Luottamusta ja Osaamista

Huono valinta saattaa johtaa rikokseen

Kansainväliseltä kentältä kantautuu varsin mielenkiintoisia uutisia. Tämä meneillään oleva vuosi tulee pitämään sisällään sekä huonoja että hyviä uutisia. Jos aloitetaan niistä hyvistä uutisista niin voidaan yleisesti todeta se, että kansainvälinen pankkiirimafia ja heidän suomalaiset lakeijansa kärsivät tappion. Huonot uutiset kertovat, että kansainvälinen pankkiirimafia ja heidän suomalaiset lakeijansa kärsivät tappion. Kysymys vaan on mistä suunnasta asiaa tarkkailee.

Tiedämme, että kansainvälinen eliitti kaikkine salaseuroineen on tämän meidän kärsimystä aiheuttavan asiakokonaisuuden takana.

Tiedämme, että heillä on Suomessa lahjottuja ja kiristettäviä ”uskollisia” avustajia niin liike-elämässä kuin politiikassa ja keskeisissä asemissa valtion hallinnossa.

Tiedämme, että heidän käsissään ja kontrollissaan oleva finanssijärjestelmä olisi konkurssissa ilman huumekaupasta ja muusta rikollisesta toiminnasta tulevaa pääomaa.

Tiedämme, että meneillään on jo kolmas maailmansota, jota käydään talouden termeillä.

Tiedämme, että arabimaitten ”kevät”, Ukrainan kriisi ja ISIS liittyvät finanssimarkkinoitten hallintaan ja osittain rikollisen pääoman keräämiseen sekä dollarin pystyssä pitämiseen.

Tiedämme, että Venäjän sotilaat ”demosivat” amerikkalaisille ja Naton virkaveljille Mustalla merellä uusia aseitaan aiheuttaen täyden paniikin läntisissä sotilaspiireissä.

Tiedämme, että Syyrian konfliktissa Venäjä on antanut lisähuolta lännen sotilaille uusilla leluillaan.

Tiedämme, että BRICS maat ovat aiheuttaneet Sorokselle ja hänen kavereilleen suurta huolta.

Tiedämme, että Soros on ollut rahoittamassa ISIS:n toimintaa ja nimenomaan Euroopan invaasiota.

Tiedämme, että pakolaiskriisiksi ristitty sotilasoperaatio on kohdistettu vain ja ainoastaan Euroopan tuhoamiseksi.

Se mitä emme tiedä tarkasti liittyy siihen, että G20 maat ovat jo tehneet päätöksen siitä, että dollaripohjainen finanssijärjestelmä sekä siihen liittyvät yksityiset keskuspankkiomistukset tullaan korvaamaan uudella järjestelmällä. Tästä on tehty sopimus jo muutama vuosi sitten. Merkkejä tästä näemme jo nyt IMF:n suunnalla kuin myös Aasiassa. Taustalla vaikuttaa Anglo Amerikkalaista eliittiäkin vaikutusvaltaisempi taho. Tämä taho kietoutuu kansainväliseen yhteyteen nimenomaan Venäjän kautta.

Tällä hetkellä keskuspankkimafia Soros nyrkkinään yrittävät tehdä kaiken voitavan BRICS:n kaatamiseksi. He hyökkäävät ensisijaisesti Intiaa, Etelä Afrikkaa ja Brasiliaa vastaan. Tavoitteena on siis saattaa Kiina ja Venäjä ”mottiin”. Ongelmana vaan on se, että Venäjällä on jo käytössä ja tulossa käyttöön puolustusjärjestelmä, jollaista kellään muulla ei ole. Teknologia on niin edistyksellistä.

Meneillään oleva shakkiottelu tulee aiheuttamaan monia pomppuja maailmalla. On siis varauduttava siihen, että erityisesti Euroopassa mutta myös Suomessa tullaan kokemaan vakavia terrori-iskuja. Talouteen liittyvät pomput ovat myös hyvin todennäköisiä.

Yhteenvetona voidaan todeta nyt se, että talouden suhteen länsi on jäänyt alakynteen ja konkurssi odottaa sen ylläpitämää kapitalistista järjestelmää. Tässä Suomi on mukana. Sotilaallisesti länsi jäi jälkeen teknologisesti ja häviää sodan, myös ydin sellaisen. Suomi on mukana tässä osiossa. Länsi tuhoaa itseään valtiona, kansana ja kulttuuriperintönä. Suomi on mukana tässäkin junassa.

Olen ymmärtänyt, että kunhan vettä hieman vielä virtaa Vantaanjoessa niin saamme tietoomme sen, kuka tämä taho on, joka neuvoo nimenomaan Venäjää. Samalla uusi finanssijärjestelmä saatetaan toimintaan. Edellä mainitsemani rikollismafia poistetaan näyttämöltä. Myös Suomessa. Meidän maamme lakeijat sen tietävät jo nyt ja voitte seurata prosessia vaikkapa TV:sta. Tietyt henkilöt ”harmaantuvat” koko ajan enemmän ja enemmän. Epätoivo ei ole mukava kaveri jokapäiväisenä tuttavuutena.

Aikataulullisesti voidaan todeta se, että merkittävät rytinät alkavat Euroopassa viimeistään toukokuussa.

Suomen ylin johto on tehnyt valintansa niin sotilaallisesti, poliittisesti kuin geopoliittisesti. Kaikki nämä valinnat tulevat osoittautumaan virheiksi. Kun tehdään näin dramaattisia virhearvioita ei niitä voida eikä saa painaa villaisella. Vastuu henkilöitten tulee Kokoomuksen hengessä kantaa vastuunsa. Heillähän oli valinta, hyvä vai paha.

1 Comment

 1. ile ile
  12.1.2016    

  Mikä on lähde tälle…kaikelle.
  Tietojeni mukaan BRICKsiä johtaa sama taho mitä läntistäkin keskuspankkijärjestelmää.
  Onko Tämä BRICKS pankki BIS in alla? JOs on mitää muutosta ei tapahdu.
  Kuten tiedät reservi valuutta on vaihtunut jo kuusi kertaa historian aikana.
  Näiden reservivaluuttojen takana on ollut aina sama taho.
  Niin on varmaan nytkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *