Luottamusta ja Osaamista

Kansainvälinen rikosoikeus osa 2

Oheisesta linkistä voitte siirtyä lukemaan kansainvälisen rikosoikeuden toista osaa. Mukana on YK:n laatimaa ohjeistusta sekä kansainvälistä oikeutta. Se, että YK juuri tällä hetkellä olisi hampaaton ei merkitse esitettyjen tietojen suhteen inflaatiota. Nämä asiat on testattu mm. Espanjassa ja Yhdysvalloissa hyvin tuloksi. Pitkiä vankeustuomioita on jaettu näillä tiedoilla ja rikosoikeudella.

Tästä pääsette lukemaan LINKKI!

4 Comments

 1. Talmud Talmud
  11.2.2017    

  Kiitos jukka sinunlaisille ihmisille jotka jaksatte puolustaa hyvää etkä saatanaa!!

  http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

  Toivottavasti joku päivä ihmiskunta vapautuu pankkiirien kahleista ja IHMISET heräävät ja ymmärtävät etteivät koskaa ole olleet vapaita, vaan orjia koko elämänsä! Ja heitä on vaan käytetty hyväksi satoja vuosia! Valitettavasti vaatii paljon työtä ja monien kalakantojen/eläin lajien tuhoa, esimerkkinä meritaimen, merilohi ym mahtavien luojan luomien mahtavien eliölajien tuhon!! Valitettavasti niin kauan jääkiekkoa, super bowlia ym paskaa tulee mediasta ym muista saatanan järjestöistä ei ihmisiä edes kiinnosta mitä suuhunsa laittavat!! KUN MAILMA VOISI TOIMIA TOISELLAKIN TAPAA, MUTTA VALITETTAVASTI SE JOKA HALLITSEE RAHAJÄRJESTELMÄÄ HALLITSEE KAIKKEA!!! Tärkein kysymys kuuluukin ketä sitä hallitsee ja miksi se näin haluaa tehdä!! Nimimerkkini kertoo kaiken!!

 2. 15.2.2017    

  KP-sopimus ei enää välttämättä koske Suomen kansalaisia; koska Tuija Brax LAHJOI Kansainvälisen rikostuomioistuimen 2008 !

  He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille TAHALLAAN väärillä asikairjoilla . Mm. ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia”. ”Välitöntä tarvettta lain muuttamiseksi ei ole”.

  Olen kuitenkin jo 9. 12. 2005 tehnyt SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon LAPSIIN; hetero-aviomiehiin ja pienyrittäjiin

  kohdistetuista lainsäädännöllisistä ihmisoikeusloukkauksista ! ( Oikeusministeriön kriminaalipoliittisen osaston lausuma

  114/911/06 …”Valtakunnansyyttäjänviraston 8 kuukauden diariinkirjaamisaika oli kohtuuton).

  Kun He 55/2007 oli valehdellen saatu hyväksytyksi eduksunnassa Tuija Brax allekirjoitti ”sopimuksen” 2008 Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa:

  Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa yksittäistapauksissa.”

  Myös Kansainväliselle rikostuomioistuimelle VALEHDELTIIN; Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia !

  Pl 118 § kuitenkin TODISTAA tämän valheeksi; ja se oli jo valmistelussa ? kun ”sopimus” allekirjoitettiin !

  Olen JULKISESTI keskustellut Braxin kanssa oikeusministeriöön rekisteröimälläni nimimerkillä Kaiken Kokemut Kansalainen

  Braxin kanssa ENNEN LAHJONTAA : ”Miksi He 55/2007 ollaan tekemässä akuutissa tilanteessa; kun sanotunlainen asia on menossa EIT:n pöydälle ( EIT 24221/06).

  Tämän jälkeen nimimerkkini RYÖSTETTIIN monissa lehdissä ! ( oikeusministeriön rekisteröinnistä ONNLINE-keskusteluja varten ei ole tietoa).

  Pl 118 § siis VAHVASTI näyttää VALTIOPETOKSELTA ja He 55/2007 Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNALTA

  estämään PL 118 §:n mukaisten asioiden tutkinta Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa !

  Varmemmaksi vakuudeksi Porin poliisille ( syyteilmoituksen ”esityöt”) 8.9. 2005 tehdyn rikosilmoituksen esitutkinta ESTETTIIN

  EOA päätöksellä 876/2/05 ? …. ”poliisilla ei välttämättä ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.”

  Tuo ”päätös” kokonaisuudessaan SALATTIIN 20. 12. 2007 asti.

  PL 118 §:n ja Eoa päätöksen 876/2/05 sekä Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNAN suojissa suoritettiin MILJARDIVARKAUS 1.1. 2013 ( kaikki siittä tekemäni rikosilmoitukset ON TUHOTTU).

  Julkaistut todisteet kimmoleaks.fi

 3. Israel rabbi Israel rabbi
  16.2.2017    

  http://mvlehti.net/2017/02/16/ammuttiin-suorassa-lahetyksessa-pikkupoika-ja-mies-kuolivat-raskaana-oleva-nainen-haavoittui-video/

  Neekeri ja hänen apina kakaransa!! Kaunista katseltavaa!! N’in pitäisi suomessa tehdä jokaiselle paskan väriselle!!

 4. 2.3.2017    

  Myöskään pienyrittäjiltä suoritettua MILJARDIVARKAUTTA ei saa tutkintaan PL 118 §:n valtiopetoksen ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNAN seurauksena !

  Lailla 444/2012 suoreittetu miljardivarkaus ja PANKKITUKI suoritettiin SUUNNITELMALLISESTI !

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaapaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuuraht aiotaan kaapata . ( varastaa ).

  Varakus / pankkituki suoritettiin seuraavasti: Kun laki 444/2012 oli PUOLUEKURILLA hyväksytetty 2 päivää ennen eduksunnan kesälomaa. ( poistettu ”vakuutusyhtiöiden” taseista 1,3 – 3 MILJARDIN velka pienyrityksille ja tehty siittä jopa 6 miljardia ”vapaata pääomaa).

  Pankit fuusioivat näihin VARASTETTUA omaisuutta miljarditolkulla saaneihin ”vakuutusyhtiöihin” 1.1.2013 samalla sekunnilla kun

  ”laki 444/0212” astui voimaan.

  Fuusiot toteutettiin vuoden 2012 tasearvoilla, joka jätti huomioimatta ”lain 444/2012” taseita nostavan vaikutuksen ( jopa 6 MILJARDIA).

  Näin toimien Suomen pankit ainoina selvisivät EU-stressitesteistä puhtain paperein !

  Tämä ”laki 444/2012 VAATI seurakseen VALTIOPETOKSEN ( PL 118 § ), ettei tätä miljardivarkautta voi laittaa syytteeseen; ja

  JOKAISEN näkyville Valtakunnanoikeuteen !

  3 JULKISTA rikosilmoitusta, jotka näitä petoksista olen tehnyt on TUHOTTU ; Marko Forssin; Jari Lindströmin ja yhden Porilaispoliisin voimin . ( kukaan ei ole laittanut törkeää rikosta / rikoksia kirjaten diaariin ).

  Rikoslaki; joka tietää vakavan rikoksen ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen !

  Mikä rikos on kun poliisi tai oikeusministeri salaa tällaisia vakavia rikoksia ?

  Pelkästään ”lailla 444/0212” ( investointivarojen varkaus pienyrityksistsä) ja PL 118 § ( pienyrittäjien IHMISOIKEUKSIEN poisto )

  TEHTIIN Suomeen noin 10 000 – 20 000 työtöntä LISÄÄ !

  Eikö Suomen tahallinen ahdinkoonajo ole VALTIOPETOS ?

  Tätä ”kehitystä” on Suomen oikeusministeriö MÄÄRÄTIETOISESTI tehnyt yli 10 vuotta EOA ”päätöksestä” 876/2/05 lähtien …( poliisilla ei ole oikeutta suorittaa ESITUTKINTAA).

  Nyt olemme PL 118 § ”vaiheessa” eli 2 EDUSKUNNAN ennemmistö hyväksyy VALTIOPETOKSEN ( PL 118 § ) ja pienyritykistä VARASTAMISEN ( ”laki 444/2012”) tehden pienyrittäjistä IHMISOIKEUDETTOMIA . ( PL 118 § ).

  Tässä JULKISTA ( julkinen lakitietokanta Finnlex) tietoa ”lehdistön” anolysoitavaksi; siis sen LAHJHOMATTOMAN lehdistön !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *