Luottamusta ja Osaamista

Tieto lisää tuskaa seminaari 16.3.2016

Tieto lisää tuskaa seminaari pidettiin ravintola Kaisaniemessä noin 100 lukuisen osallistujajoukon saattelemana. Ulkopuolella ei liene ollut isompaa hässäkkää vaikka etukäteen sitä vähän odoteltiin. Henkilökohtaisesti olin hyvin kiitollinen saatuani varsin kattavat esitykset Ruotsin tilanteesta sekä islamin uskonnon todellisesta luonteesta. Surullisena jouduin jälleen kerran toteamaan sen, että kun jokin henkilö poikkeaa ”virallisesta” totuudesta ja kertoo mielipiteensä, kohdistetaan häneen käsittämätöntä painostusta ja laitonta toimintaa.

Itse painotin omassa esityksessäni ensinnäkin sitä, että jo historiassa meille on annettu suuntaviivat nykyiselle kehitykselle. Esimerkkinä historiankirjoituksesta voidaan mainita professori Carroll Quigleyn kertomat yksityiskohdat siitä, mitä Anglo Amerikkalainen eliitti aikoo toteuttaa ja saavuttaa. Taloustieteilijä David Korten on myös kantanut oman kortensa kekoon varoittamalla meitä mihin maailman talous on menossa.

Ollen henkilökohtaisesti ollut ja olen edelleen huolissani globalisaation todellisesta luonteesta sekä finanssimarkkinoitten liiallisesta keskittymisestä harvoihin käsiin. Olen todennut, että globalisaation on enemmänkin sotilaallinen termi kuin talouden alaan liitettävä kokonaisuus.

Suomea ovat johtaneet pääasiassa kolme pääpuoluetta vaihtelevalla kokoonpanolla. Hallitusvastuuta ovat kantaneet puolueet sitten 1987 Harri Holkerin hallituksen seuraavasti:

  1. RKP 100%
  2. Kokoomus 86%
  3. SDP 71%
  4. Vihreät 57%
  5. Kepu 43%
  6. Vasemmistoliitto 43%
  7. KD 29%

Mikä on tulos. Lähes velaton kansallisvaltio (velkaa oli noin 9 mrd. euroa) on upotettu kahdessa osassa velkasuohon eli 1990 luvun pankkikriisissä noin 70 mrd. euron velkoihin ja vuodesta 2008 lähtien noin 100 mrd. euron kokonaisvelkataakkaan. Suomen yritysvaranto on hävitetty, strategiset energia omistukset myyty, omavaraisuus ruokatuotannossa lähes tuhottu, itsenäisyys ja kansallisvaltio raiskattu, ostovoima olematon, hintataso maailman huipulla, työttömyys korkeaa, hallinto paisutettu degadien kokoiseksi, vallan kolmijakojärjestelmä saatettu yksiin ulkomaisiin käsiin sekä yleinen hyvinvointi upotettu suohon. Kaikesta tästä ovat vastuussa ihmiset, siis ne toimijat jotka ovat valtaa käyttäneet puolueissa sitten 1987.

Loin katsauksen myös meneillään olevaan ”mamutus” ja ”matutus” tapahtumaan. Jos katsomme kaikkia niitä faktoja ja tapahtumia, joita meneillään olevan pakolaismassan taustalla löytyy ei mielestäni voida vetää muuta johtopäätöstä kuin se, että kyseessä on johdettu operaatio ja maamme kellokkaat ovat siinä mukana korviaan myöten. Kyseessä on vieraan vallan sotilaallinen operaatio eikä meidän puolustusvoimat uskalla mennä vastaan.

Onko mitään tehtävissä?

On, varmasti on. Kansalaisten on otettava johto omiin käsiinsä. Meidän on fokustettava ongelmiin ja niitten ratkaisemiseen eikä vain helpotettava ongelmista johtuvia sivu asioita. Näistä asioista toivon voivani kertoa lähitulevaisuudessa joitakin uutisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *