Luottamusta ja Osaamista

Kansalaisliikkeen yhteydenotto

Minuun otti yhteyttä kansalaisliike, joka on yhtäältä huolissaan tulevaisuudesta ja toisaalta täysin kyllästynyt nykymenoon ja alati valehteleviin poliitikkoihin. He pyysivät minua edusmiehekseen siis tietyllä tavalla vetämään kansalaisliikettä, joka suureksi kasvettuaan, täysi-ikäisenä voisi ratkaista poliitikkojen tuomat ongelmat ja kipupisteet.

Olin ensin hieman hämmentynyt mutta toisaalta myös imarreltu, koska siitä on jo tovi aikaa kun viimeksi joku ulkopuolinen on antanut mitään positiivista palautetta allekirjoittaneelle ylipäätään mistään. Toivuttuani näistä ensitunnelmista mieleni valtasi kauhu siitä, mitä voisin tehdä kenenkään hyväksi. Pienen hetken näitä ajatuksia mutusteltuani, syystä tai toisesta, pääkoppaani poksahti ajatus niistä hetkistä, jolloin esivanhempamme käskettiin talvi- ja jatkosotaan. Heillä yksilöinä ei ollut häävit varusteet puhumattakaan aseistuksesta. Joukkona he kuitenkin olivat täyttä rautaa ja peräänantamattomuutta. Olenhan itsekin upseerina valani antanut isänmaalleni.

Kun sitten keskustelimme asioista saatoimme helposti löytää toisemme. Jaoimme yhteiset huolet ja olimme samaa mieltä siitä, että nyt on aika kerätä kansalaiset yhteen ja saattaa asiat jälleen päiväjärjestykseen. Valta kuuluu kansalle, joka nyt on täysin tylysti ohitettu ja kyykytetty.

Loppujen lopuksi päätös yhteistyöstä oli helppo. Kääritään siis hihat ja ryhdytään töihin. Olemme varoiltamme ja ”aseistukseltamme” esi-isiemme kaltainen vaatimattomasti varustettu joukko-osasto mutta sitäkin sitkeämpi sissiporukka.

Minä en omaa suuria poliittisia ambitioita. Omaan kuitenkin kyvyn ymmärtää mikä on oikein ja mikä taasen väärin. Tällä hetkellä vääriä, huolestuttavia asioita on enemmän kuin hyviä positiivisia. Näin siis vaaka on kallistunut ikävästi negatiiviseen suuntaan. Näin se ei saa olla. Suomea ei meiltä ryöstetä eikä lahjoiteta  globalisteille. Tiedämme ketkä Te olette, siis te jotka olette ajaneet sitä agendaa, jonka päätepisteessä ei Suomea enää ole olemassa. Toivon, että olette perheittenne kanssa jo sopineet siitä miten menettelette sellaisessa tapauksessa, jossa keikka ns. kusee. Se nimittäin kusee.

Henkilökohtaisesti peräänkuulutan yhteistyötä kaikkien ryhmittymien kanssa. Isänmaa kutsuu meitä apuun ja silloin on mentävä. Ensimmäiseksi meidän tulee kyetä esittämään uskottavasti HEILLE se, että meitä on aluksi joukko-osasto, joka kasvaa ensin kymmeniin tuhansiin ja sitten satoihin tuhansiin päätyen lopuksi valtaosaan. Tätä varten  tarvitsemme tehokkaan ja edullisen kommunikointi kanavan. On toki totta, että ennen kuin kukaan haluaa liittyä mukaan, tulee meidän esitellä keskeiset kohdat kansallisliikkeestämme siis mitkä asiat ovat pielessä, mitä aiomme saada aikaan ja miten. Tämän esittelemme heti pääsiäisen jälkeen. Tästä kuitenkin sen verran, että mikäli haluamme ratkaista ongelman tulee keskittyä syihin eikä seurauksiin. Meidän ongelma tulee valtion johdon sisältä. Helsingin herroissa on joukko maanpettureita, joita löytyy niin virkamiehistä kuin myös poliitikoista. He ovat vallanneet kaikki keskeiset poliittiset, turvallisuuspoliittiset kuin myös oikeushallinnon virat. Nämä henkilöt tulee tunnistaa, paljastaa ja siirtää syrjään. Kansan mandaatilla saamme tämän tehtyä verettömästi. Henkilökohtaisesti olen pohdiskellut tiettyjen puolueitten kohtaloa. Pitäisikö nämä kolme tai neljä suurinta saada julistettua YK:n luoman kansainvälisen oikeuden puitteissa rikollisorganisaatioiksi.

Korostan myös sitä, että kyseinen kansalaisliike ei ole poliittinen eli autamme apua pyytävää isänmaatamme, kansallisvaltiota, jossa valta kuuluu kansalle. Jos joku kokee tämän vastenmieliseksi niin ei tarvitse osallistua. Lisäksi haluan alleviivata sitä, että meille kuuluu yhtälailla vapaa puheoikeus ja mielipiteen ilmaisu. Kansallisvaltion säilyttämisen puolustaminen, kansalaisten henkeen ja terveyteen kohdistuvan toiminnan arvosteleminen sekä ulkomaisten taistelijoitten tunkeutumisesta Suomeen puhuminen ei ole rasismia vaikka kuinka sitä siksi haluttaisiin kääntää. Sen sijaan ilmaisuvapauden torjuminen, yhdistystoiminnan harjoittamisen häirintä ja näihin liittyvien seikkojen korostaminen on rasismia.

Haluan vielä muistuttaa kaikkia siitä, ettei meille tulla tuomaan sohvalle voittoa. Se meidän on haettava, päättäväisesti vain tehtäväämme keskittyen.

Tämä on meistä kaikista kiinni, sinusta, minusta ja heistä.

Terveisin

JD

 

33 Comments

 1. Salme Talvirinne Salme Talvirinne
  23.3.2016    

  Haluan todella nähdä, mitä ja miten ajattelette asiaa(mme) ajettavan ja kun keinot ovat, miten eteenpäin ja missä?

  • Eräs Isä Eräs Isä
   23.3.2016    

   Eikös tuossa loppupuolella ollut kohtuullisen selkeästi pääkohdat, kokoan ne nyt ranskalaisilla viivoilla:
   – valta kuuluu kansalle.
   – vapaa puheoikeus ja mielipiteen ilmaisu.
   – Kansallisvaltion säilyttämisen puolustaminen.
   – kansalaisten henkeen ja terveyteen kohdistuvan toiminnan arvosteleminen
   – ulkomaisten taistelijoitten tunkeutumisesta Suomeen puhuminen.

 2. Hilkka Laikko, Velallisten Tuki, Tiedottaja, 040-445 9688 Hilkka Laikko, Velallisten Tuki, Tiedottaja, 040-445 9688
  23.3.2016    

  Yhdessä me voimme purkaa kaiken sen mädännäisyyden, jolla Suomen rehellisen kansan elinehtoja alettiin järjestelmällisesti tuhoamaan 1985 jälkeen. Ihmisoikeudet pitää palauttaa 90-luvun uhreille – mukaan lukien 31.3.2000 velkaorjiksi Norjaan myydyille Arsenal uhreille. Kiitos Jukka, että jaksat!

 3. Suomalainen Suomalainen
  24.3.2016    

  Odotan myös ohjelmaanne. On tämä touhu niin vastenmieliseksi mennyt Suomessa.

 4. H Miinalainen H Miinalainen
  24.3.2016    

  Tätä on kaivattu! Olen ihmetellyt miten todellisuuspelkoisia me nykysuomalaiset olemme.Ihmiset eivät enää usko omia silmiään eikä korviaan,eikä tietoa edes uskalleta hakea eri lähteistä.On oikein asettaa painetta sille isänmaansa myyneelle taholle joka kävelee esim. perustuslakimme yli.Nämä tahot pitää saattaa myös vastuuseen teoistaan.Suomeen tarvitaan puolueeton perustuslakituomioistuin.Ensimmäinen porras asialle on nostaa keskitetysti julki kansalaisten oikea mielipide tästä ajasta.Tuomio nykykehitykselle on murskaava.Tämä kansa tarvitsee nyt herätyksen ruususen unestaan.

 5. eräs äiti ja mummu eräs äiti ja mummu
  24.3.2016    

  Kiitos minunkin puolestani!! Suomeamme emme anna ryöstää.
  Meitä on monia .

  Kiitos Jukka!

 6. xxx xxx
  24.3.2016    

  Työttöminä, elämään uutta suuntaa ja tarkoitusta etsimässä on myös runsaasti vapaata ammattitaitoa. (Netti)radio ja (netti)tv-kanava ovat toiminnalle melko oleellisia. Asiat pitää ajatella isosti. Tieto saada levitettyä usealle taholle, esim. suosittele tätä kaikille sukulaisille, ystäville, tutuille.

 7. Antti Kääriäinen Antti Kääriäinen
  24.3.2016    

  Tätä tosiaan ollaan kaivattu! Uskoisin että melko moni suomalainen on tässä samaa mieltä… Ongelma vaan on siinä että harva uskaltaa lähteä ajamaan tämmöistä asiaa…

  • xxx xxx
   24.3.2016    

   Vaikka harva uskaltaa lähteä ajamaan tätä asiaa omilla kasvoilla, niin he voivat olla vaikuttamassa taustalla, esim. janonyymisti joku muu kokoontumispaikka kuin Face, johon ei luota enää kukaan. On näytettävä, että 90% kansasta todella ajattelee isänmaan parasta Ongelma on siinä, että äänessä ovat tai oikeammin äänensä saa kuuluviin valtaa haluavat ja vallassa olevat. Ja he ovat yleensä omaa napaansa ajattelevia (ihminen luonnostaan), enemmän tai vähemmän tunnevammaisia ja narsisteja (eivät toki kaikki).

 8. Hannele Korpela Hannele Korpela
  24.3.2016    

  Järkevä ja kannatettava asia, järkevällä pohjalla. Liian kauan olemme eläneet lampaina ja uskoneet siihen autoritääriseen johtajuuteen, että kyllä herrat tietävät, mitä tekevät. Valitettavasti, todella tietävät, eivätkä piittaa pennin vertaa. Jotain on pakko alkaa tekemään, muuten tämä meno koituu meidän maamme tuhoksi. Mukana ollaan, henkeen ja vereen.

 9. Jones Jones
  24.3.2016    

  Kyllä tätä on odotettukin! Ihan kuten Brysselin isku, oli tämäkin vain ajan kysymys. Ja liikkeelle valittu vetäjä kaikesta päätellen tietää kyllä mistä puhuu, sen verran seurannut juttuja, hienoa Jukka.
  Nyt pitää vaan olla todella varovainen, ihmisten vihaisuus järjestelmän taholta tulevaa kyykytystä kohtaa kasvaa päivä päivältä, ja ylilyönnit ovat herkässä. Kuten koskaan ennenkään, järjettömällä kouhottamisella on vain yksi lopputulos, itsensä täysi nolaaminen.
  Mutta uskon, että porukassa on kuitenkin viisasta väkeä, jotka omalta osaltaan pystyvät pitämään homman hanskassa.
  Odotan suurella mielenkiinnolla asialistaa.

 10. äiti ja mummu äiti ja mummu
  24.3.2016    

  Tänäkin päivänä moni miettii jättääkö lääkkeet ostamatta vai ruoan..
  vai ne molemmat..
  meidän kynnelle kykenevien tehtävä on pitää Isämaastamme edes kiinni.
  Häpeän vanhustemme kohtaloa.

 11. Kim Artzen Kim Artzen
  24.3.2016    

  Kiitos Jukka,
  Jotain tällaista olen odottanut jo kauan. On vaan niin avuton olo kun petturit tulevat ”sisäältä päin”. Toivottavasti löydätte keinon tuhoa heitä. Tulen nyt ja tulevaisuudessa tukemaan teitä parhaani mukaan. Ei anneta periksi. Suomi on kaunis maa joka kannattaa puolustaa.

 12. esko tekoniemi esko tekoniemi
  24.3.2016    

  itse olen 68v, viimeksi eilen kun kuuli poja tyttären matkasuunnitelmista turkkiin, soitin välittömästi hänelle ja pyysin vaihtamaan matkakohtteeksi kanarian saaret, lupasin maksaa hinnan erotuksen

  itse tein konkurssin 1999 velat on kuitattu ,mutta luottotiedot on vieläkin punasella pian tulee kuluneeksi 17v konkasta en kerjää sääliä, mutta tarvittaessa ole valmis antamaan henkeni lasteni ja lastenlapsien puolesta ei muuta kun pistetään tuulemaan,ps nyt eitule kyseeseen vanha hokema nyt ei ole aika etsiä syyllisiä vaan nyt on nimenomaan se aika

  ehkä me isänmaalliset voisimme harkita uutta yya sopimusta venän kanssa satavarmasti viisaampaa kuin mikää nato kumppanuus ei venäjä ole tietääkseni uhannut suomea 70v isäni, opetti aikanaan etsi ystävät läheltä ja viholliset kaukaa pätee edelleen, varmasti paljon kirjoitus virheitä mutta näillä mennään.

 13. Pekka Hakala Pekka Hakala
  24.3.2016    

  Tuumasta toimeen! Olen valmis mukaan.

 14. Sami Koski Sami Koski
  24.3.2016    

  Tämän hetkinen systeemi on täysin mätä,herrojen metkuja on katsottu liian kauan läpi sormien. Eu:sta pitää päästä irti, että pystyisimme edes jotenkin saamaan Suomen jaloilleen tästä vallitsevasta kylkiasennosta. Minua kuvottaa suuresti se ajatus, että herrat nukkuvat kivilinnoissaan ruususen unta ja syövät meidän rahamme. Hei eivät todella aja meidän etujamme vaan omaa mätää agendaansa. Suomen valtion velka vain kasvaa kasvamistaan, kaikesta mahdollisesta leikataan, se koskee lähinnä keski- tai vähätuloista. Se on jännä juttu,herrat saa tehdä mitä lystää. Jos minä teen jonkin vähäpätöisen tai vaikka suuremmankin rikoksen, niin aivan varmasti joudun siitä vastuuseen. Suomen hyvät veljet pitävät siitä huolen että kaverin touhuihin puututa tai jos puututaan,niin sehän unohtuu rahalla ja saunaillalla. Nostan hattua sinulle Jukka! Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu. Ps. Ukkini minulle jo pikkupoikana sanoi ”Isoimmilla rikollisilla on kravatti”

 15. XxX XxX
  24.3.2016    

  Mukana ollaan, kunhan teesit sopii maailmankuvaani. Suurin ongelma on nyt vihamielisten turvapaikanhakijoiden imurointi maahamme, pohjoiskorean tasoinen valtamedia ja tärkeillä paikolla olevat mädättäjät!

  Mutta pyydän ja rukoilen: Pitää olla uskottava eikä MIHINKÄÄN typerään ylilyöntiin ole varaa. Esimerkkinä Terhi Kiemunki joka luotti FB kavereihinsa ja sortui ala-arvoisiin kommentteihin. Ja senjälkeen omat puukottivat selkään ja Terhi vielä taisi pyydellä anteeksi. Jos jotain julkaisette, niin miettikää ennen enterin painamista! Kun ensin sanoo jotain ja suututtaa viholliset niin anteeksipyynnöllä ja nöyristelyllä suututtaa ystävät 🙁

  Varokaa myös liikaa tonkimasta lamanaikaisia asioita kun nyt on ns. tilanne päällä!

 16. Inkeri J. Inkeri J.
  24.3.2016    

  Olen mukana koko sydämestäni! Tälle asialle toivon suurta menestystä ja toivon Suomen palautuvan jälleen sellaiseksi suurenmoiseksi maaksi, mikä se oli ennen poliittisten valehtelijoiden klubia. Toivon Suomesta maata, jossa lapsemme ja lapsenlapsemme ja heidän jälkeläisensäkin voivat elää onnellisena ilman pelkoa ja uhkailua, joka nyt on poliittisella taholla hyvin suosittua Suomea ja suomalaisia uhratessa valtaa pitävien renkien ja muiden ahneiden narsistien hyväksi. Ihailen rohkeuttasi Jukka, jota suotakoon meille kaikille tämän vakavan ongelman edessä!

 17. Mika vuorio Mika vuorio
  24.3.2016    

  Mukana ollaan puolustamassa kotimaata ennen kuin on myöhäistä kyllä huonommaksi menee päättäjien meininki mihkä voi ilmoittautua

 18. jore puusa jore puusa
  24.3.2016    

  Valta kuuluu kansalle, joka nyt on täysin tylysti ohitettu ja kyykytetty.
  ——————
  Mikäli mistään mitään käsitän niin Te olette itse äänestäneet vallan valtaan vaaleissa. Eikö teidän pitäisi siis kansalle tehdä jotain, koska se on tehnyt vääriä päätöksiä mielestänne. Teksti kuullosti vahvasti -30 luvun Saksalta uhkailuineen. En nähnyt missään, että väärin ajattelevat pitäisi tappaa, mutta eiköhän se ole perusajatus, ainakin Rajatkiinni ja MV lehti esittää sitä ihan arkisena asiana, suvakit kuopan laidalle ja 9mm burana päähän, oli sitten isä tai veli tai vaimo. Näin rasistit vaativat.. Se on oikein rattoisaa. Tätähän koetettiin 18 kesällä Suomessa ja saittekin 35 000 väärinajattelevaa tapettua. Mitenkähän käy nyt? Toki jos saatte polisiin ja armeijan tekemään tappamistyön niin pääsette pitkälle, ja kun ne joilla on korkeakoulutus esim taloushallinnosta on tapettu niin nähdään, miten teiltä sujuu maan asioiden hoito…Halla-Ahosta rahaministeri, Soinista opetusministeri, sahurista puollustusministeri jne. Ja sitten vuosi aikaa ja katsotaan miten ulkomaat, jonne vientiin Suomen talous perustuu – alkavat reagoida suvakkien murhaamiseen tai leirittämiseen tai ”verettömään” syrjäyttämiseen. Mielenkiintoista.

  Nämä henkilöt tulee tunnistaa, paljastaa ja siirtää syrjään. Kansan mandaatilla saamme tämän tehtyä verettömästi.

  Aikalailla tarkka plagiaatti Hitlerin olutupapuheista -30 luvun alusta. Tosin Hitler ei luvannut verettömyyttä.
  Mielenkiintoista nähdä miten Suomen 700 000 rasistia saavat tämän kaiken aikaan. Elämme todella jännittäviä aikoja..onnekseen suuri osa maan tiedemiehistä ja nuoresta älymystöstä on lähtemässä muualle. Kun Te lopulta pääsette valtaan on jäljellä muutama lehmä ja kivikoista peltoa, siinä sopii Suomen lippua heilutella ja hakea tapettavaksi viimeiset piiloutuneet suvakit. Ja kun ne on tapettu niin Te alatte tappaa tosianne, niin käy AINA vallankumouksissa.
  Mikä on kansan mandaatti? Onko se 700 000 rasistia vai kaikki kansalaiset, entä ne jotka ovat vastaan? Leirillekö PohjoisKorean tavalla? Heitä kuitenkin on varmaankin jokunen.

  • 1.4.2016    

   On se hassua, että sinäkin heiluttelet täällä natsikorttia, vaikka et ole kuullut Hitlerin Saksasta mitään muuta kuin siionistijuutalaisten värittämää propagandaa ’verenhimoisista natseista’. Totuus on se, että Saksa oli Hitlerin valtaan noustessa konkurssissa. Maan johdossa oli päättäjiä, jotka vaalivat vain omia intressejään. Puolueita oli yli 30, eivätkä ne saaneet mitään aikaan. Kansalaisten moraali uhkasi rapautua, ellei se sitä jo ollut. Maassa oli yli 6 miljoonaa työtöntä. Teollinen toiminta oli kuollut. Saksa oli ensimmäisen maailmansodan jälkeen vielä pahemmassa jamassa kuin Suomi tänä päivänä.

   Hitler alkoi valtaan päästyään johtaa maata kuin mikä tahansa kunnianhimoinen, yrityksensä menestyksestä vastuuta kantava yritysjohtaja: hän keskittyi yrityksen päätehtäviin ja toimintoihin. Hän lakkautti muut puolueet, jotka eivät osanneet mitään muuta kuin kaivaa maata toistensa jalkojen alta, ja alkoi päättäväisesti toimimaan maan nostamiseksi sen alennustilasta. Hän lakkautti kansalaisten moraalia rapauttavat bisnekset. Tarkoituksena oli saada ihmiset keskittymään tuottavaan yhteistyöhön. Työntekijät ja yritykset olivat samalla asialla, niitä ei lietsottu toisiaan vastaan. Valtio alkoi lanseeraamaan omaa rahaa, jonka arvo perustui työvoiman tuottavuuteen, mikä on itsessään uudistuva luonnonvara. Koron periminen lainoista oli lailla kielletty.

   Hitlerillä oli selkeä visio suunnasta, mihin hän halusi ’yritystään’ kehittää. Ensimmäisen vuoden aikana yli 3 miljoonaa työtöntä oli saanut töitä, viiden vuoden jälkeen maassa vallitsi täystyöllisyys. Tämä on se paljon puhuttu Saksan talousihme, jota ei kuitenkaan koskaan ole liitetty Hitleriin. Kansa voi hyvin. Jopa niin hyvin, että Hitlerin ympärille syntyi kultti, jonka siionistien omistama länsimedia on onnistunut leimaamaan tyranniaksi.

   Mitä me teemme korkeasti koulutetuilla taloushallinnon ammattilaisilla tai valtiojohdolla, jolta puuttuu terve järki? En usko, että Hitlerillä oli mitään spesiaalia tietoa, jolla hän nosti Saksan alennustilasta. Hän käytti ’vain’ tervettä järkeä. Nykypäivän maailmassa se on harvinaista pääomaa.

   Olen kirjoittanut Hitlerin valtakaudesta blogiartikkelin. Se on vielä pahasti kesken, sillä alan itsekin vasta hahmottamaan tätä asiaa. Artikkelin lopussa olen linkittänyt sivustoja ja videoita, joista olen ajatukseni ammentanut.

   http://www.glowinthedarkness.net/fi/on-aika-rehabilitoida-ihmiskunta/

 19. Janne Janne
  24.3.2016    

  Olen mukana.

 20. Masa Masa
  25.3.2016    

  Alkaa jo tosissaan riittää…mukana ollaan. Suomi säästettävä myös jälkipolville ja meille jo vanhemmille turvattu vanhuus.

 21. Pete Pete
  25.3.2016    

  Mukana. Petturihallitus vaihtoon ja rajat kiinni.

 22. Seija Seija
  25.3.2016    

  Mikä kansanliike on kyseessä?Voiko kysyä tässä vaiheessa,että tietää seurata.

 23. Joel Hällynen Joel Hällynen
  25.3.2016    

  Hyvä Jukka… ajatuksesi ovat hyviä ja uskoisin aikamonen rivikansalaisen olevan samalla taajuudella. Nyt olisi mahdollisuus tehdä jotain suurta. Suomen poliittinen koneisto on kasvanut niin monimutkaiseksi ja vaikeaselkoiseksi lainsäädäntö mukaan lukien(kuten on läpi historian tapahtunut kaikissa hyvinvointivaltion asteelle nousseista valtioista/siviilisaatioista) nyt pitäisi löytää keino purkaa koko koneisto osiin ja rakentaa uusi,ilman että uhrataan koko hyv.vointivaltio. Me suomalaiset olemme kekseliästä ja sisukasta kansaa ja varmasti löydämme keinot… jos vain saisimme aikaan yhteisen rintaman.

 24. turhautunut Aino turhautunut Aino
  25.3.2016    

  On syytä jo nyt varautua median vääristelyyn tästä liikkeestä. Ehdottaisinkin ihan ensimmäiseksi, että sovittaisiin mediaa koskevista pelisäännöistä.
  Valhemedia on tehnyt riittävästi nakerrustyötään tässä maassa.Eiköhän se jo riitä. Ehdotukseni siksi on, ettei turhia haastatteluja anneta- koska ne helposti vääristellään.Siksi kansalaisliikettä koskeva tarpeellinen informaatio voidaan jakaa omilla sivuilla.
  Politiikan pitäminen pois on ensiarvoisen tärkeää. Tässä ollaan nyt Suomen asialla ja sitä emme pilaa keskinäisillä väittelyillä.
  Tätä liikettä tulevat todennäköisesti tukemaan iäkkäämmätkin ihmiset, joihin itsekkin kuulun.Siihen tulee kuulumaan ihmisiä läpi puoluerajojen.
  Nyt saa netissä harmittelu riittää. On tosiaan kammettava itsensä ylös siitä sohvalta ja lähdettävä tekemään TYÖTÄ tämän eteen YHDESSÄ.
  Ilmottaudun minäkin. Vaikkapa sopan keittäjäksi.
  Suurkiitos Jukalle. Me olemme odottaneet. Jonkunhan oli homma otettava. Hyvä, että se olit sinä.

 25. Pasi Pasi
  26.3.2016    

  Mukana. Suomi ei kuulu loisille vaan sellaisille ketkä haluavat rakentaa tätä esi-isiemme meille jättämää maata ja yhteiskuntaa.

 26. Antti Antti
  27.3.2016    

  Mukana.

 27. Sari Laine Sari Laine
  27.3.2016    

  Asialistan laadinta aikataulutettuna, että tiedetään ja muistetaan mitä, miksi ja milloin ollaan tekemässä.
  Valta kuuluu kansalle, perustuslaki, sananvapaus, ihmisoikeudet lähtökohtina.
  Rauhanomainen eteneminen, poliittinen sitoutumattomuus toimintatapoina.

  Mukana olen ja teen osuuteni, missä tarvitaan ja mihin taidot riittävät.
  Hihat kääritty.

 28. Jouni Jouni
  27.3.2016    

  Mukana mielellään

 29. Hannele Pitkänen Hannele Pitkänen
  28.3.2016    

  Olen mukana. Erityisesti seuraaviin asioihin pitäisi mielestäni puuttua:
  – laiton maahanmuutto
  – rakenteellinen korruptio
  – sananvapauden puute.

 30. Riitta Riitta
  31.3.2016    

  Kuullostaa hyvältä.Viekää asioita ponnekkaasti eteenpäin.Mukana ollaan myös. Puolueita äänestämällä ei voi vaikuttaa enää mihinkään Suomessa.

  Surullinen ja lohduton olo tulee tästä Suomen suunnasta.

  Mitä jää jäljelle lapsillemme ja tuleville polville rakkaasta isänmaastamme, joka on meidän esi-isien ja -äitien rakentama ja jota hyvin monet heistä ylläpitivät suurella sydämellä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *