Luottamusta ja Osaamista

Suomen valtiojohto ja kansainväliset hyökyaallot

Vuodet 2014 ja 2015 tietyiltä osin voitaisiin leimata ”vittuilujen” vuosiksi. Valtiojohto otti kärkkäästi kantaa Venäjän toimiin Ukrainassa sekä suomi kovin sanoin presidentti Vladimir Putinia. Kysymys kuuluu miksi ja kannattiko? On tietenkin jo nyt käynyt selväksi, että hemmot toimivat ulkomaisten valitsemiensa tahojen lukuun. ”Länsi” käski ja Suomi poika totteli. Jos taloutta katsotaan niin kysymykseen kannattiko pitänee antaa vastaus – ei. Seuraava kysymys kuuluu, miten tästä eteenpäin?

Ukraina

Suomen valtion johto pyöritteli kahta teemaa arvostellessaan Venäjää käytöksestään Ukrainaa kohtaan. Venäjä toimii kansainvälisen oikeuden vastaisesti ja sen toiminta on aggressio ja tietenkin Suomi on seuraava nielaistavien listalla. Onneksi nyt on ranskalainen journalisti Paul Moreira tehnyt noin 50 minuuttisen dokumentin mistä Ukrainassa on kyse. Hänen teoksensa ei sinänsä sisällä mitään uutta niille, jotka ovat lukeneet kansanvälisiä julkaisuja arvostettujen tahojen tekeminä. Filmillä on kuitenkin vahvuutensa. Se kokoaa yhteen kaiken ilmeettömästi ilman suurta riehuntaa.

Dokumentissa tuodaan esiin kylmä ja paljas totuus. Kansalla ei ole todellista valintaa. Heillä ei ole demokraattisesti valittua parlamenttia ei muukaan valtionjohto täytä näitä kriteerejä. Ukrainaa johtaa rikolliset, gangsterit, murhaajat, psykopaatit ja natsit. Näin ulkopuolelta filmin voidaan todeta – siis Suomen valtion johdon valitsema ”länsi” kaikessa komeudessaan.

Seuraavassa englanninkielinen ote mistä dokumentissa on kyse:

The hard-hitting documentary by Paul Moreira “Ukraine, les masques de la révolution” [Ukraine: Masks of the Revolution]… 

The principal danger of Paul Moreira’s heartbreaking 50-minutes long documentary is that it exposed all critically important lies and silenced facts about “Revolution of Dignity” and its agents in a concentrated form at the established French TV channel. 

Paul Moreira did not do anything but showed a simple and honest truth – there was no dignity in that “revolution”. There is no “free civilizational choice” and “independent and legitimate authorities” in today’s Ukraine. There are gangsters licensed to kill and rob, psychopaths and criminals in the “democratic parliament”, parallel Nazi-inspired army, foreign officials who manipulate the political process in a sovereign country, media under total nationalist control etc. His argumentation and picture are so evident, eloquent and bright that there is no reasonable way to refute them. Here is the cause of hysteria and calls to ban (which paradoxically has triggered unprecedented public attention to the movie far beyond France) – they understand that an open and fair discussion would lead further undesirable revelations against the interim rulers in Kiev.

Tapaus John McCain

Senaattori John McCain pomppaa esiin aina kun puhumme Suomen valtion johdosta. Hän oli Esko Ahon kämppiksenä Harvardissa. Hänet Sauli Niinistö halusi tavata ulkomailla jne.

Omat eli Yhdysvalloissa vaikuttavat patriootit ovat hänen perässään. Nämä tahot ovat pyytäneet presidentti Putinia vapauttamaan Venäjän hallussa olevaa materiaalia, joka mitä ilmeisimmin todentaa juridisesti sen, että kyseinen senaattori on syyllistynyt maanpetokseen. Kysymys kuuluu aikooko Venäjä vapauttaa materiaalit. Spekulaatiota asiasta on käyty skenaarioanalyysin tavoin aika lailla.

Venäjä on edennyt asiassa hieman. He ovat jo aiemmin asettaneet McCainin boikottiin, johtuen vehkeilystään ja yhteistyöstään ISIS terroristien kanssa. Olen ymmärtänyt myös sen, että Venäjä olisi halukas etenemään tässä asiassa lähi tulevaisuudessa.

Jos tämä tulee tapahtumaan ja McCain joutuu omassa maassaan tekemiseen erittäin raskauttavien asioitten kanssa tulee meidän eittämättä kysyä – mitä helvettiä meidän valtiollinen taho touhuaa henkilön kanssa, joka haluaa tuhota Euroopan ja Suomen. Pyydän edelleen kirjallisia perusteluita Sauli Niinistöltä sekä multa hänen kanssaan touhunneilta tahoilta.

Nato pelastaa vai pelastaako

Suomen ”vittuilukampanja” Venäjää kohden on ollut täysin anteeksiantamatonta. Sen keskeisin viesti on ollut se, että Venäjä hyökkää hetkenä minä hyvänsä Suomeen, koska se jo nieli isoon kitaansa Krimin. Suomen nukkehallitus kaiuttaa vain samaa roskaa mitä heidän valitsemansa ”länsi” puskee ulos. Onneksi meidän ei tarvitse nojautua omiin ajatuksiimme vaan voimme kopioida Yhdysvaltalaisten asiantuntijoitten omia selvityksiä Naton hyödystä.

Kysymys kuuluu voiko ja auttaako Nato Baltteja ja Suomea Venäjää vastaan? Ensimmäinen ja merkittävin seikka tässä asiassa on jo aiemmin kirjoittamani ylivertainen sotilasteknologia, joka on siis Venäjällä. Nämä Venäjän demot amerikkalaisia sotilaskohteita vastaan ovat sekoittaneet pakan täydellisesti. Hämmennys on ollut suuri.

Rand Corporation yhtiö on äskettäin luovuttanut hallinnolleen oman selvityksensä siitä, voiko Nato tai Amerikka voittaa Venäjän mittelössä, joka käytäisiin Itämerellä. Vastaus on selvä EI. Toisin sanoen Nato ei tule antamaan merkittävää apua mahdollisen konfliktin alkaessa. Näin ollen Venäjä tulisi lyömään vihollisen aggression niin Balttien, Suomen kuin myös Ukrainan alueella. Täytyy tässä yhteydessä huomauttaa krimin kriisistä se pikkuseikka, että Yhdysvallat oli vuokraamassa Krimiltä sotilastukikohtaa ja Ukrainan nykyhallinto oli siihen suostuvainen jopa innokas. Ei kai kukaan voi tosissaan uskoa, että Venäjä sallisi Naton tai jenkit Krimille tai Suomeen. Geopoliittisesi ei pienen kannata ryppyillä mahdottomissa asioissa. Eihän amerikkalaiset sallineet Neuvostoliiton asentavan ydinohjuksia Kuubaan. Luullaanko todellakin, että tämä doktriini olisi muuttunut.

Seuraavassa laajempi selvitys Randin skeenaarioista:

And then we have part two, the RAND report which states the obvious… The Baltic States are a cannon fodder trip wire in the next war. And to prevent that a large reinforcement have to be put in, to “defend” NATO’s eastern flank.

All of this is wanton aggression without any substantive justification except embarrassing propaganda slogans. Left out of the story is the US and NATO attack on Ukraine with the violent coup which has destroyed the country economically and put Western lenders in a cannon fodder situation. This is not leadership, this is gangsterism. There is nothing honorable about it.

Russian military forces will swiftly defeat the North Atlantic Treaty Organization (NATO) and the US in less than three days should a war break out in the Baltic region, says a US military think tank. 

The RAND Corporation, comprised of American military officers and civilian officials, made the projection Tuesday, in an analysis of NATO’s war games in Eastern Europe.

“The games’ findings are unambiguous: As currently postured, NATO cannot successfully defend the territory of its most exposed members,” the report read. 

It said that during several war games conducted between 2014 and 2015, American forces and troops from Baltic States — Estonia, Latvia and Lithuania — proved unable to stop the advance of mechanized Russian units, suffering heavy casualties.

The scenario involved Russian forces knocking on the doors of the Estonian capital city of Tallinn or the Latvian capital of Riga within 36 to 60 hours.

“Such a rapid defeat would leave NATO with a limited number of options, all bad,” the report continued. 

According to the analysis, the US-led alliance could attempt to mount a deadly counter-attack that would be met by a dramatic escalation by Russia, as Moscow deems the coordinated effort as a threat to its homeland.

The second option would be resorting to Cold War tactics where NATO would threaten Russia with a massive retaliation involving nuclear weapons.

A third option for NATO would be to admit a temporary defeat and appear toothless, while embarking on a new Cold War with Moscow.

Yhteenveto

Suomen hallinto on ollut ilmeisesti kaikissa strategisissa valinnoissaan väärässä. He ovat vallinneet ”lännen” kun olisi ollut mahdollista ylläpitää riippumattomuutta. He valitsivat hyvien kauppasuhteitten sijaan ”vittuilulinjan”. He siis valitsivat oman isänmaansa tuhoamisen.

Meillä on kaksi vaihtoehtoa, jos haluamme vastata kysymykseen miten tästä eteenpäin – ja haluammehan me. Me voimme vaihtaa kansan tai valtion johdon. Valtion johto on jälleen tehnyt ison virheen ja he ovat valinneet kansan vaihtamisen tuottamalla maahan Daesh taistelijoita. Jos kerran meidän on jälleen mentävä monikulttuuriseen tapaamiseen niin kuin menimme 1939 -1945 niin mennään sitten. We The People on valmiina. Kysymykseni on oletteko te valmiita sen jälkeiseen tilanteeseen arvoisat ministerit ja ns. kansanedustajat eli puolueenne edustajat sekä virkamiehet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *