Luottamusta ja Osaamista

Sota rikolliset ja rikokset ihmisyyttä vastaan

YKTämä yhden totuuden valtio, joka veljeilee osakeyhtiömuotoisen ”valtion” kanssa, on tietenkin Suomi. Jo jonkin aikaa on julkisuudessa tihentyneiden raiskausten ohella pulpunnut keskustelu siitä, onko näiden ns. pakolaisten seassa rikollisia ja mahdollisesti rintamakarkureita. Tuoreen mielipiteensä asiassa esitti kansanedustaja Laura Huhtasaari. Hän ilmentää ajatuksiaan suhteessa sotarikollisiin siten, ettei näille kuulu ihmisoikeudet. Mielestäni hän on oikeilla jäljillä vaikkakin saattaa käyttää hieman virheellistä perustelua. Ajatus lienee hänellä kuitenkin se, että laitetaan sellaiset herrasmiehet, jotka perustellusti ovat epäiltyinä sotarikoksiin, Finnairin kotoutettaviksi.

Keskustelu on haksahtanut ainakin siltä osin väärille urille kun puhutaan vain näiden Suomessa oleskelevien herrasmiesten ihmisoikeuksista ja samalla unohdetaan hänen oikeutensa, joka sytytettiin tuleen kaatuneena ja käsiä lämmitellään ruumiin luovuttamassa lämpöenergiassa, tai niiden lasten, jotka surmattiin konetuliaseilla kylmäverisesti, tai ne henkilöt , jotka ammuttiin joukkohautaan, tai ne yksilöt, jotka mestattiin sen vuoksi koska ovat kristittyjä.

Suomi joutuu tässä asiassa nojautumaan kansainväliseen oikeuteen eli siihen oikeuteen, joka on ylivertainen niin EU säädöksille kuin myös Suomen omalle lakikokonaisuudelle.

Yhdistyneet Kansakunnat, YK, on toiminnassaan luonut kansainvälistä oikeutta säätämällä ja soveltamalla sitä. YK on myös säätänyt seuraavan sopimuksen, josta lainaan muutamia kohtia.

Kansainvälinen yhteistoiminta sellaisia henkilöitä kohtaan, jotka ovat todettu syyllisiksi sotarikoksiin ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan suhteessa heidän kiinniottamiseen, luovuttamiseen ja rankaisemiseen.

Sopimuksen  esipuheessa painotetaan nimenomaan kansainvälistä vastuuta edellä mainittujen rikollisten kiinniottamiseksi ja tuomitsemiseksi. Siinä viitataan myös muihin sopimuksiin ja päätöslauselmiin.

1 kohdassa painotetaan kansainvälisen yhteisön vastuuta ja pelisääntöjä kun em. rikoksista epäiltyjä jahdataan, otetaan kiinni ja tuomitaan. Tämä koskee myös valtioitten johtoa. [kirjoittajan kommentti; kansainväliset juristit ovat todenneet, että Suomessa on pankkikriisin ajalta henkilöitä syyllistyneinä rikoksiin ihmisyyttä vastaan].

2 kohdassa todetaan mm. se, että jokaisella valtiolla on etuoikeus tuomita omat kansalaisensa.

Every State has the right to try its own nationals for war crimes and crimes against humanity;  

7 kohdassa kielletään antamasta turvapaikkaa kenellekään, joka on epäiltynä ko. rikoksista.

Toisin sanoen, kansanedustaja Huhtasaari tapailee oikeita asioita. Sen sijaan ne, jotka ovat hyökänneet häntä kohtaan ja nimitelleet häntä sekä vaatineet rangaistusta tulisi asettaa tutkintaan.

Seuraavasta linkistä sopimus:

NR028146

3 Comments

  1. 30.12.2016    

    Să ÅŸti că eu unul mă bucur că nu sunt fată, ÅŸi sincer, cred că aÅŸa gândesc majoritatea fetelor la început, când eraÅ£i mai micuÅ£e vă era frică să vă culcaÅ£i cu un băiat, acum să naÅŸteÅ£i un copil. Sunt cam aceiaÅŸi lucruri.Dani. postat recent.. 

  2. we’re this far from nuking all of you….the X-MAS vacuum cleaner for the atheists….shermer, randi, myers, pz, dawkins, harristhecoolgadgets.com/wp-content/uploads/2009/07/henry-desktop-vacuum1.jpgyoutube.com/watch?v=lz4R0GHfM-Y&why does everyone always want to PUNCH you, shermer?youtube.com/watch?v=wxrWz9XVvls&take your meds, you little fckers…image.spreadshirt.com/image-server/image/composition/4006595/view/1/producttypecolor/1/type/png/width/378/height/378/e-mc2_design.pngnow we are going to bury you…And the lesson from all of this? DOUBLE!____________________________What do you want, you little ****ers?more of these idiotsyoutube.com/watch?v=q4C5yzFmC80en.wikipedia.org/wiki/List_of_prizes_for_evidence_of_the_paranormalHOW N WON ALL THE PARANORMAL PRIZES!THE HIGH PRICE OF REVOLUTIONyoutube.com/user/xviolatex?feature=mhum

  3. 10.5.2017    

    Enlighten by throwing light on healthier/positive aspects of this outsourcing arrangement for the sake lesser mortals.—————It is not a secret that there had been many cases where patents used to be granted freely at the discretion of the examiners even when there was prior art. That is not going to be possible anymore (or at least there would be a check) due to independent search report. Is that not a positive aspect?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *