Luottamusta ja Osaamista

Tiedotus lukijoilleni

Olen sairauslomalla jonkin aikaa. Oikeakätisenä minulta operoitiin oikean käden olkapää maanantaina 15.2.2016. Joudun pitämään käden kantositeessä 4 viikkoa, jonka jälkeen alkaa kuntouttaminen. Jatkan kirjoittelua heti kun saan luvan kättäni käyttää ja kivut antavat myöten.

Nautitaan nyt paljastumisten keväästä. Kaikki päätyy kuitenkin hyvin. Moni poistuu näyttämöltä, niin kuin pitääkin.

2 Comments

 1. 20.2.2016    

  CIAo Jukka. En ole seurannut sinua enkä tunne linkkilistaasi. Tarjoan sinulle ja lukijoillesi muutaman kiintoisan artikkelin.

  http://velkakello.fi/

  http://jormajaakkola.fi/

  http://ipu.fi/mitaa-pahaa-eu-on-suomelle-tehnyt/

  http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

  Osmo Pöysti on historioitsija. Hän kirjoittaa seuraavaa:

  > Uuden maailmanjärjestyksen lyhyt historia

  Luomisjärjestyksen mukainen maailmanjärjestys on patriarkaalinen. Sitä vastaan kapinoi Nimrod, ja sai haltuunsa Kaksoisvirranmaan tärkeimmät kaupungit.

  Nimrodin hallintojärjestelmä on sotilaspoliittinen. Nimrodin järjestelmän keskuksena oli Babylon, ja myöhemmin maailmanvaltaan pyrkivän järjestelmän keskuksiksi, kukin vuorollaan, tulivat Meedia-Persia, Kreikka ja Rooma.

  Jumala kutsui ulos Nimrodin järjestelmästä yhden miehen. Hänen nimensä oli Abram, mutta Jumala muutti hänen nimensä Aabrahamiksi, joka tarkoittaa kansojen isä, ja lupasi siunata kaikkia kansoja Aabrahamin siemenen – huomaa yksikkömuoto – kautta. Jumala lupasi antaa myös ”maan” Abrahamin jälkeläisille. Kreikankielisissä teksteissä tästä lupauksen maasta käytetään sanaa ”kosmos”, mikä ei lupaa hyvää Nimrodin järjestelmän tulevaisuudelle.

  Noin kaksi tuhatta vuotta Aabrahamin jälkeen sukuun syntyi Jeesus. Jeesuksen syntymän aikaan Nimrodin järjestelmän johdossa olivat jo roomalaiset. Heidän mandaatillaan toiminut kuningas Herodes yritti heti tappaa Jeesuksen, mutta Jeesus salli sen heille vasta noin 35 vuotta myöhemmin. Todennäköisesti vuonna 34.

  Pelin luonne muuttui, kun Jeesus nousi haudasta. Konventionaaliset sodankäynnin muodot ylösnoussutta kuningasta kohtaan kävivät tehottomaksi. Mitä enemmän kristittyjä tapettiin, sitä enemmän heitä sikisi. Epätoivoisessa tilanteessa Rooman päätti mennä naimisiin kristittyjen kanssa. Rooman salaisen palvelun agentit saivat tehtäväksi soluttautua kristittyjen yhteisöihin ja etsiä sellaisia yhteistyökumppaneita, jotka suostuisivat rakentamaan sellaisen synkretistisen uskonnon, joka palvelisi heidän etujaan.

  Rooman agenttien työ menestyi. Vuoden 100 jälkeen agentit alkoivat levittää maailmalle Ignatiuksen kirjoittamia tai hänen nimissään levitettyjä kirjeitä, joissa esitettiin Uuden maailmanjärjestyksen ideologian perusteet. Yhdessä kaupungissa sai olla vain yksi kirkkoherra, joka hallitsi alamaisiaan Jumalan viransijaisena. Seurakunnan oli katkaistavat juutalaiset juurensa. Sunnuntaita on vietettävä Herran päivän nimellä. Luomalleen lahkolle hän antoi uuden ”katolinen seurakunta” (i katoliki ekklesia). Hänen mukaansa seurakunta on se, joka alistuu kirkkoherran tahtoon, ja ne, jotka eivät sitä tee, ovat toisuskoisia jotka eivät kuulu universaaliseen seurakuntaan. Hajoita ja hallitse, sanoivat roomalaiset.

  Agentit olivat tehneet työnsä hyvin. Tarinan mukaan Ignatios oli yksi Antiokian seurakunnan vanhemmista ja kun häntä oltiin viemässä Roomaan leijonien ruoaksi, hän kirjoitti seitsemän kirjettä, joissa hän esittää antikristilliset oppinsa. Näin kukaan ei päässyt ilman viranomaisten lupaan Ignatioksen juttusille esittämään ei-toivottuja kysymyksiä. Ehkäpä kirjeet olivatkin agenttien itsensä kirjoittamia. Jos Ignatios olisi kirjoittanut kirjeensä Syyrian Antiokiassa, ne olisi pantu paholaisen tiliin heti kättelyssä.

  Ignatioksen nimissä esitetyt opit omaksuttiin Egyptin Aleksandriassa ja tietysti pääkaupungissa, Roomassa. Monarkkisen piispuuden nimellä tunnettu oppi antoi keisarille mahdollisen syöttää leijonille sellaiset kirkkoherrat, jotka eivät häntä miellyttäneet niin kauan, että seurakunnan johtoon tuli Rooman ”geniukselle” sopivia ehdokkaita. Systeemi toimi niin hyvin, että kun keisari Konstantinus ”Suuri” katsoi ajan koittaneen, hän pystyi yhdistämään babylonialaisen auringonpalvonnan ja monarkkisesti johdettujen kristillisten yhteisöjen edustajat uudeksi uskonnoksi, joka palveli Rooman valtion etuja ja samalla taisteli kristinuskoa vastaan.

  Rooman taistelusta kristinuskoa vastaan tuli verinen ja pitkä. Vuonna 347 kukistettiin Pohjois-Afrikan kristityt. Rooman kirkkoruhtinaan pyynnöstä Itä-Rooman keisarin sotajoukot hävittivät Belisariuksen johdolla kolme kansaa, jotka eivät alistuneet Rooman kirkkoruhtinaan valtaan. Miljoonia ja taas miljoonia ihmisiä tapettiin, koska Rooma halusi hävittää kokonaiset kansat, jotka eivät suostuneet murhaamaan kristittyjä. Kun yli tuhat vuotta oli kulunut, nostivat kristityt päätään eri puolilla Eurooppaa niin että Rooma joutui jopa perääntymään, sillä pakanatkin alkoivat kyllästyä kirkon meininkiin. Ensimmäisenä Roomasta irtaantui Tshekin kuningaskunta vuonna 1420, jolloin paavi julisti ristiretken tshekkejä vastaan. Viisi kertaa Eurooppa kokosi sata tuhatta miestä tshekkejä hävittämään, eikä onnistunut. Lopulta mobilisoitiin koko Eurooppa, mutta siitä huolimatta vasta 1648 kirkko oli saanut takaisin asemansa tshekkien orjuuttajana. Siinä vaiheessa tshekkien väkiluku oli laskenut jo alle miljoonaan. Suuremmat valtiot, kuten Englanti, Saksa ja myös Ruotsi selvisivät vähemmällä, mutta Saksakin oli raunioina, kulkutaudit riehuivat, rikollisuus rehotti, köyhyys valtava, ihmisarvo oli hukkunut syntiin ja väkilukukin oli pudonnut puoleen.

  Englannin, Saksan ja Ruotsin kirkon irtautuminen Roomasta ei ollut täydellinen. Kirkon tyttäret vainosivat edelleen kristittyjä, jonka takia monet vainotut muuttivat Pohjois-Amerikkaan, jonne kirkon lonkerot eivät ulottuneet eivätkä Rooman valtion synkretistiset lait olleet voimassa. Rooma saattoi käydä Amerikan kristittyjen kimppuun vasta kun kirkon ja valtion epäpyhä avopari oli saanut pesänsä kuntoon. Ja olihan sillä Euroopassakin tehtävää. Saksa koulutti ja rahoitti Venäjän vallankumouksen, joka siirsi vallan Venäjällä juutalaisille, jotka riemuissaan saamasta vallasta hävittivät Rooman kirkon kanssa kilpailevan ortodoksisen kirkon, tuhosivat kukoistavan keisarikunnan ja lähettivät lähes sata kansaa sosialistisen työmaan liejuun kuolemaan.

  Amerikan hävittämistä oli valmisteltu jo kauan, mutta Amerikan kristikunta kesti hyökkäykset aina 1900-luvun alkuun saakka. Vielä 1930-luvulla näkyvä liittoutuminen Rooman kanssa oli mahdoton, jonka takia Rooman oli ensin hajoitettava Yhdysvaltojen kristikunta. Hajoitustyön ohjelmat laadittiin pienessä piirissä, jonka edustajat nostivat valtaan Billy Grahamin. Liikkeen aivoriihi oli Kaliforniassa kuten jo ennen olen kertonut. Ockenga ja ne muut. Billy Grahamin valtaan nostaneitten toimijoitten agenda oli lyhyt ja ytimekäs: Uusi Maailmanjärjestys.

  Juutalaisen lehdistön mahtavalla tuella esiintynyt Billy Graham petti kansan. Hän hyökkäsi uskovia vastaan, ja samalla harjoitti suurieleistä ”käännytystyötä” aivan samoin kuin keisari Konstantinus ”Suuri” aikoinaan. Presidentti Ronald Reaganin aikana Uusi maailmanjärjestys oli jo niin pitkällä, että Yhdysvallat solmi diplomaattiset suhteet Vatikaanin kanssa. Bush vanhempi uskalsi jo kertoa julkisestikin, että Yhdysvallat on mukana rakentamassa Uutta Maailmanjärjestystä. Hän olisi voinut kertoa, että hankkeen tarkoituksena on Yksi maailmanhallitus, joka orjuuttaa kaikki kansat ja yksi universaali uskonto, joka yhdistää kaikki uskonnot taisteluun Jumalaa ja hänen kansaansa vastaan.

  Viime vuoden lopulla oli Nelson Mandelan hautajaiset. Israelin tiedotusvälineet kertoivat, että Mandela oli 1962 Israelin salaisen palvelun koulutettavana Etiopiassa. Hautajaisissa oli koko rosvogalleria. The Guardianissa oli pikkutarkka selostus koko joukosta, sillä Uuden Maailmanjärjestyksen lehdistölle tilaisuus oli suuri joukkojen katselmus.

  Ettei tästä tarinasta tulisi liian pitkä, olen jättänyt kertomatta sellaisten asialle vihkiytyneiden toimijoiden, kuten illuminaatien, sosialistisen internationaalin, Yhdistyneiden kansakuntien ja New Age-liikkeen osuudesta Uuden Maailmanjärjestyksen rakentamiseksi. Asian ytimessähän on kuitenkin vain yksi toimija, Antikristus, joka yrittää kapinoida Kristusta vastaan. Jeesus sanoi, että vihollinen tulee ainoastaan varastamaan, tuhoamaan ja tappamaan. Mitäpä muuta voisi tehdä se, joka kapinoi sitä vastaan, jolta kaikki hyvä tulee ja jonka kautta kaikki on luotu. <

  http://opsti.japo.fi/nwo.htm

  https://www.google.fi/#q=nwo+kills

  http://thegeorgiaguidestones.com/Depopulation_Cover.htm

  https://www.google.fi/#q=fema+guillotines

  http://www.commieblaster.com/obamacrimes/index.html

  ISLAM

  https://shariaunveiled.wordpress.com/author/shariaunveiled/

  https://www.youtube.com/channel/UC0Uu4XnRS1hiz3JCpNFIuUg

  https://oneway2day.wordpress.com/category/islamism/

  http://www.jihadwatch.org/

  http://pamelageller.com/

 2. Q Q
  21.3.2016    

  Ihmettelen, että sinulle on myönnetty sairauslomaa!

  Minua kidutettiin pakkotyöihiin sellaisessa asemassa jossa olisin voinnut välittömästi kuolla. Lisäksi muut lukuisat sairaudet päälle. Vakuutuslääkärit eivät nähneet siihen mitään estettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *