Luottamusta ja Osaamista

Mitä helvettiä on tekeillä?

Suomen hallitus ja presidentti aloittivat ns. ”vittuilukampanjan”, joka kohdistui Venäjään yleisesti ja erityisesti Presidentti Putiniin. Tämä täysin avoin ja vihamielinen kampanja tietenkin tangeerasi länsimaitten harjoittamaa politiikkaa mutta monien mielestä jokin ei sopinut meneillään olevan palapelin kokoamiseen. Oliko siis todellinen pelko olemassa siitä, että Venäjä ja erityisesti Presidentti Putin olisi ollut hyökkäämässä Suomeen. Asiantuntijat ovat lausuneet ykskantaan, ei ollut. Mitä helvettiä on tekeillä on siis perusteltu kysymys. Yritän ohessa valottaa asiaa. 

Sen minkä monet ovat jo oivaltaneet nykymeno Suomessa on täysin hulvatonta ja ilman perusteltua pohjaa. Hyvin dokumentoituna vastuksena sille mistä on kyse on se, että Suomeen kyhätään Uutta Maailman Järjestystä eli New World Orderia (NWO). Voitte lukea kyseisen uuden järjestelmän tavoitteista vaikkapa allekirjoittaneen edellisestä kirjoituksesta koskien tutkintapyyntöä.  

Miksi sitten esivaltamme puskee kansalaisia hirveällä voimalla kohti tuhoa. Vastaus on yksinkertainen – heidän on pakko. He vastaavat hengellään, että homma tulee tehdyksi. Seuraava kysymys voidaan kysyä mikä tämän pakon aiheuttaa. Maailman Anglo Amerikkalainen eliitti, se pieni ryhmä, aloitti jo jonkin aikaa sitten prosessin, jonka mukaan eri maitten päättäjät ”vihitään” salaisuuksiin ja näin he pääsevät ns. vallan ytimeen. Sitähän Suomen päättäjät ovat hokeneet koko ajan. Ongelmaksi vihkimyksessä on se, että tähän salaisuuteen liittyy kaksi sivutekijää. Ensinnäkin sen paljastamisesta seuraa aina hengenmenetys. ja toiseksi henkilön on ajettava NWO lopulliseen tavoitetilaan keinolla millä hyvänsä. Tähän liittynee ilmeisesti nämä maahan tuotetut salamurhaajat inhimillisen pakolaisvirran varjolla. Vihkimyksestä vielä sen verran, vielä vahvistamattomien tietojen pohjalta, että ennen kuin yksilö voi avata itselleen salaisuuden oven on hänen osallistuttava tietynlaiseen riittiin. Tämä tilaisuus sinetöi yksilön lojaalisuuden suhteessa kansainväliseen eliittiin.

Toisin sanoen kun eliitti haluaa parjauskampanjan kohdistuvan Venäjään ja erityisesti Presidentti Putiniin niin se tapahtuu edellä kerrottuun lojaalisuus valaan pohjautuvana ilmiönä. Se, että tuhotaanko tällä suomalaista yrityskantaa ei ole missään suhteessa järjellisen ajattelun kanssa. Käsky on käsky. Miksi sitten tämä parjauskampanja. Siihen löytynee kaksi keskeistä tekijää. Ensiksi, Venäjä ja Iran ovat kehittäneet ja ratkaisseet teknologiset ongelmat tuottaa ilmaista energiaa. Nämä laitteet ja niiden myyminen tulee muuttamaan pelin luonteen kokonaan. Presidentti Putinia on yritetty suostutella palaamaan ns. ruotuun eli öljypohjaiseen energiamaailmaan. Tähän hän ei ole suostunut ja eliitti on vähintäänkin raivoissaan menettäessään otetta maailman hallinnastaan. Toinen keskeinen seikka on Venäjän sotateknologia. Ensimmäisen ”demon” venäläiset antoivat Natolle ja osakeyhtiö USA:lle Mustalla merellä. Venäläiset sotilaskoneet suorittivat ylilennon, joka kohdistui jenkkien sotalaivaan nimeltä USS Donald Cook. Samassa yhteydessä venäläiset sulkivat koko laivan elektroniikkatoiminnot muutamaksi hetkeksi ja aiheuttivat täyden paniikkitilan niin Pentagonissa kuin laivalla itsellään. Sähköjärjestelmä palautettiin täydessä kunnossa ylilennon jälkeen. Toinen merkittävä ”demo” oli ”vahingossa” näytetty asejärjestelmä piirustuksissa tietyllä videolla. Toisin sanoen Venäjällä on käytettävissään teknologiaa, joka on täysin ylivertaista muuhun maailmaan nähden. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että suomalaiset nato yhteensopivat järjestelmät halvaantuvat käyttökelvottomiksi jos Venäjän sotavoimat niin päättää. Kyseessä olisi siis täydellinen ”game changer” eli pelin sääntöjen muuttuminen. 

Kolmas merkittävä asiakokonaisuus, joka tulee vaikuttamaan meidän elämäämme tulee Aasiasta. Siellä olevat tahot, joiden varat tämä eliitti anasti toisen maailmansodan aikoihin ja jätti palauttamatta 12.9.2001, ovat aktivoituneet. He katsovat nyt lopullisesti pelikorttien voiman suhteessa NWO globaalisteihin.  

Yhteenvetona voimme todeta, että tulemme voittamaan mutta millaisin vaurioin, se jää nähtäväksi. Hyvää virtuaalista itsenäisyyspäivää kaikille.    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *