

  Altman, Roger C. – Most probably Jewish (Jewish last name, no ethnic information available).

  Applebaum, Anne – American Jew.

  Baird, Zoë – Married to a Jewish lawyer.

  Bernabè, Franco – Used to work for Rothschild investment bank, looks Jewish himself.

  Bronner, Oscar – Austrian Jew, born in Mandatory Palestine after Hitler’s expulsions.

  Döpfner, Mathias – Winner of 2014 ADL International Leadership Award, clearly a Shabbos Goy.

  Elkann, John – Italian Jew.

  Federspiel, Ulrik – His family helped the Jews during WWII, married to a Jew.

  Feldstein, Martin S. – American Jew.

  Ferguson, Niall – A Neo-con, worked with Jews all his life, his wife is the recipient of multiple Jewish awards.

  Fischer, Heinz – Married to a Jew, spent a year volunteering at a Kibbutz in Israel.

  Fresco, Louise O. – Dutch Jew.

  Griffin, Kenneth – A Wall Street insider with strong Jewish/Neo-con connections. Funder and supporter of Israeli mafia boss Rahm Emanuel and various other Neo-con individuals and groups such as “American Crossroad” and “Restore Our Future”.

  Guriev, Sergei – A Russian traitor and a Rothschild agent, works closely with international Jewry. Escaped Russia when he was being investigated by the Russian intelligence. Is anti-Putin and strongly criticized Putin’s crackdown on Jewish oligarchs in Russia. Possibly Jewish himself.

  Halberstadt, Victor – Dutch Jew.

  Hampel, Erich – Austrian Jew.

  Hoffman, Reid – American Jew.

  Ischinger, Wolfgang – German Jew.

  Jacobs, Kenneth M. – American Jew.

  ei jaksa kaikkia linkata mutta herätys jukka juuri hitler halusi ulos nämä kansainvaliset parasiitit!

 6. Talmud Talmud
  13.2.2017    

  https://www.youtube.com/watch?v=Vcd-yvudYSg

  TRUMP IS THE SWAMP: Trump’s Jewish Elite

  Natsejako nämä trumpin ympäröineet ihmiset ovat 🙂 🙂 Ei helvetti!

  Kavaluutta, lahjontaa, väkivaltaa ja uhkailua käyttämällä juutalaiset ovat saaneet levitettyä myrkyllisen rahansa kaikkialle maailmaan. Mikään maa maan päällä ei kykene koskaan maksamaan velkojaan pois kansainvälisille juutalaispankkiireille (johdossa Rothschildit, Warburgit, Schiffit, Seifit, Lehmanit, Lazardit jne.), koska juutalainen raha on velkaa ja koska korkoon ei luoda rahaa. Juutalainen velka on aina – kun tarkastellaan maata kokonaisuutena – mahdoton maksaa takaisin, ja se edellyttää yhä uutta ja uutta velanottoa. Jos velkaa ei otettaisi lainkaan, ei olisi olemassa rahaakaan eikä yhteiskunta toimisi. Juutalainen raha on massatuhoase, joka kauhean pandemian tavoin tuhoaa koko maailman.

  Mikä on juutalaisuuden perusta? Käytännön intohimo ja ahneus voiton saamiseen. Mihin voidaan pelkistää juutalaisen uskonnollinen palvonta? Kiskontaan. Mikä on hänen todellinen jumalansa? Raha!” (Karl Marx, sitaatti British Guardian -lehdessä, heinä-elokuu 1924).

  ”Tässä ihmiskunnan uudessa järjestyksessä Israelin pojat, levinneinä kaikkialle maailmaan, tulevat kaikkialla ilman vastarintaa muodostamaan johtavan luokan, etenkin jos he onnistuvat saamaan työtätekevät joukot joidenkin omiensa tiukkaan kontrolliin. Niiden kansojen hallitukset, jotka muodostavat tämän kansainvälisen yhteisön, tulevat kaikki vaivatta siirtymään juutalaisten käsiin proletariaatin voiton varjolla. Yksityisestä omistamisesta tekevät sitten lopun juutalaisrodun hallitsijat, jotka kontrolloivat kaikkialla yleisiä varoja. Näin toteutuu Talmudin lupaus, että kun Messiaan aika saapuu, juutalaiset tulevat omistamaan kaikkien maan päällä olevien ihmisten omaisuuden” (Karl Marxin kirjeenvaihdosta, siteerattuna teoksessa ”Judaism in Action”, s. 108).

  ”Muistakaa, lapseni, että koko maailman täytyy kuulua meille, juutalaisille, ja ei-juutalaiset, jotka ovat vain eläinten ulostetta, eivät saa omistaa mitään.” (Mayer Amschel Rothschild lapsilleen, The Secret World Government, s. 94).

  Reginald McKenna: ”Ne, jotka kontrolloivat kansakunnan luottoja, ohjaavat hallitusten politiikkaa ja ihmisten kohtaloita.”

  USA:n presidentti James A. Garfield: ”Kuka vain kontrolloi jonkin maan rahavaroja, se hallitsee kaikkea sen lainsäädäntöä ja kauppaa.”

  Juutalainen pankkiiri Meyer Rotschild v. 1790: ”Antakaa minun painaa ja kontrolloida kansakunnan rahaa, ja minä en välitä, kuka sen lait kirjoittaa.”

  ym ym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Tomi Lepistö Tomi Lepistö
  13.2.2017    

  Pakko oli laittaa tämä jukan sivuja lukenneena, mutta joo tosiaan tämän jälkeen entinen lukija!!

  By ISRAEL SHAMIR

  LD: In this article, Israel Shamir advances a startling thesis: the reason the Jews are so anxious to swamp the West with Muslim migrants—the more unruly, extremist, and fanatical these migrants the better—is that they want to use these Muslims as a tool to destroy Christianity with.

  They can’t afford to do this themselves; that would make them look too bad and give them an image problem. So instead, employing a more devious and underhand tactic, they plan to egg on these Muslim zealots to do their dirty work for them. The Muslim jihadis, in other words, will one day take on the role of the Jews’ unpaid Christ killers. Or, to use Shamir’s words, their “silent partners”.

  All this stems from a pathological hatred of Christianity that has burned in the Jewish psyche like a small flame for the last 2000 years and shows no signs of abating. Christianity, in short, is the target here; it lies in the Jews’ cross-hairs. This is what this Muslim invasion of the West, courtesy of the Jews, is really all about.

 8. maantie maantie
  13.2.2017    

  Semmoiset natsiharhat juutalaiselta Davidssonilta sitten tällä kertaa. Jos joku katsoo, että nykymaailman ongelma on liiallinen sosialismi, eikä kapitalismista luontevasti kumpuava ja itseasiassa kapitalismin luoma globalismi, on päässä todellakin vikaa.

 9. Juhani Juhani
  14.2.2017    

  https://www.youtube.com/watch?v=TNMoYEn5-9g

  james Hirvisaari: TEIDÄN SYYTÄNNE (tehostein)

  Voi jukka yhdellä tyhmällä artikkelilla voi tuhota koko blogin! Myös yllä oleva niinkuin kaikki edustajamme ovat siionistien käsissä totaalisesti!! Ei natsien jukka rakas!!

  Ja myös putin on juutalaisten juoksu poika!!

  http://en.kremlin.ru/events/president/news/50335

  President of Russia Vladimir Putin: Mr Prime Minister, colleagues, good afternoon. I know that, following the Jewish calendar, you celebrated the Jewish New Year, Rosh Hashanah, just recently in Israel, and I want to congratulate you all on that event. As far as I know, the fast begins tomorrow, and this is also celebrated as a holiday – Yom Kippur. I want to wish you all the very best on this occasion, and, as they say in Israel, good words in the book of life.

  Holokaustin kieltämisestä voi myös venäjällä saada linnaa!!

 10. SAULI RUUSURISTILÄINEN NIINISTÖ SAULI RUUSURISTILÄINEN NIINISTÖ
  15.2.2017    

  Demokratia ja lähes kaikki poliittinen mesominen täällä on turhaa. Sillä, kun valtion talouden sydänveri, eli sen raha- ja pankkijärjestelmä on ulkopuolisen ja täysin valtioiden hallinnosta irrallaan olevan yksityisen kartellin (BIS) hallussa, ei ole väliä nimitetäänkö sitä yhteiskuntaa kommunistiseksi, kapitalistiseksi, fasistiseksi, sosialistiseksi tai demokraattiseksi. Tässä ei kannata myöskään luulla, että jollain nimellisellä asialla, kuten valuutan nimellä, tai sen keskuspankin nimellä olisi jotain merkitystä. Edes EU -jäsenyydellä tai siitä eroamisella ei ole merkitystä. Esimerkiksi Suomi on ollut tämän velkajärjestelmän orja jo 1863 lähtien.

  Ajatellaampa asiaa vaikkapa näin; Jos minä olisin maailman tyranni, eli BIS raha- ja pankkijärjestelmä -kartellin hallitsija, en välittäisi siitä mikä puolue, tai -ismi jossain maassa olisi vallassa, kunhan he vain käyttäisivät vaihdonvälineenään minun järjestelmäni rahaa ja velkaantuisivat vain minun järjestelmälleni, joko yksityisesti tai valtiollisesti, tai liittona keskenään, ihan miten vain. Ei paljoa kiinnostaisi mikä ideologia/puolue missäkin on vallassa, tai mikä uskonto tai aate.

  Mutta, jos ne valtiot irtautuisivat tästä minun rahakartellista, kuten Saksa 1930 -luvulla tai Libya, niin hermostuisin. Kaikki tälläiseen irtautumiseen johtavat toimet kitkisin perinjuurin jo heti alkuunsa ja perustaisin tilalle vaikkapa valeoppositioliikkeitä tilanteen rauhoittamiseksi. Myös huomion vetäminen tästä asiasta pois (sirkushuveja kansalle) olisi tärkeää. Tarvittaessa vaikka päihdyttäisin kansan viinalla, huumeilla ja psyykenlääkkeillä, jottei se heräisi tähän asiaan.

  Huh … onneksi minä en ole maailmantalouden tyranni 🙂

  Huomattavaa on, että myös Islanti kuuluu edelleen tähän BIS -rahakartelliin. Todellakin, paras orja on sellainen, joka ei tiedä olevansa orja.

  Tämä yksityinen rahanlainaaja ( BIS -rahakartelli) määrää joka ikisen vähääkään merkittävän asian yhteiskunnassamme, ja asettaa myös valtaan omat nukkehallitsijansa kuten presidentit, hallitukset ja ministerit. Vaalit, demokratia, politiikka ja puolueet ovat tässä systeemissä sille vain teatteria, eli kansan aktiiviisen osan sitomista erilaisiin turhiin näennäistoimintoihin – näin kansa luulee pystyvänsä ”vaikuttamaan” asioihinsa, vaikka se todellisuudessa vain rimpuilee velkahirressä. Kapinaliikkeet vesitetään soluttamalla.

  Ettei kansa kokonaan riudu velkataakan alle – kansaa pidetään juuri ja juuri sen verran hengissä, että sitä voidaan ”lypsää” tämän velkarahajärjestelmän avulla. Kuitenkin nämä pankkiirit luovat lainansa tyhjästä, käytännössä ilmaiseksi, eivätkä lainaa mitään omaansa.

  BIS (synt. 1930) on Rothschildien ja muiden juutalaisten velkarahadynastioiden luomus; hehän ovat hallinneet maailmaa saatuaan oman yksityisen velkarahapankkinsa maailman voimakkaimman valtion USA:n keskuspankiksi v. 1913 (FED; USA:n hallitus joutuu lainaamaan omat rahansa yksityisiltä pankkiireilta).

  Lisää aiheesta :

  The biggest mistake the American people

  Kun he tuolloin saivat USA:n täydelliseen orjuuteensa (joka hallitsee velkaa, hallitsee kaikkea), he tulivat samalla käytännössä maailman herroiksi (loppu on vuoden 1913 jälkeen ollut vain maailmanvallan käytännön hiomista ja muotojen luomista). Aluksi BIS hoiti Saksan kulta-asiaa; Saksahan oli Versailles’ssa alistettu ja orjuutettu juuri Rothschildien johtamien juutalaisten toimesta (eri maiden edustajat olivat juutalaisia tai heidän käsikassaroitaan).

  BIS sitten kehittyi mainittuna maailmanvallan muotoseikkojen kehittelynä keskuspankkien keskuspankiksi. Ne keskuspankit, jotka kuuluvat BIS:iin, ovat Rothschildien ja muiden juutalaisten rahadynastioiden hallinnassa tai omistuksessa, aivan sama kumpaa sanaa käytetään. Ne harvat keskuspankit, jotka olivat näiden kansainvälisten pankkiirien kontrollin ulkopuolella, ovat joutuneet (esim. Libya) tai joutumassa väkivalloin (sota) Rothschildien täydelliseen orjuuteen. Rothschildit edustavat koko heimoa. Esim. EKP on BIS:n jäsen eli täydellisesti Rothschildien pankki.

 11. Talmud Talmud
  16.2.2017    

  Kerroppa jukka mikä olet miehiäsi rehellisesti!!!! Kun olet hyvän puolesta taistellut ja ollut hyvällä asialla, niin mikä saa miehen noin tolaltaan vai oletko vain vanhempaa ikä luokkaa ja saanut liikaa propagandaa holokaustista ja aivopesua??? Kai sinä herran jumala ymmärrät ketä rahoittaa sotia ketä omistaa median pankit ja ym. Ja kuinka kiihottavat ihmisiä toisiaan vastaan kristityt vs muslimit minkä takia niitä tänne tuodaan ja voit katsoa kuinka jokainen korkeempi arvoisempi ihminen on vapaamuurari jonka kautta juutalaiset tuhoaa jonka herra hitler kielsi saksassa!!

 12. wärtsilä wärtsilä
  16.2.2017    

  Nykyinen pankki- ja rahajärjestelmä on yksi suurimpia huijauksia koko ihmiskunnan historiassa. Järjestelmän monimutkaisuudesta huolimatta, tämä huijaus voidaan havainnollistaa yksinkertaisella tavalla.
  Mike Maloney purkaa videollaan tämän huijauksen atomeihin, ja selittää auki sen eri vaiheet. Maloney käyttää esimerkkinä Yhdysvaltoja ja Federal Reserve-keskuspankkia, mutta esimerkki pätee myös Euroalueen pankki- ja rahajärjestelmään. Internetissä on monia videoita tästä aiheesta, mutta tämä on niistä ehkä kaikkein havainnollistavin.
  Huijaus on moniulotteinen, mutta sen kiteyttäminen Suomen valtion kontekstiin, voidaan tehdä seuraavasti:
  Nykyisten lakien mukaan, Suomen valtio joutuu lainaamaan budjettialijäämänsä, eli tarvitsemansa rahan, yksityisiltä liikepankeilta korkoa vastaan. Nämä liikepankit tekevät tämän lainaamansa rahan käytännössä tyhjästä. Suomen valtio siis velkaantuu näille yksityisille pankeille, niiden lainaamasta, tyhjästä tekemästään rahasta, ja siitä juoksevasta korosta.
  Ennen vuoden 1985 rahamarkkinauudistusta, Suomen Pankki rahoitti valtion budjettialijäämät itse tekemällään rahalla. Myös Suomen Pankki teki nämä rahat tyhjästä, mutta valtio ei jäänyt kenellekään velkaa.
  Itsenäisen valtion, itsenäinen keskuspankki voi painaa rahansa itse, eikä valtion tarvitse lainata sitä, eli velkaantua millekään ulkopuolisille tahoille. Nykyinen, valtioita velkaannuttava systeemi on vain poliittisten päätösten tulos, mikä teoriassa voitaisiin muuttaa milloin vain. Viime vuosisadalla valtion budjettirahoitus on otettu yksityisiltä pankeilta takaisin valtion omalle keskuspankille, tiettävästi vain kahdessa maassa. Kanadassa vuonna 1935 (jatkui aina vuoteen 1975), ja Hitlerin Saksassa vuonna 1935. Molemmissa valtioissa, erityisesti Saksassa, nähtiin uudistuksen jälkeen suuri talousnousu, mistä yksityiset pankkiirit eivät luonnollisestikaan pitäneet, tunnetuin seurauksin.
  ”Jos valtio kykenee julkaisemaan velkakirjan, se kykenisi julkaisemaan myös setelirahan.” – Thomas Alva Edison
  ”Saksasta on tulossa liian vahva. Meidän täytyy tuhota se.” – Winston Churchill, marraskuussa 1936, puhuessaan Kenraali Robert E. Woodille

 13. Kääpiö Kääpiö
  19.2.2017    

  https://paavotajukangas.com/2017/02/19/uusruotsalaiset-varvaavat-lapsia-joukkohinsa/comment-page-1/#comment-21406

  Sigrun Sigurdssonin mukaan tilanne Malmössä on todella paha, mutta ei toivoton.

  – Tällaiseen pahan kierteeseen yritetään vaikuttaa mm. kuskaamalla nuoria toisiin kouluihin, joissa he saavat tavata ruotsalaisia nuoria. Lisäksi uusruotsalaisia koskevia asuntolakeja pitää muuttaa siten, että uusruotsalaisilla on paremmat mahdollisuudet hakeutua asumaan paremmillekin alueille köyhyydestä huolimatta.

  Siellä ne paavon kommentoijat ihmettelee ja kummastelee 🙂 ”JOKU” nähtävästikin tahtoo ison rähinän!!

  Suomessa poliisikin jo kuskaa matuja, että varmasti saataisiin vastakkain asettelu ja riidat alkamaan!! JOkainen neekeri ja arabi vaikka olisi muuttanut tänne 30 vuotta sitten on hävitettävä ja suomesta tehtävä täysin valkoinen, muuten perheelliset saavat katsoa tulevien sukupolvien maan muuttuneen täysin asuin kelvottomaksi!!

  Kuinka voi gojimi poliisin aivopestä tekemään tuollaista?? kuinka?? Kuinka paljon idiootteja ja tyhmiä helvetin ihmisiä tässäkin maassa on??? Tuota ei voi laittaa enää aivopesun piikkiin!!!!

 14. Kääpiö Kääpiö
  19.2.2017    

  Sabba – So we have israelis helping Syrian refugees in Turkey, in Greece, in Austria, in the UK and in Germany and teaching them all there is to know about LGBT rights. Why would these israelis leave the comfort of their stolen homes, travel to Europe to help these heathen Syrians and teach them about LGBT? Why would they deliberately violate the tenants of their religion and their cultural traditions by doing so? And who let these Israelis in Europe in the first place and howcome they are allowed to work in our countries? Since when have jews become good Samaritans?

  Erikoista tosiaan miksiköhän israelilaiset ovat euroopassa auttamassa maahantunteutujia, mutta omassa maassaan ovat mailman rasistisimpia!!!

 15. Totuus Totuus
  22.2.2017    

  ”Vihollinen tahtoo tuhota kansallishenkemme pakottamalla meidät uskomaan hänen ristiriitaisaan holokaustioppiinsa.”

  Horst Mahler

 16. Talmud Talmud
  22.2.2017    

  Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

  Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat ”valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan ”Vuonna 1984”.

  apaamuurarit usein selittävät, että heidän toimintansa tähtää yksilön kehitykseen, eikä siinä ole mitään pahaa tai salamyhkäistä. Kuitenkin koko toiminta perustuu juuri salaisuuksien paljastamiseen jäsenille vähän kerrallaan, jonka avulla saadaan jäseniä sitoutumaan organisaation agendaan. Kyseessä on hierarkinen organisaatio, jossa alemmilla ei ole mitään käsitystä ketkä ovat kansainvälisellä tasolla heidän yläpuolellaan ja vetävät naruista. Sen sijaan jäseniksi liittyneet arkkitehdit, lakimiehet, opettajat, poliitikot ja muut vain sokeasti edistävät agendaa, jonka veljeskunta heille antaa. Lisäksi salailu ja salaisuuksien pitäminen liittyy juuri toimintaan, joka ei kestä päivänvaloa ja ulkopuolista kritiikkiä. Jos toimii oikeasti hyvän asian puolesta, niin sitä ei tarvitse salailla. Miksi eivät vapaamuurarit kerro julkisesti toiminnastaan enemmän tai vaikka videokuvaa toimintaansa, jos siinä ei kerran ole mitään kyseenalaista?

  Vapaamuurarien todellinen jumala on Lucifer ja kabbalistiseen agendaan kuuluu Jeesuksen nimen hävittäminen ja tämän korvaaminen Luciferilla. Tarkoituksena on siis luoda illuusio, jonka mukaan Lucifer olisi todellinen messias tai että Lucifer on sama kuin Jeesus. Luciferin palvonta tulee esiin mm. Albert Piken, 33:n asteen vapaamuurarin kirjassa ”Morals and Dogma”:

  Albert Pike on ollut yksi merkittävimmistä vapaamuurareista. Siitä kertoo myös patsas, joka on pystytetty hänen kunniakseen Washingtoniin.

  Vapaamuurarit yleensä pyrkivät kysyttäessä kieltämään yhteytensä Luciferiin tai sitten selittämään, että Lucifer ei ole paha vaan hyvä, koska hän on valon ja tiedon kantaja ihmiskunnalle. Kreikan mytologian analogiana siis Prometheus, joka kapinoi pahaa Jumalaa vastaan antaen tulen ihmisille. Gnostilaisuudessa samalla tavalla käärmekin kuvataan hyvänä, koska se halusi antaa paratiisissa ihmisille omenan tiedon puusta. Tästä huomaammekin, että Lucifer on todellisuudessa myös Talmudin juutalaisuuden jumala, sillä Talmud on lähtöisin fariseuksilta, jotka olivat kabbalan harjoittajia. Tämän vuoksi kabbalistiset juutalaiset rabbit ja vanhimmat kutsuvatkin kansaansa käärmeihmisiksi, koska heidän palvonnan kohteensa on vanhassa testamentissa, kabbalistisessa Zoharissa ja Eenokin kirjassa esiintyvä käärme, käärme-jumala (tai lohikäärme).

  Lucifer on tullut laajempaan tietoisuuteen vapaamuurarien jumalana sitä myöten, kun vapaamuuraritoiminnasta irroittautuneet ovat alkaneet paljastaa veljeskunnan salaisuuksia ja yksityiskohtia. Esimerkiksi Suomessa Yleisradion edesmennyt tiedetoimittaja Pertti Jotuni sanoi vapaamuurareista seuraavaa: “Vapaamuurarien ajatusrakennelma on elitistinen ja röyhkeä; toiminnan taustalla on rangaistuksen pelko, ei persoonallinen tunne siitä, mikä on oikein ja mikä väärin; vapaamuurarien opetuksissa sanotaan mm., että Jeesuksen nimi on tuhottava“.

  Toinen tunnettu vapaamuurareista paljastuksia tehnyt henkilö on S-ryhmässä hallintotehtävissä toiminut Juhani Julin, joka vuonna 2011 kertoi tv-haastattelussa vapaamuurarien palvovan Luciferia ja olevan muutenkin kytköksissä okkultismiin ja new age liikkeisiin. Myöhemmin vuoden 2011 keväällä Julin menehtyi vähintäänkin hämärissä olosuhteissa onnettomuudessa ajaessaan mönkijällään. Joutuiko Julin siis sen koston kohteeksi, mistä Pertti Jotuni oli kertonut. Ilmeisesti S-ryhmän johdossa on ollut pidemmän aikaa enemmänkin vapaamuurareita. Uusia jäseniähän muurareihin värvätään niin, että tarvitaan kahden henkilön suositus. Voidaankin olettaa, että Julinia ovat jäseneksi aikoinaan suositelleet henkilöt S-ryhmän sisältä. S-ryhmän johdon osallisuus hyväveliseuroissa osoittautuukin selville, kun miettii miten laajasti S-ryhmän kaupat, Prismat ja ABC-huoltoasemat ovat saanet lähes kaikki parhaimmat tontit joka kunnassa sekä vielä Alkon myymälät samaan kiinteistöön. Koko S-ryhmän organisaatio ja toiminta on kaukana läpinäkyvyydestä. Ryhmä takoo kovaa tulosta, mutta asiakasomistajat saavat vain pienen nimellisen korvauksen. Todelliset voitot valuvat sisäpiirin taskuun ulkomaisten investointien kautta. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun seuraavan kerran pistäytyy S-ryhmän markettiin. Itseasiassa Prisman logokin on masoninen. Pyramidi tai kolmio, jonka lävitse (Luciferin) valo taittuu, on hyvin suosittu symboli vapaamuuraripiireissä.

  NO NIIN JUKKA VASTINE! NÄMÄ EIVÄT SELVÄSTIKÄÄN OLE NATSEJA NIINKUIN JUUTALAISTEN KEKSIMÄ SANA ANTAA YMMÄRTÄÄ!!

  • Maanmatonen Maanmatonen
   23.2.2017    

   Vai tarkoitetaanko natseilla tässä kuitenkin omaa rotuaan tuhoavia internatseja.
   Järjestelmää joka keskusjohtoisuudessaan tavoittelee liittovaltiota ja maailmanvaltaa pienelle degeneroituneelle porukalle? Ainakin maailmansotaan varustautuminen ja massiiviset ihmissiirtohankkeet kertoisivat internatsismista.

  • Suomi suomalaisille Suomi suomalaisille
   23.2.2017    

   Ainakin kansainvälisellä tasolla Lusiferia palvovan Illuminatin johtamiin vapaamuurareihin kuuluvat suomalaiset Pimeyden Veljet ilmeisesti tappoivat Julinin käyttäen jotain CIA-tyyppistä salamurhamenetelmää, esim. ampumalla pienen, tuskin havaittavaa jälkeä jättävän myrkkypiikin Juliinin ihon alle. Piikin sisältävä myrkky aiheutti sitten sydänkohtauksen. – Wilhelmsbadin kongressissa 1782 Illuminati otti muodollisestikin johtoonsa vapaamuurariuden, jo aikaisemmin soluttauduttuaan moniin loosheihin, ks. ”The 1782 Congress of Wilhelmsbad: The Illuminati Takeover ”,https://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm

 17. 23.2.2017    

  Palataampa alkuperäiseen LISTAAN siittä mitä kansalaisilta on Suomessa JO kielletty !

  Kansalainen EI saa tutkintaan RIKOKSIA ! ( Suomen perustuslain 118 § ja EOA päätös 876/2/05 …poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa); lähde julkinen lakitietoknata Finnlex ja eduksunnan sivut :

  Eräiden kansanosien OMAISUUS ei nauti ”perustulsiallista” omaisuudensuojaa ( PL 118 §) ja sitä seurannut

  MILJARDIVARKAUS: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahta aiotaan kaapata. ( varatsaa).

  Varkaus toteutettiin ”lailla 444/2012”; 1,3 – 3 MILJARDIA euroa pienyritysten omasiuutta SIIRRETTIIN pankeille ja vakuutuslaitoksille.

  Valtaa pitävät ”pankki-vakuutuslaitosten ”omistajat” kansalta kerätyllä omaisuudella ; ILtalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei todellakaan maksettu rahaa turhaan. ”… Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”; eli

  VALTIOPETOS ; PL 118 § ja MILJARDIVARKAUSLAKI 444/2012 ovat tällaista LAHJONNALLA saatua ”lainsäädäntöä”.

  Olli Pusa teki jo vuosia sitten kirjan Renkien kaappaus; jossa valottaa tätä Suomen JÄRJESTELMÄKORRUPTIO-systeemiä !

  Poliisi ei ota vastaan rikosilmoitusta PL 118 §:n valtiopetoksesta ja ”lain 444/2012” miljardivarkaudesta; olen ITSE 3 kertaa jo koittanut . ( olen yrittäjä; jonka omaisuutta varastettin sekä PL 118 §:n IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen
  jo 9.12. 2005 Valtakunnansyyttäjänvirastoon jättämäni SYYTEILMOITUKSEN perusteella. )

  Jo 8.9. 2005 jätin Porin poliisille EOA ”päätöksen” 876/2/05 ”kaltaisen” RIKOSILMOITUKSEN ! ( se on yhä ”esitutkinnassa”….

  LAPSIIN; hetero-aviomiehiin ja pienyrittäjiin kohdistetut LAINSÄÄDÄNNÖLLISET ihmisoikeusloukkaukset ; siis PL 118 §:n mukaiset !

  Kansainvälinen rikostuomioistuin on LAHJOTTU toimivallattomaksi käsittelemään Suomen perustuslain 118 §:n mukaisia asioita . ( ilman tätä lahjontaa KAIKKI PL 118 §:n mukaiset asiat olisivat SUORAAN menneet ”kansainvälisen ” käsittelyyn.

  Tämä lahjonta hoidettiin seuraavasti: He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä asiakirjoilla ja 2008 Brax

  allekirjoitti ”sopimuksen”; Suomi MAKSAA ja piträä Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.

  Kansainväliselle rikostuomioistuimelle VALEHDELTIIN; Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia; PL 118 § TODISTAA tämän valheeksi !

  Olen myös Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuinta” ”informoinut” Suomen EOA päätöksen 87672/05 mukaisesta TILASTA ;

  EIT 24221/06 ( todisteet lähetetty 2006 – 2008 Suomen ihmisoikeudettomasta tilasta).

  Kaikki asikairjat TUHOTTIIN 27.3. 2009 EOA kansliapäätöksen 1350/4/08 mukaisissa ”olosuhteissa.”.

  Todisteet kerätty archive.is / kimmoleaks.fi ; MV-lehti keskustelufoorumi / Paljastetaan totuus / ihmisoikeuksien ja rahan varkaus-osioon … luettu yli 4000 kertaa; eikä KUKAAN ole pystynyt kumoamaan asiakirjoja !

  Miksi muuten Suomen ”lehdistö” on hiljaa PL 118 §:stä ja sen vaikutuksista Suomelle ?…. se siittä ”sananvapaudesta” …

  • Suomi suomalaisille Suomi suomalaisille
   23.2.2017    

   Ks. myös Markku Juutisen artikkeli ”Rikokset Suomen perustuslakia vastaan ja muut laittomuudet” Magneettimediassa 19.2.2017

 18. Talmud Talmud
  24.2.2017    

  Kyllä nuo suomen ryöstetyt yrittäjät vielä jonain päivänä oikeutta saavat kun suomen keskuspankin lautakunta ja muurarit roikkuvat hirressä koko kansan nähtävillä!! Kehotetaan yrittäjyyteen, mutta loppuen lopuksi ryöstetään kaikki näinhän se on mennyt aina!!

 19. Suomi suomalaisille Suomi suomalaisille
  24.2.2017    

  Suomalaisten Pimeyden Veljien korruptiosta:

  ”Vapaamuurarit ovat sopineet suurista rakennushankkeista ja uhkailleet ”ikävillä seurauksilla”, TV1:n MOT kertoi.
  Vapaamuurareihin keskittyneessä maanantai-illan Ylen MOT-ohjelmassa esitettiin syytöksiä, joiden mukaan järjestö käyttäisi suurta valtaa suomalaisissa kaupungeissa.

  Turun kaupungin entisen yleissuunnitteluarkkitehdin Jukka Paason mukaan vapaamuurarit ovat vaikuttaneet suuresti Turun ulkoilmeeseen.

  – Se toteutuu varmaan kaavoituksessa, kun tontteja jaetaan ja urakat jaetaan. Siinä ovat rahavalta, poliittinen valta ja virkavalta yhteistyössä.

  Paaso joutui toimessaan MOT:n mukaan vapaamuurarien painostuksen kohteeksi.

  – Minulle on sanottu suoraan, että jos teen työni hyvin, niin se ei auta mitään. Joustavuutta pitää olla toisella tavalla. Se tarkoittaa, että asioita pitää valmistella siten, että joku menee läpi, vaikka se olisi lainvastaista. Jos ei suostu siihen, niin joutuu vaikeuksiin, Paaso kuvailee MOT:ssa.

  MOT:n vapaamuurari-ohjelmassa kerrotaan, että myös sen tekijöitä varoitettiin ”mahdollisista, ikävistä seurauksista”.

  MOT kertoo, että Seinäjoen suurissa rakennushankkeissa olisi ollut taustalla ”vapaamuurariketju”. – 2000-

  luvun puolivälissä meillä oli sellainen tilanne, että kaupunginjohtaja, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja suurimman rakennusliikkeen toimitusjohtaja kuuluivat vapaamuurareihin ja käsittääkseni samaan loosiin. Samaan aikaan suurin osa kaupungin rakennusurakoista meni tälle rakennusyhtiölle, kaupunginvaltuutettu, toimittaja Erkki Valtamäki sanoi.

  MOT esittää myös, että Tampereella vapaamuurareilla olisi merkittävä rooli keskustatunnelihankkeessa.”

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000577805.html

 20. 1.3.2017    

  Ja mitään näitä ei saada RIKOSTUTKINTAAN; PL 118 §:n ja EOA ”päätöksen” 876/2/05 takia !

  Poliisi Suomessa on jo vitsi; kun kansallisomaisuus VARASTETAAN !

  Olen koska tahansa valmis TODISTAMAAN asioista Valtakunnanoikeudessa 9.12. 2005 Valtakunnansyyttäjänvirastoon toimittamani

  SYYTEILMOITUKSEN tai EIT 24221/06 asiakirjojen mukaisesti Haagin kansainvälisessä rikostuomioistuimessa Suomen 3

  kansanosan IHMISOIKEUDETTOMASTA tilasta ( LAPSET; hetreo-aviomiehet ja pienyrittäjät ).

  Nykyisin näihin ryhmiin voidaan lisätä; vakuutusyhtiöiden korvauspotilaat; toimeentulotuen saajat ( Kela lähetti avunpyyntökirjeen kunnille) sekä kaikki velalliset ja takaajat; edes velkansa JO maksaneet eivät saa aina panttikirjojaan takaisin ilman SUURTA RAHAA !

  Kiinteistöveronkin kohdalla voidaan jo puhua laillistetusta RYÖSTÖSTÄ !

 21. Suomi suomalaisille Suomi suomalaisille
  28.3.2017    

  Suomessa vallankahvassa olevilta maanpettureilta ja Demla-korruptoidulta oikeuslaitokselta on turha toivoa tällaista:

  ”Italia: syyttäjä vaatii loppua Sorosin manipuloimalle pakolaiskriisille

  Sisilialainen syyttäjä Carmelo Zuccaro vaatii, että Italia alkaa tutkia juutalaisen George Sorosin rahoittamien ”kansalaisjärjestöjen” toimintaa, joka on kärjistänyt maan pakolaiskriisiä. Aiheesta uutisoi muun muassa Zero Hedge.

  Soros on jo vuosien ajan rahoittanut täysin avoimesti järjestöjä, jotka pyrkivät tuomaan mahdollisimman paljon laittomia tunkeutujia valkoisiin länsimaihin. Kyse on järjestelmällisestä kansanmurhapolitiikasta.

  Vatikaanin pormestarin, Virginia Raggin, mukaan Rooma on jo köyhien italialaisten ja uusien maahantunkeutujien välisen sisällissodan partaalla. Sisilialainen syyttäjä Zuccaro on kyllästynyt maahantunkeutujien synnyttämiin levottomuuksiin ja vaatii loppua miljardöörien lobbaamalle avoimien rajojen käytännölle.

  Zuccaro viittaa Frontexin tuoreeseen raporttiin, jonka mukaan ”kansalaisjärjestöt” ovat alkaneet toimia yhä tiiviimmässä yhteistyössä ihmisten salakuljettajien kanssa.

  Sorosin rahoittamat ryhmät tarjoavat ammattimaisia – ja rikollisia – kuljetuspalveluita kenelle tahansa Pohjois-Afrikasta Eurooppaan pyrkivälle.

  Frontexin mukaan salakuljettajat ovat oivaltaneet, että tunkeutujat kannattaa lähettää suoraan ”kansalaisjärjestöjen” omistamien laivojen luo sen sijaan, että tunkeutujien poimiminen jätettäisiin Italian ja EU:n sotilaiden tehtäväksi.

  Zuccaro muistuttaa, että ”laittoman maahanmuuton avustaminen on rangaistava rikos huolimatta siitä, millaiset syyllisen motiivit ovat”.”

  Lähde: eräs tällä sivustolla niin ankarasti sensutoitu sivusto, ettei edes sen nimeä voi antaa, jos haluaa että kommentti tulisi luettaville.
  Varsinaista ”oikeus”-valtiolle ominaista ”sananvapautta” tälläkin mukamas vaihtoehtomedia-sivustolla!

 22. jutikka jutikka
  21.4.2017    

  AISIAT MITÄ POHJOISKOREASTA EI LÖYDY: mutta kyrööstä löytyy

  NKoreans must sleep very well at night.

  1. No Rothchilds Banks

  2. No forced vaccinations.

  3. No Chemtrails

  4. No Fluoride in water

  5. No IRS

  6. No millions of laws that Americans face everyday

  7. No dragging you off the plane, breaking your nose for the seat you paid for and forcefully removed.

  8. No GMOs

  9. Many Americans do not know this. Weed is LEGAL IN NORTH KOREA. YEAH. Just Google it.

  10. Guaranteed job at least in the military, Very less homelessness.

  11. Disciplined city ..very low crime

  12. No Brainwashed School system teaching you freemasonic BS. No Student debt, credit card debt..goes on and on and on..

 23. Metsänhenki Metsänhenki
  26.4.2017    

  Kiitos Jukka hyvästä artikkelista! Jatka hyvää työtä.

  Olet Suomessa EU-kriittisten parissa niitä harvoja ihmisiä, jotka näkevät, että juutalaiset ovat pelkkä kilpi, jonka taakse todelliset vallankäyttäjät piiloutuvat.

  Natsien takana olevat salaseurat eivät hävinneet sotaa. Saksa oli testialusta erilaisille hallintatekniikoille, joiden kehittämistä jatkettiin muun muassa Yhdysvalloissa, jonka hallintoon natsit soluttautuivat.

  Vatikaani ja Punainen Risti auttoivat ainakin 30 000 korkean tason natsia pakenemaan Saksasta. Mukana oli tiedemiehiä ja upseereita. Merkittävä osa meni Yhdysvaltoihin, jossa heidän natsitaustansa valkopestiin. CIA, Nasa, Nato ja muut vastaavat organisaatiot olivat työllistäjiä. Osa toimi liike-elämässä ja hallinnossa.

  Esimerkiksi Hitlerin esikuntapäällikkö Adolf Heusinger siirtyi Nato-joukkojen esikuntapäälliköksi. Hänet palkittiin sekä natsi-Saksan että Yhdysvaltojen korkeimmilla kunniamerkeillä. Nato = natsiorganisaatio.

  Aikaisemmin Hitlerille työskenneet natsit Wernher von Braun, Arthur Rudolph ja Hermann Oberth työskentelivät Yhdysvalloissa Nasan avaruusohjelman alulle panijoina.

  Hitler autettiin pakenemaan Etelä-Amerikkaan. Sodan jälkeen katosi myös 100 saksalaista kaikkein korkeimman kehitystason sukellusvenettä. Niitä ei koskaan löydetty.

  Rothschildit ja natsit tekivät yhteistyötä koko toisen maailmansodan ajan ja myös sen jälkeen. Rothschildeja ei tippaakaan haitannut juutalaisten tappaminen. Se oli osa suunnitelmaa.

  Poliittiset sionistit ja natsit tekevät yhteistyötä. Poliittinen sionismi toimii samalla tavoin kuin natsismi. Israel on fasistinen natsivaltio. Mossad ja CIA toimivat yhdessä tehden salamurhia, vallankaappauksia, ihmiskauppaa, terrorismia, huumekauppaa, elinkauppaa, kiristystä, lahjontaa ja niin edelleen. Israelin ”natseja jahtaavat joukot” eivät koskaan olleet kiinnostuneita esimerkiksi Josef Mengelen kiinniottamisesta, vaikka hänen olinpaikkansa oli tiedossa. Mengele asui Etelä-Amerikan maissa käyttäen omaa nimeään.

  Tutkikaa ja googlettakaa: Thule, Vril, Black Sun -society, Operation Paperclip, Operation High Jump, Neue Berlin.

  • Milla Magia Milla Magia
   17.5.2017    

   Hyvä kommentti. Ainut asia, jonka haluan tähän lisätä on se, että kaikki tiet johtavat Roomaan – jesuiitteihin. Rothchildit, kuten myös muut juutalais-pankkiirit (City of London) ovat ainoastaan vatikaanin rahaston hoitajia, eli toki heillä on valtaa, mutta ylintä valtaa pitää pieni satanistien ryhmä, joka toimii Vatikaanin kautta. Vatikaani on juuri se paikka, joka ylläpitää maailmanlaajuisen verkostonsa kautta kansainvälistä rikollisutta sen kaikissa muodoissa, kuin myös ihmisten eriarvoisuutta, köyhyyttä ja sotia. Under Vatican / Black Pope toimii sotilasorganisaatio, johon myös NATO kuuluu. Vatikaani hallitsee kaikkia occulttisia järjestöjä, myös vapaamuurareita. EU on myös Vatikaani-Jesuiittien luomus, sen ylin johto koostuu katolisen kirkon jäsenistä, jotka ovat vannoneet jesuiitti-valan. Se on kauhistuttava, pimeyden voimia ylistävä, satanistinen vala. YouTube: Jesuit Oath!

 24. Historian harrastelija Historian harrastelija
  8.6.2017    

  Saksassahan nimenomaan vuoden 1933 jälkeen lakkautettiin kaikki vapaamuurarijärjestöt ja vastaavat sekä heitettiin kiskuripankit pois maasta, tuloksena Saksan nousu muutamassa vuodessa kurjuudesta Euroopan johtavaksi talousmahdiksi. Monen puolueettoman sotahistorioitsijan mukaan se oli se kaikkein suurin syy miksi Saksa piti palauttaa takaisin ”järjestykseen” ja pankkiirien kontrolliin.
  Saksa piti tuhota ja Saksan maine mustamaalata ettei kukaan näkisi sitä todellista totuutta Saksan nousun takana, pankkiirien valtaa ei saa antaa muille tai luvassa on yleensä sota tai ulkopuolelta rahoitettu vallankumous, kuten mm. Gaddafille tehtiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *