Luottamusta ja Osaamista

Ennustaja Eukot jotoksella!

Olin käymässä Pietarissa toissavuoden maaliskuussa. Tarkoitus oli tavata tiettyjä henkilöitä kyseisen yhden yön käynnin aikana. Samalla puhuin eräässä tilaisuudessa, jossa ilmaisin suuren huoleni Suomen tilasta suhteessa talouteen, kansallisvaltioon, EU/Euroon, Natoon ja erityisesti globaalistien melskaamiseen.  

Tästä asiasta Suomessa sai ison uutisoinnin aikaiseksi, kukapa muu kuin kokoomustaustainen nettisivusto. Vanhan tavan mukaan juttuun liittyivät HS taustalla toimivat voimat, jotka yrittivät liittää allekirjoittaneen väellä ja voimalla natseihin. Tämä toistui äskettäin erään toisen tapahtuman yhteydessä. Juttu päättyi surkeaan mahalaskuun. 

Tämän jälkeen viime vuonna perustimme kansanliikkeen ME KANSA ja kohta tuon jälkeen tiettyyn nettikirjoitukseen vedoten allekirjoittaneesta tehtiin Illuminaatti järjestöön kuuluva henkilö. Tämäkään juttu ei nostanut volyymia, siitä yksinkertaisesta syystä, koska en kuulu heihin.  

Kolmas yritys sai kierteen alkuun Facessa, jossa muutaman henkilön ping pong ottelu väitti allekirjoittaneen olevan sionisti. Tämäkin kuivui kokoon, jälleen samasta syystä. Jutulla ei ollut todellisuusperää. 

Hieman ennen joulua eräs henkilö kertoi saaneensa tiedon allekirjoittaneesta, että kuulunkin nyt Lustraatio ryhmään. Ongelmaksi koitui tuossa tilanteessa se, etten edes tiennyt koko ryhmän olemassaoloa ja sana lustraatio oli uusi. Tuosta voin todeta sen, etten kuulu siihenkään. Toisaalta jos tuolla tarkoitetaan sitä, että haluan puolustaa oikeuden toteutumista ja rikollisten joutumista vastuuseen niin kannan ylpeänä lustraatioleimaa mukanani. 

Ennen kuin jatkan tuosta edellisestä teemasta halua nyt lähettää terveiset näille kaiken tietäville ennustaja eukoille. Päättäkää nyt ihmeessä mikä minä olen tai vaihtoehtoisesti ottakaa allekirjoittaneeseen yhteyttä niin kerron onko väitteissä perää. 

No takaisin rikollisuuden estämiseen ja selvittämiseen, jollaista lustraatiota allekirjoittanut haluaa harrastaa. 

Nettisivuilla on paljon kirjoituksia Suomen valtiojohdon ja eri virkamiesten tekemistä laittomuuksista ja rikoksista. Siellä esitetään hyvin perustellusti EY/EU ja Euro sopimuksiin liitettäviä maan- ja valtiopetosepäilyjä. Allekirjoittanut on koonnut aineiston nimellä Isänmaanryöstäjät, jossa kootusti ilmaistaan 1990 luvun pankkikriisin rikokset. Näitä ovat mm. maan taloushistorian suurin petosvyyhti, rikokset ihmisyyttä vastaan asiat, kiduttaminen ja laajamittainen kansainvälinen rahanpesuoperaatio jne.  

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että nämä asiat on selvitettävä ja syylliset läpivalaistava sekä tuomittava jos aihetta löytyy. Miksi? 

Perustuslaissa ja perusoikeuksista on johdettavissa se, että julkisen vallan on noudatettava lakia. Tämä koskee niin eduskuntaa, presidenttiä, hallitusta kuin myös virkamiehiä. Meillä on rikosoikeudessa ja kansainvälisessä rikosoikeudessa perusperiaatteita kuten ”hiljaa hyväksyy” tai ”tiesi tai olisi pitänyt tietää”, joiden pohjalta kansanedustajat, ministerit, laillisuusvalvojat, tuomioistuinten henkilöt, ministeriöitten virkamiehet jne. ovat epäiltyinä osallisuudesta edellä kerrottuihin rikoksiin. Tämä tosiasia on allekirjoittaneelle niin pyhä asia, ettei se muuksi muutu vaikka kuinka haluttaisiin. Takaseinä tuli vastaan. Nyt on siis läpivalaisun aika. Mikäli nimeksi laitetaan lustraatio niin sekin kelpaa. Tärkeintä on se, ettei mikään yhteiskunta voi toimia sellaisten olosuhteitten vallitessa, jossa maanpetoksia ja muita rikoksia tehtaillaan koko ajan, taukoamatta ja ilman pelkoa joutua sovittelemaan tekojaan. Tältä osin Suomi on tullut tiensä päähän ja uskon kanssaihmisten jakavan tämän vakavan viestin kanssani.

12 Comments

 1. Timo järvi Timo järvi
  16.1.2017    

  hyvä hyvä..!! mutta taistelu jatkuu..niin kauan kunnes
  eliittti konnat vastaa oikeuden edessä

 2. Urho Urho
  16.1.2017    

  Hyvä jukka jatka samaan malliin!

 3. TALMUD TALMUD
  17.1.2017    

  http://mvlehti.net/2017/01/17/video-unkarilaismies-kertoo-pakolaiskriisista-suomenkielinen-tekstitys/

  TÄÄLTÄHÄN SE VAPAAMUURARIUDEN ALKEET TULEVAT! Eurooppaa on liian kauan juutalaiset pitäneet vallan alla! Joko heidät jokainen hävitetään tai eurooppa häviää! Se on joko tai!!

 4. Totuus julki Totuus julki
  18.1.2017    

  Hienoa ja kannatettavaa toimintaa. Totuuden torvessa vain hanat kaakkoon, niin saa koko suomen kansa ja vaikka koko maailma kuulla, miten eliitin pelleily saa loppua!
  Tsemppiä ja voimia! Hengessä mukana tuomaan vääryyksiä päivänvaloon.
  Tehkää ihmiset ruohonjuuritason työtä niin paljon kuin vain pystytte vaikuttajien kähminnän julki tuomisessa ja esiin nostamisessa.
  Eliitin pallit tutisee!!

 5. Erkki Erkki
  18.1.2017    

  Jukka on tehnyt omista lähtökohdistaan käsin töitä yhteiskunnan integriteetin ja hyvinvoinnin kannalta oleellisissa asioissa jo neljännesvuosisafdan…

  Avainsanat ovat luottamus kansanedustuslaitokseen, ja sen myötä niihin tavoitteisiin, jotka jokainen omalta kohdaltaan yhteiskunnan nimissä asettaa yhteiskunnan hallintojärjestelmän tehtäviksi.

  Lähtökohdat ovat siinä, mitä varten meillä ylipäätänsä on yhteiskunta, jonka kanssa on synnyttyessä ja kasvettaessa tehty jatkettu yhteiskuntasopimus. Siinä ei ole nimiä missään papereissa, kun kirjoitustaito tulee vasta kouluiässä, ja ymmärryskin henkilöstä riippuen sitten aikanaan, -mutta silti edellytetään että toimitaan ”pelisääntöjen” puitteissa. Tämä koskee kaikkia, myös Tasavallan Presidenttejä, ilman mitään erivapauksia.

  On ne pelisäännöt kirjattu perustuslakiin. Muita pelissäntöjohdannaisia, näyttää olevan sen mukaan, kuka kulloinkin on politiikan puikoissa. Tällä on mitätöity koko kansallinen demokratia. Siitäkin on todistusaineistoa.

  Tämä yhteiskuntasopimus tarjkoittaa jotain muuta kuin pääministeri Sipilän jalkapallojoukkueiden pelisääntökehys…

  Se tarkoittaa sellaista yhteiskuntasopimusta jonka säännösten noudattamista edellytetään kaikilta kansalaisilta, mutta erityisesti ja kirjaimellisesti yhteiskunnan perustuslain hengessä valtionhallinnon kanssa tekemisissä olevilta, -ja etenkin sen luottamushenkilöiltä.

  Sellaisen sopimuksen seurauksena kukin kansalainen voi rauhassa tehdä työtään, kasvattaa lapsensa ja omalta osaltaan toteuttaa yhteiskunnallista kehitystä luottaen siihen, että myös muut hoitavat omat hommansa nk. projektikehyksissä.

  Poikkeamat tästä on kirjattu rikoslakiin… Miksi sitä ei kaikkien osalta noudateta, vaikka selkvää näyttökin olisi olemassa…?

  Dokumentaatiota väärästä ja jopa rikollisesta toiminnasta valtiosäännön suhteen on olemassa riittävästi. Siitä, ja vain siitä johtuu luottamuksen menetys.

  Kun luottamus näihin asioihin menee, niin silloin ollaan yhteiskunallisen kaaoksen tiellä, joka ei ole enää kenenkään hallinnassa, mutta voi silti olla joidenkin etu…. Sillä tiellä me olemme nyt.

  Jukka ei suinkaan ole ainoa heistä, joiden luottamus näiden rakenteiden kykyyn toimia lähtökohtansa edellyttämällä tavalla on mennyt. Mnäkin kuulun niihin.

  Näköpiirissä ei ole mitään sellaista, joka panisi ajattelemaan, että nämä asiat korjaantuisivat tolalleen nk. demokratian käytettävissä olevin keinoin, -etenkin kun on selvillä se että ko. asiat ovat kolahtaneet lokeroihinsa demokratian ulkopuolisin keinoin…

  ”Tältä osin Suomi on tullut tiensä päähän ja uskon kanssaihmisten jakavan tämän vakavan viestin kanssani.”

  Näin se juuri on.

  • Suomi suomalaisille Suomi suomalaisille
   19.1.2017    

   Samat sanat, Erkki!

 6. Talmud Talmud
  23.1.2017    

  Euroopan neuvosto antoi hieman ennen vuodenvaihdetta eurooppalaisvaltioille kylmää palautetta, jonka mukaan Euroopasta on tehtävä vielä nykyistäkin monikulttuurisempi ja juutalaisystävällisempi.

  Neuvoston mielestä eurooppalaiset ovat syyllistyneet vakavaan rikkeeseen laiminlyödessään juutalaisten ja maahanmuuttajien edun. Ilmeisesti alati koventuvat sananvapauslait sekä maahantunkeutujille taatut ilmaiset sosiaalipalvelut eivät olekaan globalisteille tarpeeksi.

  Neuvoston ”ihmisoikeuskomissaari” Nils Muižnieks jyrisi useille tiedotusvälineille, kuinka antisemitismi on jälleen ”nostamassa päätään” eri puolilla Eurooppaa. Monet esimerkiksi kiistävät juutalaisten ”holokaustin” sekä yleisesti juutalaisten historiallisen erityisaseman, jonka ympärille ”eurooppalaiset arvot” on rakennettu.

  Muižnieksin mukaan Euroopasta on tulossa kovaa vauhtia ”inhottavampi paikka juutalaisille”. Ennen nykyistä ”ihmisoikeuskomissaarin” virkaansa Muižnieks työskenteli kulttuurimarxistisen juutalaismiljardööri George Sorosin latvialaisessa säätiössä.

  Komissaari varoitti, että ”antisemitismin huomioimatta jättäminen” voi johtaa ”Euroopan tuhoon”. Komissaari antoi eurooppalaisvaltioille käskyn, jossa viranomaisia määrättiin käymään ”rasistien” ja ”holokaustinkiistäjien” kimppuun.

  Muižnieks yritti motivoida viranomaisia vainoamaan holokaustinkiistäjiä toteamalla, että ”juutalaisviha johtaa myös aina vihaan muita ihmisryhmiä kohtaan”. Monikulttuurisuus ja juutalaisrakkaus kulkevat komissaarin mukaan käsi kädessä.

  Deutsche Wellen (DW) haastattelema komissaari kertoi, että hän on viime vuosina tutustunut jokaisen valtiovierailun yhteydessä ”järjestelmällisesti” paikallisiin juutalaisyhteisöihin.

  Juutalaiset ovat anoneet komissaarilta turvaa ”terroristeja, äärioikeistoa ja holokaustinkiistäjiä vastaan”, ja nyt komissaari on täyttänyt juutalaisten toiveet aloittamalla Euroopan-laajuisen hankkeen, jossa ”mielipiderikollisia” vainotaan.

  Neuvoston, EU:n ja Naton painostus ei enää toimi tarpeeksi hyvin?

  Muižnieks pitää erityisen vaarallisena maita, jotka pyrkivät isänmaallisesti ”romantisoimaan toisen maailmansodan aikaisia hallituksiaan”.

  Komissaarin mukaan kehitys on mennyt viime vuosina täysin väärään suuntaan. Berliinin muurin kaatumisen jälkeen Euroopan unioniin, Euroopan neuvostoon ja kulttuurimarxistiseen sotilasliitto Natoon liittymisestä haaveilevat hallitukset välttelivät isänmaallista retoriikkaa kuin ruttoa. Nyt kansallismielisyys on tehnyt kuitenkin paluun.

  Muižnieksin mielestä sananvapautta täytyy rajoittaa, koska ”puheet johtavat tekoihin”. Komissaari väittää, että esimerkiksi Brexit-kansanäänestys johti ”viharikosten” jyrkkään nousuun Britanniassa. Jotta ”viharikokset” eivät yleistyisi entisestään, tulisi holokaustinkiistäjien suut tukkia nyt komissaarin mukaan keinolla millä hyvänsä.

  Komissaari kehottaa Euroopan valtioita ottamaan ”kaikki työkalut käyttöön” taistelussa ”vihapuhetta ja antisemitismiä vastaan”:

  ”Rikoslait on säädetty sitä varten, että ihmisiä voidaan rangaista. Myös opettaminen on kuitenkin tärkeää. On opetettava holokaustista ja holokaustin muistamisesta. Euroopan neuvosto, OSCE ja EU ovat tässä erittäin hyviä.”

  Komissaarin mielestä holokaustin opettaminen on ”elintärkeä suojakilpi” kansallismielisyyttä vastaan. Kaikessa koulutuksessa maahanmuuttovastaisuus ja holokausti tulisikin Muižnieksin mukaan linkittää yhteen. Hän vaatii myös kovaa Internet-sensuuria, jossa yhteistyötä tekevät ”hallitukset, yksityiset IT-yhtiöt sekä kansalaisjärjestöt”.

  Muižnieks on perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin kanssa yhtä mieltä siitä, että tärkeä osa maahanmuuttajien kotouttamista on se, että myös maahanmuuttajat koulutetaan nöyrtymään ”holokaustin muiston” edessä. Kuka tahansa voi olla ”eurooppalainen”, kunhan hän tunnustaa juutalaisten historiallisen erityisroolin.

 7. Talmud Talmud
  23.1.2017    

  Uutiset
  Talous
  Yhteiskunta
  Terveys ja hyvinvointi
  Historia
  Vapaa-aika
  Magneettimedia
  Kirjaudu

  Jews-for-Refugees-1024×682
  Israel vaatii Euroopan hallituksia hyökkäämään ”äärioikeistoa” vastaan
  5 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 5 (5 ääntä, keskiarvo: 5.00)

  Toimitus in Uutiset 23.1.2017 2 Kommenttia 373 Näyttökerrat
  Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

  Israelin hallitus julkaisi viikonloppuna raportin, jossa länsimaisia hallituksia syytetään siitä, että ”äärioikeiston nousu” on johtanut ”juutalaisvastaisuuden yleistymiseen”. Juutalaisvaltio vaatii hallituksia puuttumaan tilanteeseen ripeästi.

  Israelin mukaan juutalaisvastaiset ”viharikokset” yleistyivät eri puolilla maailmaa vuoden 2016 aikana. Väite ei sinänsä ole yllättävä, sillä sionistinen lobby valehtelee joka vuosi, että antisemitismi olisi yleistynyt ”rajusti” edellisvuoteen verrattuna.

  Uutta propagandaraportissa on kuitenkin se, että Israel hyökkää yllättävän kärkevästi Euroopan ja Yhdysvaltojen oikeistopopulistipuolueita- ja poliitikkoja vastaan. Yleensä Israel on pyrkinyt hyökkäyksen sijaan kesyttämään maahanmuuttokriittiset puolueet.

  Erityisen huolestuttavina maina Israel pitää Brexitin jälkeistä Britanniaa, rajut presidentinvaalit läpi käynyttä Amerikkaa sekä Saksaa, jossa maahanmuuttovastaisten äänestäjien uskotaan syrjäyttävän Angela Merkelin tämän vuoden vaaleissa.

  Israel julkaisi antisemitismiraporttinsa symbolisesti vain muutamia päiviä ennen vuotuista holokaustivalheen muistopäivää, 27.1. Israelin mukaan maahanmuuttovastainen ”äärioikeisto” on syyllinen lännen juutalaisten ahdinkoon.

  Sionistit ovat erityisen huolissaan ”uudesta oikeistosta”, jolla viitataan nuoriin, jotka ovat ryhtyneet juutalaisvastaisiksi luettuaan vaihtoehtomedioita Internetissä.

  Israel on perinteisesti yrittänytkin pitää Euroopan oikeistopopulistipuolueet aisoissa lobbaamalla puolueiden johtoon juutalaisia mielisteleviä poliitikkoja. Hyvä esimerkki tästä on Itävallan vapauspuolueen kohtalo. Nyt Israel jostain syystä hyökkää tavallista avoimemmin kaikkia maahanmuuttovastaisia voimia vastaan.

  Propagandaraportin mukaan Euroopan kirkkain valopilkku on Ranska, jossa korruptoitunut pääministeri Manuel Valls kavalsi 100 miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa ”rasismin” ja ”antisemitismin” vastaisiin hankkeisiin. Israel toivoo, että yhä suurempi osa eurooppalaisten verorahoista suunnataankin tulevaisuudessa monikulttuurisuuden ja sionismin propagoimiseen.

  Maailman juutalaiskongressi WJC yritti jo aiemmin tässä kuussa sekaantua Saksan sisäpolitiikkaan vaatimalla, että ”uusnatsistinen” NPD-puolue kiellettäisiin. Saksa ei ole toistaiseksi tahtonut kieltää NPD:tä, koska kiellon pelätään paljastavan salaista tietoa puolueeseen solutettujen poliisien toiminnasta.

  Kuten viime viikolla uutisoimme, Euroopan neuvoston ”ihmisoikeuskomissaari” Nils Muižnieks on kertonut, että Euroopan juutalaisjärjestöt ovat yhteen ääneen vaatineet neuvostoa hyökkäämään Euroopan ”rasisteja” eli maahanmuuttokriitikoita vastaan.

 8. Talmud Talmud
  23.1.2017    

  “A new national pride will stir ourselves, lift our sights and heal our divisions. It’s time to remember that old wisdom our soldiers will never forget, that whether we are black or brown or white, we all bleed the same red blood of patriots.”

  Uusi kansallinen ylpeys virkistää meidät, nostaa katseemme ja parantaa hajaannuksemme. On aika muistaa vanha sotilaittemme viisaus, jota he eivät koskaan unohda: riippumatta siitä olemmeko mustia, ruskeita tai valkoisia, suonissamme virtaa samaa patrioottien verta [kirjaimellisesti: vuodamme samaa patrioottien verta].

  VALITETTAVASTI NIINKAUAN KUIN EUROOPASTA EI TEHDÄ JÄLLEEN VALKOISTA MIKÄÄN NOISTA TRUMPIN LUPAUKSISTA AMERIKASSA JA EUROOPASSA EI TULE MUUTTUMAAN! GENETIIKKA ON LIIAN ERILAINEN JA SITÄ EI KASVATUKSELLA PYSTY MUUTTAMAAN! NEEKERI ON NEEKERI JA ARABI ARABI!!

 9. Talmud Talmud
  23.1.2017    

  Tämä voitaneen todeta eri koira rotujen kohdalla! Jokainen voi koittaa hirvikoirasta tehdä lintukoiran tai toisin päin! Tai vaikka koittaa risteyttää eri metsästys tarkoituksiin tehtyjä koiria ja sen voin luvata että tulee menemään metsään ja pahasti! Sama eri genetiikan omaavilla ihmisillä! Suurin osa eurooppalaisista on suht samanlaisia tavoiltaan eli koira vertauksella voisi kohtuullisen koiran saadakin! Mutta jos yrität hiekkaneekeriä tai afrikkalaista vajaaälystä lisäännyttää scandinaavin kanssa siitä tuleee pakostakin suuri pettymys!!

  Aikojen alusta jokaisen normaali älyisten ihmisten kansakunnat ovat suurimmaksi osaksi valinneet lisääntyä oman rotustensa kanssa koska se on luonnollisesti normaalia ja nämä rodun sekoittajat jotka tuovat thaimaasta ym muualta huoriansa suomeen tulee olemaan suomen tuho jos ei tarpeeksi radikaalia muutosta tehdä ja oteta samat RODULLISET ITSESTÄÄN SELVYYDET JA TUETAAN OMANKANSAN LISÄÄNTYMISTÄ NIINKUIN ISRAELISSA JUUTALAISTEN KESKUUDESSA! KYLLÄ JUURIKIN MAILMAN RASISTISIMMAN KANSAN KESKUUDESSA!!

 10. Johannes Johannes
  24.1.2017    

  http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=22099

  Espoolainen kunnallispoliitikko kärähti 22 kiloa khat-huumetta matkalaukuissaan – kertoi luulleensa ainetta hennaksi
  Nykyisen varavaltuutetun matkalaukuista löytyi 22 kiloa khat-huumetta. Abdifitah Ali Abdi kertoi HS:lle maanantaina, että on vetäytynyt kuntavaalien ehdokkuudesta.

  KAUPUNKI 21.11.2016 14:38 Päivitetty: 21.11.2016 16:07
  Tuomo Pietiläinen
  HELSINGIN SANOMAT

  ESPOON sosiaalidemokraattien kuntavaaliehdokas, nykyinen varavaltuutettu Abdifitah Ali Abdi, 26, on tuomittu huumausainerikoksesta sakkoihin viime vuonna. Abdi oli rikoksen tehdessään vuonna 2014 Espoon kaupunginvaltuuston varavaltuutettu ja kulttuurilautakunnan jäsen.

  Hän hoitaa yhä näitä luottamustoimia.

  HS
  Abdifitah Abdi
  Abdifitah Abdi
  Abdin tuomio tuli esiin, kun Helsingin Sanomat kävi lävitse pääkaupunkiseudun valtuutettujen ja varavaltuutettujen mahdollisia tuomioita viime vuosina.

  Espoon sosiaalidemokraatit asetti Abdin kuntavaaliehdokkaaksi vuonna 2012 ja uudelleen syyskuun puolivälissä 2016. Hänen saamansa 180 ääntä vuoden 2012 vaaleissa riittivät valtuuston varajäsenen paikkaan.

  ESPOON käräjäoikeus tuomitsi Abdifitah Abdin vuoden 2015 lokakuussa sakkoihin huumausainerikoksesta. Rangaistusta hänelle tuli 30 päiväsakkoa, mikä pienimmän mahdollisen kuuden euron päiväsakon mukaan laskettuna tuotti maksettavaksi 180 euroa.

  Abdi ei valittanut tuomiosta, joten se on lainvoimainen.

  Tapahtumat alkoivat Arlandan lentokentällä Tukholmassa elokuussa 2014. Abi oli saapunut lentämällä Etiopiasta Tukholman lentokentälle, jossa tullitarkastaja oli ottanut hänet kiinni.

  Syyte käsiteltiin Espoon käräjäoikeudessa, koska se on Abdin kotipaikka.

  ABDILLA oli mukanaan kolme matkalaukkua, joista kahdessa oli kuivattua khatia 18 kiloa ja tuoretta khatia neljä kiloa eli yhteensä noin 22 kiloa. Poliisikuulustelussa ja oikeudessa Abdi myönsi tapahtumat oikeiksi.

  Abdi kertoi luulleensa, että matkalaukuissa on khatin sijaan hennaa. Henna on hennapensaan kuivatuista lehdistä saatavaa väriainetta, jota käytetään muun muassa hennatatuointien tekoon.

  Khat taas on ainavihanta pensas tai puu, jonka lehtiä ja oksia käytetään päihteenä Afrikassa ja Lähi-idässä. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa khat luokitellaan huumeeksi.

  ABDIN mukaan kaverin äiti ja äidin sisko pyysivät tuomaan hennaa mukanaan. Abdi kertoi, että hän oli halunnut auttaa heitä.

  Abdin kertomuksen uskottavuutta vähensi se, että hänellä ei kuitenkaan ollut kaverin äidin ja siskon yhteystietoja. Kaveri oli sanonut tunnistavansa Abdin, kun tämä tulee ulos lentokentältä, Abdi kertoi oikeudessa.

  Käräjäoikeus uskoi kuitenkin enemmän tullin takavarikkopöytäkirjaa, tullilaboratorion analyysiä ja khat-valokuvia kuin Abdin kertomusta.

  HELSINGIN Sanomien perjantaina puhelimitse tavoittama Abdifitah Ali Abdi kiisti, että hänet olisi tuomittu huumausainerikoksesta.

  ”Samannimisiä ihmisiä on paljon”, Abdi perusteli tuolloin.

  Abdi sanoi, että hän ei halua keskustella henkilökohtaisista asioista puhelimessa. Hän epäili, että kysymys on pelkästään maahanmuuttotaustaisten ihmisten ”jahtaamisesta”.

  Helsingin Sanomat tarkasti perjantaina ja maanantaina väestötietojärjestelmästä, että haastateltu Abdi on ilmoittanut Espoon kaupungin sivuille saman osoitteen kuin missä huumausainetuomion saanut henkilö asuu. Huumausainetuomion saaneen Abdin henkilötunnus on sama kuin Espoon varavaltuutettuna ja kaupungin kulttuurilautakunnassa istuvan Abdin.

  KUN Helsingin Sanomat lähetti Abdin kommentit ja osan uutisesta hänen luettavakseen maanantaina, Abdi myönsi olevansa tuomittu henkilö. Hän sanoi katuvansa ”tyhmyyttään” ja sitä, että ei tarkistanut hennalastin oikeellisuutta.

  ”En käytä khatia ja olen huumausaineiden vastainen ihminen”, Abdi sanoi Helsingin Sanomille. Hän kertoi, että on vetäytynyt kunnallisvaaliehdokkuudesta maanantaina aamulla.

  NYT KAIKKI KHATIA DIILAA KUN NÄKÖJÄÄN EI RANGAISTA SUOMESSA AINAKAAN SUOJAVÄRIN OMAAVAA!! SAISI JOKU PIKKU HILJAA RUVETA TIPUTTELEMAAN NÄITÄ VAPAAMUURARI TUOMAREITA YM MUITA SIKOJA!

 11. Kuha666 Kuha666
  25.1.2017    

  Ympyrä Jorman ja Annen osalta sulkeutuu.
  Edelllisen hallituksen aikana yritettiin viedä gps autoilu laskutusta eteenpäin, ja taustapiruna hääri Jorma Ollila.

  Ja kun Anne alkoi viedä nyt asiaa eteenpäin lvm.ssä, niin heräsi heti epäily, että Anne ja Jorma ovat kavereita. Olen aivan varma, että Jorma Ollila komppaa Annen esitystä.

  Lukekaas oheinen blogi.

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/212857-ekonomisti-pohtii-bernerin-esitysta-kerrankin-virkamiehet-ovat-lahteneet-miettimaan

  ” Milton Networksin johtava asiantuntija, ekonomisti ja vuosina 2011-2014 silloisen valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen (sd.) talouspoliittisena erityisavustajana työskennellyt Ville Kopra käy Puheenvuoron blogissaan läpi liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk.) liikenneverkkoesitystä ja toteaa, että perustavoitteena on irrottaa liikenneverkon hoitaminen valtion tiukasta budjettirahoituksesta. ”

  Kyseinen blogisti on siis Miltton viestintätoimistosta.
  Miten se liittyy tähän kuvioon?
  Jorma Ollia oli vielä reilu viikko sitten kaupparekisterin tietojen mukaan Milttonin hallituksen puheenjohtaja. Mutta tänään kun katsoin tietoja, puheenjohtaja hallituksessa ei enää ole Jorma Ollila.
  Puheenjohtajavaihdos on tehty, ettei Jorma Ollila näkyisi taustalla hääräämässä.
  Jorma Ollila on kuitenkin edelleen Miltonin yksi omistajista ja vaikuttaa paljon yrityksen toimintaan.

  http://www.miltton.fi/fi/kansainvalistyva-miltton-nimittaa-jorma-ollilan-hallituksen-puheenjohtajaksi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *