Luottamusta ja Osaamista

Natotusta, Mamutusta, Matutusta ja Viimeinen Portinvartija

Suomen puolustusvoimat ja poliittinen johto ovat puolensa valinneet. He ovat valinneet kumppanikseen konkurssiin ajautuvan osakeyhtiön, Natsien perustaman ja kohtapuoleen hajoavan ukkokerhon sekä aseteknologiassa jälkeen jääneen sotilasorganisaation.

Tämä itseään fiksuina pitämä ”jengi” puristaessaan kallostaan päätöksiä on kokonaan unohtanut Suomen perustuslain määräyksen siitä, että tämä maa kuuluu kansalle. He ovat myös kokonaan unohtaneet rikoslain määräyksen maanpetoksesta sekä valtiopetoksesta. He sylkevät kansan päälle ja käyttävät kaikkia mahdollisia keinoja peitelläkseen omat virheensä kansan katseelta.

Ennen varsinaista asiaa kerron todellisen tarinan porttivahdista omalta varusmieskaudeltani. Ollessa reservinaliupseerikurssilla Upinniemessä kaikille oppilaille lankesi oma vuoro suorittaa vahtipalvelua jossain Upinniemen varuskunnan kohteessa. Minulle lankesi vuorokauden pesti vuorotellen kasarmin putkassa ja sotasataman portilla. Tuonne satamaan ei ollut asiaa kellään ulkopuolisella. Omalla vuorollani reservin sotaharjoitus oli lopuillaan. Harjoitukseen osallistuneilla reserviläisillä sotilasasuisina oli oikeus portista kulkea. He luovuttivat varusteensa mutta eräs upseereista, jonka tunsin toki hyvin, oli unohtanut kenkänsä alukseen ja ajoi iloisesti vilkuttaen ohitseni autollaan kenkiään noutamaan, siis siviiliasuisena. Yritin pysäyttää mutta sain vilkutusta takaisin. Kun komentoa ei toteltu otin aseeni olalta, vedin patruunan piippuun, tähtäsin (auton takakonttiin) ja vapautin varmistimen. Tuolloin näin punaiset jarruvalot loistamassa ja heppu nousi autostaan ulos kädet ylhäällä.  Komensin takasin. Eräs tekniikan kommodori vei hepun laivalle ja palautti luokseni. Sain episodista kuntoisuuslomat.

Tarkoitukseni ei ole rehvastella asialla vaan todeta se, että kuri ja järjestys lähtee käskyistä, laista ja yksilöistä. Jos kaikki noudattaisivat ilman tulkintoja hänelle annettuja käskyjä sekä lainsäädäntöä niin minun ei tarvitsisi tässä nyt kirjoitella. Itse otin tosissani varusmieskoulutuksen vaikkakin nyt olen joutunut toteamaan, että käskyt ovat näköjään tulkittavissa kulloisenkin tilanteen mukaan.

Puolustusvoimat kertovat omilla sivuillaan seuraavaa:

Puolustusvoimat suojaa Suomen koskemattomuutta 

Puolustusvoimilta edellytetään kaikissa tilanteissa aluevalvontaa ja kykyä koskemattomuuden ja itsenäisyyden puolustamiseen.

sekä

Suomen sotilaallinen puolustaminen 

Sotilaalliseen puolustukseen kuuluvat:

  • maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen
  • kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen
  • sotilaskoulutuksen antaminen ja vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen ohjaaminen sekä maanpuolustustahdon edistäminen

Haluan tässä yhteydessä ottaa esiin pari esimerkkiä Suomesta. Ensimmäinen on pankkikriisi ja  toisena selvitän muslimitaustaisten sotilaallisten joukkojen invaasiota.

Me tiedämme pankkikriisistä sen, että valtion virkamiehet ja ministerit eduskunnan avustuksella suorittivat maamme historia suurimman petosrikoksen ja anastivat yksityistä omaisuutta arvoltaan noin 80 – 120 mrd. euroa. Lisäksi oikeushallinto ajettiin alas ja kansalaisten perusoikeudet kumottiin. Tänä aikana tietyille henkilöille maksettiin lahjuksia nousten kymmeniin miljooniin annetun tehtävän suorittamisesta eli Suomen saattamisesta Euroopan Yhteisön eli Natsi järjestön jäseneksi. Jotta tämä voitiin saada varmistettua tuli vallan kolmijako romuttaa ja saattaa yksiin käsiin ilman kansallisvaltiota kannattavan presidentin valvontaa.

Suomen itsenäisyys luovutettiin Natsien hallinnoimalle orgaanille Euroopan Yhteisölle. Kysymys kuuluu miksi puolustusvoimat ei reagoinut 1990 luvulla eikä senkään jälkeen, vaikka vallan kolmijako romutettiin ja Suomi syötettiin Anglo Amerikkalaisien rikollislauman tyhjennettäväksi. Puolustusvoimat eivät voine puolustella tekemisiään silläkään argumentilla, että Suomen alueelle ei ole hyökätty. Tämä siitä syystä, koska rikoslaki lähtee siitä, että maanpetos voidaan suorittaa myös ”vastaavilla” toimilla. Lisäksi kansan elinmahdollisuudet ja perusoikeudet romutettiin törkeästi. Toisin sanoen puolustusvoimien velvoite ei koske vain esivallan toimintaedellytysten turvaamista vaan se sisältää myös kansan perustavanlaatuisten oikeuksien turvaamisen. Tämä esivallan rikollisten tekojen ja aikomusten viimeisenä porttina.

Viimeisin katastrofi kohtasi Suomen muslimien suorittaman invaasion kautta. Nyt siis Suomen maaperällä on jo ulkomaisia taistelijoita. Mitä tiedämme tästä asiasta:

Ensinnäkin Tony Blair keskusteli puhelimitse Libyan Gaddafin kanssa helmikuun 25 päivänä 2011noin puolen tunnin ajan. Blair halusi tietää mitä Libyassa ja Välimeren ympäristössä on meneillään. Gaddafi selvitti ensimmäisessä vastauksessaan Blairille, että kyseessä on aseistettuja ryhmittymiä, joilla on suunnitelma hallita Välimeren aluetta ja myös sen kautta kulkevaa laivaliikennettä. Tämän jälkeen he aikovat hyökätä Eurooppaan.

Sittemmin on selvitetty varsin perusteellisesti kuka näitten suunnitelmien takana on. Kalifaatin perustamista ovat ajaneet erityisesti Yhdysvaltalaiset organisaatiot yhteistyössä mm. Brittien, Turkkilaisten, Saudien ja Israelilaisten kanssa. Kaikkihan ymmärtävät sen, että jokin tarkoitus tällä kaikella täytyy olla. Blairin keskustelusta Gaddafin kanssa asia selviää perin selkeästi. Islamisteilla on tarkoituksena ottaa Eurooppa hallintaansa jälleen kerran. Toisin sanoen kun tällaisen ukaasin kertoo henkilö, jolla on suorat kontaktit uhkauksen antajiin ja nämä tahot kantavat mukanaan järeää sotakalustoa niin kyseessä on sotilaallinen operaatio. Sittemmin tämä asia on varmistunut erityisesti Ranskan, Saksan ja EU:n tiedustelu ja turvallisuus viranomaisten kautta kuin myös mm. norjalaisesta päivälehdestä.

Toisin sanoen maamme rajojen sisäpuolella on ulkomaisia sotilaita odottamassa liikekannallepanoa ja hyökkäyskäskyä. Voisiko joku ystävällisesti kertoa miten tämä tilanne ja puolustusvoimien tehtävien epäsuhta on selitettävissä. Tämä varsinkin vielä sitä todellisuutta vasten, joka kertoo meille, että ministerimme touhuavat uutta lainsäädäntöä mahdollistaa suomalasten joukkojen taisteleminen ulkomailla. Mitä helvettiä me siellä tehdään, jos oman maamme puolustaminen ei kiinnosta.

Palaisin vielä portinvartijaan. Puolustusvoimat on, tai ainakin niin olen luullut, se viimeinen lukko Suomen ja sen kansan kohtalossa. Jos tämä portinvartija pettää niin mitä jäi jäljelle – kansa ja maaottelu eliitti vastaan kansa. Tämä on tulossa koko Euroopassa syliimme. Onko siis pakko hyväksyä se myös meille Suomeen. Sotilaallinen hyökkäys on sotilaallinen hyökkäys riippumatta siitä nimitetäänkö sitä mamutukseksi, matutukseksi tai pakolaisvyöryksi.

1 Comment

  1. Suomi suomalaisille Suomi suomalaisille
    13.1.2016    

    Oikeaan osuva artikkeli. Suomessa vallankahvassa on jo vuosikymmeniä ollut ylikansallisia feodaaliherrojaan kieli ruskeana nuoleskeleva joukkio maanpettureita ja muita rikollisia. Kansa ei tiedä tästä, koska valtamedia on korruptoitunut valtaapitävien läpimädäksi sylikoiraksi – Lügen Mediaksi eli valehtelumediaksi kuten saksalaiset sensuroimattoman median edustajat sanovat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *