Luottamusta ja Osaamista

Biologiset aseet ja islamistien invaasio

Olemme nyt maistelleet tätä invaasioherkkua muutamia kuukausia. Euroopalla alkaa mennä hermot. Ruotsissa kansalaiset ottivat ohjat omiin käsiinsä ja laittoivat maskit päähänsä ja ojensivat ruotsalaista rakkautta kaupungin keskustassa riehuville islamistijengeille. Merkel totesi poliittisessa ahdingossaan, että pepulleen meni ja näitten ”pakolaisten” on palattava kotikonnuilleen kunhan sota loppuu Syyriassa. EY puolestaan toteaa että ainakin 60 prosenttia invaasiopopulaatiosta ei täytä pakolaiskriteereitä. Miksi sitten ei toimita.

Olen todennut aiemmissa kirjoituksissani, että Suomen hallinto omin sanoin kerrottuna on puolensa valinnut ja se on länsi. Tämä länsi on rikollismafian tosiasiallisesti johtama osakeyhtiö, natsien kyhäämä ukkokerho, koostuen homoiluun ja Vatikaani vetoisten uhraustilaisuuksien pitämiseen ihastuneista sekä pankkiirimafian käyttämä sotilaallinen organisaatio. Siinä meillä kumppania kerrakseen.

Mielenkiintoisen yksityiskohdan valaisee Itävallan tiedustelupalvelu, kertomalla, että Yhdysvallat, sen organisaatiot ja tietysti Soros kumppaneineen rahoittaa invaasioon tarvittavat kuljetusvälineet Välimerellä. Saman kirjoituksen mukaan Ranskan virallinen taho olisi myös mukana ko. hankkeissa.

Austrian intelligence officials have reportedly revealed that US government agencies are paying for the transport of migrants to Europe. On August 5th, 2015 Austrian magazine Infodirekt reported:

“It has come to our knowledge that US organisations are paying for the boats taking thousands of refugees to Europe. US organisations have created a co-financing scheme which provides for a considerable portion of the transportation costs. Not every refugee from North Africa has 11,000 Euro cash. Nobody is asking, where is the money coming from?”

French government officials have also been caught selling life boats to refugees in Turkey. France’s France 2 Television station filmed French honorary pro-consul Françoise Olcay in Turkey in flagrante delicto. 

Mikäli siis tämä tieto pitää paikkansa, ja miksi se ei pitäisi, niin kysymys kuuluu Suomen rikoslain osalta – jos valtiojohto vehkeilee ”lännen” kanssa ja samainen länsi aiheuttaa Suomelle ja sen kansalaisille hengen ja terveyden vaaran sekä kansallisvaltion hävittämisen, mitä rikoslain kohtia tulee soveltaa. (Kso edellisitä kirjoituksistani)

Pankkiirimafian ja natsien sekä heidän avustajiensa hävittäminen on jo käynnissä. Se etenee erityisesti vanhalta mantereelta Yhdysvaltoihin. Globalistit ovat paniikissa ja tullevat vielä käyttämään häijyjä keinoja säilyttääkseen asemansa niin finanssimarkkinoilla kuin myös sotilaallisessa kontekstissa. Mitä heillä on vielä takataskussaan.

Tiedämme, että Syrian tapahtumia on suunniteltu jo pitkään ja taustalla häärivät juurikin mainitut Anglo Amerikkalaiset pankkiirimafiosot. Toisin sanoen ISIS on heidän luomuksensa ja invaasio heidän suunnitelmansa Euroopan tuhoamiseksi. Tästä meillä on jo kosolti tietoa ja varmaa näyttöä. Kyseistä näyttöä on tullut lisää. Nimittäin Brittien erittäin salainen tutkimus- ja kehitysryhmä Porton Down, Wiltshiressä, oli saanut tehtäväkseen analysoida voisiko ei valtiollinen ryhmittymä saada käsiinsä Ebola viruksen ja käyttää sitä aseenaan Euroopassa. Mainittu ryhmä voisi esimerkiksi olla ISIS eli Daesh. Tämä kolmisivuinen raportti oli merkitty korkeimpaan salaisuusluokkaan ja se tuli julkisuuteen helmikuussa 2015 The Gurdian lehden toimesta.

Espanjalaiset viranomaiset ja ministerit olivat 2014 ilmoittaneet EU:ssa, että heidän kuuntelutodisteet viittaavat siihen, että biologisten aseitten käyttö olisi erittäin todennäköistä. Brittin raportti puolestaan toteaa, että Ebola viruksen saaminen olisi erittäin hankalaa ei valtiolliselle taholle. Tämä varmaankin on kohtuullisen oletus. Raportin virhe on siinä, koska kansainvälinen natsien peesaama keskuspankkimafia on de facto valtiollinen taho. Tästä meillä on jo pitävä näyttö Syriassa tapahtuneesta kaasuhyökkäyksestä siviilejä vastaan. Operaatio toteutettiin ”lännen” tuottamalla ja toimittamalla sariinikaasulla ja traagisesta tapahtumasta syytettiin Syyrian hallintoa ja erityisesti heidän presidenttiään.

No, kyllä raportissa myönnettiin se, että mahdollisia olisivat pienimuotoiset biologiset hyökkäykset, koska niitten vaikutus väestöön on varteen otettavan suuri.

Minä peräänkuulutan edelleenkin poliisijohdon ja puolustusvoimien kirjallista selvitystä miksi organisaationne askartelevat lillukanvarsien parissa eikä olennaisten kansalliseen turvallisuuteen nivottavien asioitten kanssa. Vähitellen aika alkaa loppumaan tämän suhteen ja We the People täytyy vetää sellainen epämiellyttävä johtopäätös, että saatatte olla mukana tässä salaliitossa.

2 Comments

1 Ping/Trackback

 1. […] mukaan geopolitiikan tarkkailija ja ydinperheajattelun kannattaja. Hän on kirjoittanut ”islamistien invaasiosta”. Davidssonin mukaan ”Suomen hallinto on valinnut puolensa”, joka on ”rikollismafian […]

 2. 20.2.2016    

  Kiitos Jukka. Teet hyvää työtä. Muistuttaisin Herran paluusta ja pahan aikamme päättymisestä. Niihin liittyy Herraan luottavien ihmisten ylösotto (tempaus). Olemme lopunajassa.

  https://www.youtube.com/results?search_query=end+times+signs

  Time runs out. The Near Future:

  RAPTURE

  1 Thessalonians 4:17 “Then we which are alive and remain shall be caught up together with them in the clouds, to meet the Lord in the air: and so shall we ever be with the Lord.”

  https://www.google.fi/#q=rapture+of+the+church

  TRIBULATION

  Mark 13:19 “For in those days shall be affliction, such as was not from the beginning of the creation which God created unto this time, neither shall be.”

  https://www.google.fi/#q=great+tribulation

  PEACE

  Revelation 20:2 Context 1And I saw an angel come down from heaven, having the key of the bottomless pit and a great chain in his hand. 2And he laid hold on the dragon, that old serpent, which is the Devil, and Satan, and bound him a thousand years, 3And cast him into the bottomless pit, and shut him up, and set a seal upon him, that he should deceive the nations no more, till the thousand years should be fulfilled: and after that he must be loosed a little season. 4And I saw thrones, and they sat upon them, and judgment was given unto them: and [I saw] the souls of them that were beheaded for the witness of Jesus, and for the word of God, and which had not worshipped the beast, neither his image, neither had received [his] mark upon their foreheads, or in their hands; and they lived and reigned with Christ a thousand years.

  https://www.google.fi/#q=god%27s%20kingdom%20on%20earth

  MARK HITCHCOCK

  https://www.youtube.com/results?search_query=mark+hitchcock+rapture

  MIND CONTROL

  https://www.google.fi/#q=darpa+mind+control

  Paavo Järvinen valaisee asiaa suomeksi.

  https://www.youtube.com/watch?v=nWekgeylMZ4

  EUROT POIS – SIRU TULEE

  https://www.google.fi/#q=eurot+pois+siru+tulee

  Kolme miekkaa Suomelle

  > Tässä kaupungissa kuoli vuonna 1930 mies, jonka kaltaista Piispaa ei Suomella ole ollut koskaan. Turun arkkipiispa Gustaf Johanssonista (1899-1930) ja saarnan jälkeen hänelle ilmestyi suuri enkeli miekka kädessään Turun Tuomiokirkossa vuonna 1920. Enkeli sanoi Johanssonille tuovansa viestin Jumalalta ja aiheenaan Suomen tulevaisuus, näytti miekkaa sanoen: ”kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa jolloin miekka isketään Suomeen, yksi isku on jo tullut mutta kaksi on vielä tulematta. Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä”.
  Kaksi maailmansotaa on käyty ja Suomi niistä on selvinnyt. Ei tarvitse olla kovin valistunut kun käsittää mitä kolmas miekan isku tarkoittaa eikä käsittää mitä on tapahtumassa tuossa itärajan toisella puolella parasta aikaa. Sieltä on tuleva kokonaisvaltainen Idän Punaisen Pedon nousu jota ei pysäytä enää mikään. Se on oleva ns. Googin sota. Presidentti Putin on näyttänyt jo kasvonsa mutta en väitä että Googin henki hänet valtaisi ja juuri hän olisi se joka on tuon sodan takana mutta Venäjä selvästikin valmistautuu Googin sotaan.
  Kun se Googin sota tulee, on turha suomalaisten luulla että selviäisimme siitä ns. Ahtisaari – Halonen politiikkalinjalla koskemattomina. Kun tämä sota tulee, se on kolmas maailmansota Raamatun kirjojen mukaan. Tämä on ihme kun jostain kaukaisuudesta vuosikymmenten takaa Turun tuomiokirkosta tulee viesti jossa enkeli, miekka kädessä on ilmoittanut mitä tulee meille tapahtumaan, Arkkipiispa Johanssonin kautta. <

  http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Kolme%20Miekkaa%20Suomelle.htm

  Tukholman profetia

  https://www.google.fi/#q=tukholman+profetia

  WW3

  https://www.google.fi/#q=ww3%202016

 1. Rasistiseminaari yliopistolla? – Kyyhkynen on 19.2.2016 at 12:09

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *