Luottamusta ja Osaamista

Peli jatkuu – muutamia huomioita

Olemme saaneet tekniset ongelmat korjattua, joten blokin kirjoittelu voinee jatkua. Odotellessani julkaisualustan palautumista saatoin todeta, että tosiasiallisesti todistamme parhaillaan tapahtumaketjua, joka kaataa myös Suomen korruptoituneet globaalistit.  

Tapaus Imatra 

Imatra tuli ja meni. Tragedia painettiin ennen näkemättömällä voimalla matonalle. Saammeko koskaan tietää totuutta. Saamme ja emme. Totuus ei tule sieltä esiin mistä sen oikeusvaltiossa pitäisi kanavoitua. Totuus tulee esiin kansalaisaktivismin kautta. 

Nyt on kuitenkin syytä kysyä MIKSI, siis miksi juttu painettiin hiljaiseksi niin nopeasti. Toinen merkittävä huomio on toimittajien turvallisuus. Johtaako maamme nykyinen linja siihen, etteivät toimittajat voi enää tehdä rehellistä totuuteen pyrkivää journalismia.  

Tapaus YLE 

Toimitusjohtaja Lauri ”tukka hyvin ja kello näkyy” Kivinen ja uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtaja Atte ”kieli syvällä Bilderberg hanurissa” Jääskeläinen ovat hartiavoimin ajaneet Ylelle uutta journalismin linjaa. Nämä pikku veijarit eivät vaan tajua sitä, että juna meni jo. Koko projekti tuli jo syliin. Uudet tuulet puhalsivat ja nyt ennen myrskyä voivat hyräillä laulua – ”mulla oli duuni ja multa meni duuni”. 

Ehdotukseni asioitten korjaamiselle 

Meillä pitäisi olla Suomessa kansanedustuslaitos, jota eduskunnaksi kutsutaan. Sillä pitäisi olla kansan mandaatti toimilleen. Mutta, onko… ei ole eikä ole ollut pitkään aikaan.   

Eduskunnan pitäisi vastata muutamista asioista. Tälle instituutiolle on langetettu tiettyjä tehtäviä perustuslaissa ja niiden lisäksi se vastaa hallituksen valvonnasta. Se vastaa myös Suomen pankin ja Ylen valvonnasta. Kuten edellä nähdään se on laiminlyönyt valvontavelvoitteensa.  

On selvää, että asialle tulee tehdä jotain. Miltä kuulostaisi sellainen lisäys suoraan demokratiaan, että vaalikaudella kansa äänestäisi kaksi kertaa eduskunnan luottamuksesta suoralla sitovalla kansanäänestyksellä (rehellisellä sellaisella). Mikäli eduskunta ei saa luottamusta tulee eduskunta hajottaa ja järjestää uudet vaalit. Lisäksi edustajat, jotka on savustettu ulos kesken vaalikauden luottamuspulan vuoksi saisivat lisärangaistuksena kiellon asettua uudelleen ehdolle tulevissa vaaleissa sekä kaksissa tätä seuraavissa vaaleissa.   

10 Comments

 1. Talmud Talmud
  14.12.2016    

  Englannin juutalaisjärjestöt aloittivat painostuskampanjan kansallissosialistisen National Actionin kieltämiseksi. Nyt BBC on uutisoinut, että kansallissosialistinen National Action kielletään määrittelemällä se terroristijärjestöksi. Vuoden 2000 terrorismisäädökseen vedoten liikkeeseen liittyminen tai sen tukeminen muuttuu rangaistavaksi keskiviikkona.

  Sisäministeri Amber Ruddin mukaan National Action on ”rasistinen, antisemitistinen ja homofobinen organisaatio”, jolla ”ei ole paikkaa Britanniassa”. Hän lausui: ”Järjestö yllyttää vihaa, ylistää väkivaltaa ja kannattaa inhottavaa ideologiaa, enkä tule sallimaan sitä.” Rudd jatkoi selittämällä, miten Britannian täytyy puuttua lujemmin lisääntyvään juutalaisvastaisuuteen.

  Järjestö on ensimmäinen ”äärioikeistolainen” liike, joka kielletään terrorismilain nojalla. National Action luetaan nyt lain puolesta kuuluvaksi järjestöihin kuten Isis ja Al-Qaida, vaikkei yhtään jäsentä ole tuomittu yhdestäkään väkivallanteosta tai edes ilkivallasta, kuten aiemmin todettua. Rangaistus järjestön kannattamisesta tai jopa järjestölle myönteisiksi tulkittavien vaatekappaleiden pitämisestä on korkeintaan 10 vuotta vankeutta ja sakkorangaistus.

  JATKUU SAKSAAN!!

  Saksan juutalaisten keskusneuvosto ZJD vaatii lujempia toimia Vaihtoehto Saksalle -puoluetta eli AfD:tä kohtaan. Heistä juutalaisten tulee liittoutua muslimien ja romanien kanssa puoluetta äänestäviä saksalaisia vastaan. ZJD:n johtaja Josef Schuster teki lausunnon Saksan ”juutalaisyhteisön päivänä” Berliinissä. ZJD on kaikkien Saksan juutalaisten virallinen edustava elin.

  Puhuessaan Gemeindetagin tapahtumassa Schuster vaati ”kaikkia juutalaisia vastustamaan äänekkäästi oikeistopopulismia”. Hän lisäsi, että saksalaisten suosima AfD:n politiikka perustuu ”ihmisten jakamiseen ja poissulkemiseen”, mikä on tietysti täysin tekopyhää kivenkovalta sionistilta, joka kannattaa paljon AfD:tä kovempaa politiikkaa Israelissa.

  ”Kun muslimien ja eliittien vastaiset tunteet nousevat, ennemmin tai myöhemmin nämä tunteet nousevat myös juutalaisia vastaan”, Schuster totesi. Hän jatkoi valittelemalla, että ”rajaton viha ja loukkaavat kommentit” juutalaisvaltiota vastaan olivat yleistymässä Saksassa.

  Die Zeitin mukaan Schuster myös varoitti juutalaisia AfD:stä, sillä he ”väittävät valheellisesti olevansa Israelin ystäviä”. Tämä oli viittaus siihen, että jotkut AfD:n poliitikot ovat julkeasti todenneet, että Saksa hyötyisi yhtä vahvasta rajakontrollista kuin Israel.

  Schuster, ZJD ja kaikki muut juutalaislobbyt Euroopassa ja Amerikassa kannattavat fanaattisesti Israelin rajakontrollia ja rodullisia kansalaisuuden myöntämisperusteita. Yhtä fanaattisesti he kuitenkin ovat vastaan, kun valkoiset tahtovat samaa.

  ETTÄ NÄIN TÄLLÄ KERTAA JA BILDERBERG OLI AIKOIINAAN MELKEIN TÄYSIN JUUTALAINEN NYKYÄÄN TAITAA TUOSTA VÄHÄISESTÄ MAILMAN JUUTALAIS MÄÄRÄSTÄ HUOLIMATTA OLLA AINAKIN 50% JUTIKOITA! KETKÄS TÄMÄN VALKOIHOISTEN KANSAN MURHAN TAKANA MAHTAA OLLAKAAN!

  https://www.youtube.com/watch?v=nvJBB02Yq1o

  Hitler a Hero | Exposing Holohoax | Jewish Bankers | ISIS |- Hidden Truth

  SINUN JUKKA OLISI HYVÄ KATSOA TÄMÄ JA KAIKKIEN MUIDENKIN!!

  • Suomi suomalaisille Suomi suomalaisille
   14.12.2016    

   Käytit juuri oikeaa ilmaisua ”valkoihoisten kansanmurha”. Siinähän meilläkin ovat mukana ylikansallisia takapirujaan nuoleskelvat vallanpitäjämme. P.Orpo kiihdytti viime syksynä vauhtia ottamalla suvakkijoukkojensa tukemana avosylin vastaan kymmeniä tuhansia ’muslimi-partalapsia’. Näille tarjotaan maailman korkeimpiin kuuluvaa sosiaaliturvaa eli vastikkeetonta elättämistä, kun samanaikaisesti kantasuomalaisten leipäjonot kasvavat entisestään. Lisäksi tarvitaan muutakin rahaa – jo muutenkin kriittisen korkeaksi paisutettua KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME kasvattamalla, vaikka monista tärkeistä asioista kuten koulutuksesta leikataan
   P.Orpo otti vastaan nämä turvapaikkaturistit sitä paitsi turvalliseksi luokitellusta maasta Ruotsista eli Schengen-sopimuksen vastaisesti. Mutta hänen ilmeisestikin tavoittelemansa politrukin virka Brysselin lihapatojen äärellä on paljon arvokkaampi kuin hänen maallemme tuottama taloudellinen vahinko muista haitoista puhumattakaan. Valtettavasti Orpon toiminta ei näytä olevan poikkeus vaan sääntö vallanpitäjiemme keskuudessa – oma etu käy maamme ja kantasuomalaisten edun edellä.

   Eikä tämä maahantunkeutuja-invaasio ole loppunut vaan siinä on suvantovaihe eli tällä hetkellä tulijoita on toistaiseksi vähemmän.

 2. Hermanni Hermanni
  15.12.2016    

  kuinka moni nykyaja nuorista pois luettuna maalaiskunnat harrastaa metsästystä ja luonnossa liikkumista isommassa mittakaavassa??? Kuinka monesta on edes pariksi päiväksi teltassa miinus 20-35 asteen pakkasiin?

  Kuinka moni nuorista ymmärtää hevon vittua miten ase toimii tai miten sitä korjata? Tai saati ennakot ym???

  Kuinka monen perhe oli riipuvainen siitä metsosta/ riista eläimestä jota sen perhe tarvititsi kipeästi? Miten kun perheesi on riippuvainen suurelta osin siitä riistaeläimestä, jota sinun isäsi aikoinaan metsästi antaen kaiken huonoilla aseilla verrattuna tähän päivään opetti sitä ihmistä luonnosta ja sama pätee sotaan!!!

  Kun puhutaan suomalaisesta sotilaasta, niin puhutaan entisaikojen miehistä ei nykyisistä!!

  Moniko edes tietää/tajuaa mitä luonnosta voi käyttää ruuaksi syksyllä ja talvella? Moniko tietää kaarnaleivän ym ja mistä sitä saa???

  Entisaikojen miehet eivät olleet vammaisia jenkkejä joilla on kauheet lihakset ja jotka eivät koskaan ole olleet luonnossa muutakuin heidän naurettavissa koulutuksissaan ja teeveessä näkyvissä selviytymis sarjoissa!!

  Esimerkiksi vietnamissa jokainen vietnamilainen oli moninkerroin kovempi kuin yksikään bodari jenkki ilman heidän tegnologiaansa ja juutalaisten tienaamisista sillä ym muilla sodilla!!

  Muuan ranskalainen sanoi puheessaan, että teitte sen ennenkin tehkää se uudestaan, mutta valitettavasti ne miehet ovat mennyttä, lukuunottamatta maalaiskuntia!!

  Kaikki ymmärtäminen ampumisesta, luonnossa liikkumisessa, saaliin väijymisessä ym, ovat historiaa pois lukien maalaiskylien/kaupunkien pojat!! Miksi annatte näille hyvin pukeutuneille ämmille edes mahdollisuutta! Minua oksettaa tuollainen naisellisuus, mutta valitettavasti kaupungit ovat täynnä näitä ämmiä, jotka luulevat 50cm hauiksella pärjäävänsä luonnossa eli siellä missä se juutalaisten masinoiva sota käydään!!

  Ei kalan perkausta ei eläimen nylkemistä!! Vain ja ainoastaan turhan päivästä käskyttämistä ja todella vähän kunnon koulutusta, niinkuin suomen armeija on!!!! Jokunen ammunta harjoitus, niinkuin se tekisi sotilaan ymmärrätämättä mitään aseen ballistiikasta tai luodin laskusta eri matkoille saati sitten perus ymmärrys ja hyväksi käyttäminen ympärillä olevasta luonnosta mitä tarjoaa! Se ei tule armeijasta vaan maakunnissa asuvilta miehiltä jotka ovat kymmeniä vuosia metsästäneet siellä ja käsitelleet asetta viikosta toiseen!!!

  rekyyliin tottuminen ja rauhassa/ hengityksen pysyminen on äärimmäisen tärkeä esim pitkälle ammuttaessa teertä kauaksi!

  Muutenkin kehä kolmosen sisäpuolella on ihmisiä todella suuria määriä jotka eivät näytä tajuavan vittuakaan elämästä tai siitä ketä heidän elämäänsä pitää yllä! Ei tietenkään kaikkia vielä järjen omaavia löytyy!!

  Ei vain suomen vaan koko maapallon suurin ongelma on koronkiskontaan perustava rahajärjestelmä ja sen juoksupojiksi lähteneet vapaamuurari ym eliitinjärjestöt suomessa ja muualla mailmassa!!!! Toisin kuin sairas valtamedia väittää tämä tarina on TOSI!!

  T:EN ALISTU IKINÄ!!!

 3. 18.12.2016    

  Koska verkkohyökkäys ”vahingossa” poisti 90 % tänne kirjoittamistani kirjoituksista on aika paljastaa TOTUUS !

  PL 118 § on ”kommentti” Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen ja Neuvottelevan virkamihen Virpi Jalkasen mukaan :

  Asian diaarinumero on 43/42/06 ( 15.2. 2010 )

  Sähköpostivietinne 14.4. 2008

  Valtiosyyttäjän vastaus 2.8. 2006 dnro 43/42/06

  Te olette viestsissänne kertonut samasta asiasta kuin aikaisemmin ja pyytänyt tutkimaan uudelleen rikosilmoitustanne 9. 12. 2005 .

  Valtiosyyttäjä Olavi LIppu on vastauksessaan todennut, että Teillä on mahdollisuus tehdä omalla vastuullanne rikosilmoitus poliisille, jos epäilette lastenvalvojan tai maistraatin virkamihen syyllistyneen rikokseen ja että valtakunnansyyttäjä ei ole toimivaltainen tutkimaan tuomareiden virkatointen lainmukaisuutta.

  Kirjoituksessanne ei ole käynyt ilmi mitään sellaista uutta, mikä antaisi minulle aihetta päätyä asiassa toisenlaiseen ratkaisuun.

  Asianne käsittely Valatakunannsyyttäjänvirastossa on päättynyt. Mahdolliset samaa asiakokonaisuutta koskevat uudet kirjoituksenne liitetään asiakirjoihin eikä niihin enää erikseen vastata.

  Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske

  Neuvotteleva virkamies Virpi Jalkanen

  Koska olen Porin poliisille 8.9. 2005 tehnyt EOA päätöksen 876/2/05 kaltaisen rikosilmoituksen nyt manituista virkamiehistä RIKOKSINEEN ja asia yhä on ”esitutkinnssa” olen pakotettu päätymään lopputulemaan; että olen Suomen kanslainen ILMAN PL 118 §:n mukaisia IHMISOIKEUKSIA:

  Siksi julkaisen 11.7. 2016 Porissa poliisille jättämäni JULKISEN rikosilmoituksen :

  Julkinen rikosilmoitus valatiopetoksista

  Suomessa on poistettu ”eduksunnan” toimesta ihmisoikeudet useilta kansanryhmiltä !

  Suomen perustuslain 118 §.n tarkoitus on lopettaa Suomen demokrataia kokonaan poliisin esitutkintaoikeus ja syyteoikeus poistamalla.

  Suomen PL 118 §:n avulla totetutettu ihmisoikeuskien poiston valmistelu aloitettiin jo 2005 Eoa päätös salaamalla 20.12. 2007 asti. ( …”poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.”

  Poliisi siis Suomessa ei enää saanut tutkia rikoksia; niimpä Porin poliisille 8.9. 2005 tekemäni tuonkaltainen rikosilmoitus yhä on ”esitutkinnassa.”.

  Pl 118 §:n ottamiseksi perustuslakiin oli ensin LAHJOTTAVA Kansainvälinen rikostuomioistuin toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”. ( kansainvälinen laki; mikäli jonkun maan laki / oikeusjärjestelmä on toimivallaton Kansainvälinen rikostuomioistuin saa toimivallan. ).

  Suomen osalta toimivallan saaminen estettiin esittelemällä He 55/2007 kansanedustajille tahalaan väärillä asiakirjoilla ja valehtelemalla kansanedustajille ja Kansainväliselle rikostuomioistuimelle: ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia.” ( tutkinta kuitenkin estettiin PL 118 §; Eoa päätös 876/2/05 ) avulla.

  Kun eduskuntaa harhauttamalla oli saatu He 55/2007 hyväksytetyksi solmi Tuija Brax Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa ”sopimuksen”.: Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa.”

  Iman tätä LAHJONTAA PL 118 § olisi jäänyt ”kuolleeksi kirjaimeksi” ja kaikki PL 118 §:n mukaiset asiat olisivat suoraan menneet Kansainvälisen rikostuomioistuimen käsiteltäviksi !

  Näin toimien Suomeen on MUOHODTETTU IHMISOIKEUDETTOMAT kansanryhmät: ( lapset, hetero-aviomiehet ja pienyrittäjät), jotka eivät enää nauti esim. perustuslaillista omaisuudensuojaa. ( mm. ”lain 444/2012” / miljardivakauslaki tapauksessa.)

  Julkinen todiste : Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus.”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapta. ( rahat osin siirrettiin pankeille 1-1 2-13 )-

  Jo 2006 – 2008 lähetin euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle todisteet : Suomessa useat kansanryhmät ovat ihmisoikeudettomia Eoa päätöksen 876/2/95 ja He 55&2007 seurauksena. ( EIT 24221&06.)

  Jorma Jaakkolan Kokemäeltä on kotisivuilleen dokumentgeinut vanhempia 90-luvun VALTIOPETOKSIA !

  Eikö olsis jo aika JULKISESTI tutkia PL 118 §:n ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnan taustat !

  Kimmo Leino ( osoitteeni ) 11.7. 2016 ( archive.is / kimmoleaks.fi )

  Tässä julkinen tunnustus apulaisvaltakunnansyyttäjältä; että RIKOSIA Suomessa ( virkarikoksia ) EI ENÄÄ TUTKITA !

 4. 18.12.2016    

  P.S. ”poliisille” ja Valtakunnansyyttäjänvirastolle on enää Suomessa turhaa tehdä rikosilmoituksia niitä EI TUTKITA !

  Edellä JULKISET TODISTEET !

 5. Kummastus Kummastus
  18.12.2016    

  Kovat on estot päällä, ettei tälle sivustolle pääsisi.
  Sivut on ilmoituksen mukaan väärin rustattu, ja vaara että vierailijan tiedot varastetaan.

 6. VON FRENKKEL VON FRENKKEL
  19.12.2016    

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/

  Pedofiilisymbolit ja lastensuojelu – osa 6: Metsä Group ja Uusi Lastensairaala

  Siinä suoraan fbi dokumentti pedofiili symboliikasta!!

  https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

  Kuten tämän kirjoitussarjan aiemmissa osissa on moneen kertaan todettu, kaavaan kuuluu että pedofiilisymboliikkaa käyttävät yritykset ja organisaatiot esiintyvät julkisuudessa ”lasten auttajina”. Näin toimii myös Metsä Group:

  NÄMÄ MUURARIT OVAT SAIRASTA SAKKIA!!

 7. Toivo haanpää Toivo haanpää
  20.12.2016    

  Peli ei jatku niinkaun kun pimität faktaa tai et hyväksy kommentteja!! Mitä yrität ei mene jakeluun miksi et puhu siionisteista, luulisi sinunlaisen bloggaajan ymmärtävän ketkä tämän kaiken aiheuttaa ja miksi!!

  http://themillenniumreport.com/2015/11/the-committee-of-300-who-are-they/

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/

 8. antero majaniemi antero majaniemi
  20.12.2016    

  ei ole selvillä siitä, että raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

  Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

  Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

  Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

  —tiedoksi: jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).”

  • Suomi suomalaisille Suomi suomalaisille
   21.12.2016    

   Näistä asioista rikollisten vallanpitäjien kanssa samassa veneessä kulkeva valta- eli valemedia tiukasti vaikenee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *