Luottamusta ja Osaamista

Piru merrassa ja kohta helvetti irti

Julkistimme pääsiäisen kynnyksellä kansanliikkeen, jonka ajatuksena on yhdistää kansan voimat apua pyytävän isänmaan hyväksi. Seuraava ”tieto lisää tuskaa” paketti mielestäni perustelee tuota tarvetta yhä selkeämmin.

Tiedustelulähteistä on tihkunut lisää tietoja siitä missä todellisuudessa mennään. Syyrialaiset joukot, tarkemmin ottaen kurdit, ovat onnistuneet kaappaamaan Turkin tiedustelupalvelun korkea-arvoisen päällikön kuulusteluja varten. Pienen puristelun jälkeen Turkin  tiedustelupalvelun MIT:n (The National Intelligence Organization – MIT) päällikkö oli kertonut vuolaasti Brysselin iskusta sekä yleisesti Eurooppaan kohdistuvasta invaasiosta. Hän toteaa, että joka sadas ns. pakolainen on terroristi. Lisäksi hän toteaa, että kyseisestä terroristimäärästä joka kolmas on itsemurhapommittaja. Toisin sanoen, jos siis maassamme on tällä hetkellä noin 35.000 ”turvapaikanhakijaa” niin heistä terroristeja olisi mainittu joka sadas eli noin 350 henkilöä. Tästä saadaan noin 115 itsemurhapommittajaa ja solua maahamme. Hyvin koordinoituna yhtäaikaisia iskuja voitaisiin kuvitella kymmeniä ympäri maatamme.

Sisäministeri Petteri Orpo tuoreeltaan vahvistaa antamassaan haastattelussa, että Suomessa on kymmeniä terroristeja. Toisaalta Euroopasta kantautuu tietoja, joiden mukaan viranomaiset pitävät tilannetta pahempana kuin aiemmin on otaksuttu.

Tieto lisää tuskaa paketti jatkuu. Mainittu kiinniotettu tiedustelupäällikkö kertoi olevansa yksi keskeisistä henkilöistä, jotka suunnittelivat Brysselin iskut. Hän kertoo myös, että Turkin tiedustelupalvelu koordinoin tiettyä terrorismitoimintaa Raggah nimisen kaupungin urheilukentän alle rakennetusta bunkkerista. Bunkkerissa heillä on kuulemma valmiina biologisia aseita kuten sikaflunssaa ja kemiallisia aseita kuten sariinikaasua. Heillä on myös varastoituna tonneittain aineita, joista voidaan helposti valmistaa sinappi- ja kloorikaasuja.

Kuulusteluasiakirjoista käy selville myös se, että Turkin presidentti Erdogan ”johtaa” maansa tiedusteluorganisaation terroristisoluja ympäri Eurooppaa. Nämä solut on istutettu lähinnä Saksaan, Belgiaan ja Hollantiin vuosia sitten. Terroristiorganisaation rakentamisessa Turkki on saanut apua sekä Israelilta että Saudi Arabialta. Hyväksi on kokoajan käytetty pakolaisvirtaa, johon koulutetut terroristit on solutettu. Turkin terroristiorganisaation päämaja sijaitsee Münchenissä Saksassa. Mielenkiintoisena yksityiskohtana tässä on se, että natsien salainen operaatiokeskus sijaitsee aivan lähellä Dachaussa.

Euroopan tasolla terroristeja olisi nyt noin 15.000 joista itsemurhapommittajia 5.000 henkilöä. Mikäli terroristien aikeena olisi järjestää yhtä aikaa useita iskuja koordinoidusti löytyy heiltä voimaa kyseiseen operaatioon välittömästi.

Ainut vastaamaton kysymys on – jos siis Turkki, Israel ja Saudi Arabia työskentelee yhteistyössä Euroopan horjuttamiseksi, mitkä hallitukset ja organisaatiot auttavat heitä Euroopan sisältä.

 

1 Comment

  1. 29.3.2016    

    Auttajia ovat mm. Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuin”, joka seuloo pois käsittelystä 99 % Suomesta sinne lähetetyistä valituksista. ( ”aiheettomina” ) Kansainvälinen rikostuomioistuin, joka salli Suomen päättäjien LAHJOA sen He 55/2007 mukaisella ”sopimuksella”; jotta Suomessa voitiin ”perustuslailla” ( PL 118 ) POISTAA LASTEN; hetero-aviomiesten ja pienyrittäjien ihmisoikeudet ; lähinnä jotta OMAISUUS saadaan varastetuksi. ( tästä tarkemmat tiedot kimmoleaks.fi ). Myöskin Euroopan neuvosto EI suostu käsittelemään Suomen IHMISOIKEUDETONTA tilannetta. ( lähetin kantelun 2008 – 2009 … Euroopan neuvoston vetoomusvaliokunta ei ole toimivaltainen … asiassa ). Suomessa oikeusjärjestelmää EI asian prosessoimiseen ole PL 118 §:n ja EOA päätöksen 876/2/05 seurauksena !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *