Luottamusta ja Osaamista

Ääriaines ja historiaa Suomesta

Olemme kaaoksessa ja voimme sen aistia joka solullamme. Tilanne saa koko ajan lisää voimaa ja välillä tuntuu siltä, että hukka meidät perii. Mistä tullemme ja mihin olemme menossa. Rapsutelkaamme siis hieman lähihistoriaa. Kerätään joitakin mieleen painuneita tapahtumia, joilla on saattanut olla merkittävä rooli siihen, jossa nyt olemme. Tilanne on nimittäin niin absurdi. Kourallinen ukkoja sallii sotilaallisen invaasion tapahtua ilman mitään puolustamista. Seuraavaksi he ryntäävät televisioon ja kertova, että terrori-iskut ovat mahdollisia kansalaisia kohtaan. Tämä ilmoitus annetaan tyynesti ihan kuin se kuuluisi jotenkin tähän aikaan ja paikkaan. Sittemmin meille vuodetaan lisää tietoja – näillä sotilailla saattaa olla käytettävissään biologisia, kemiallisia tai jopa ydinaseita (…extremist groups might use chemical, biological, radiological or nuclear (CBRN) materials during attacks in Europe). Ei voi kuin todeta, että meidän johtajat ovat aivan uskomattomia.

Holkerin hallitus 1987 – 1991 – Kokoomus ja Demarit

Harri Hermanni Holkerin hallitus viimeisteli globalisaation ”käyttöön ottamisen” ja hyödyntämisen sekä aloitti liittymisvalmistelut Euroopan Yhteisöön, siis tähän Natsi organisaatioon. Holkerin aisaparina toimi valtion kirstun hallitsijana Erkki Antero Liikanen. Erkki Anteron ritarimerkki numero yksi oli markkinoitten romauttaminen ja asuntovelallisten ja yrittäjien omaisuusarvojen pudottaminen lähes yhdessä yössä noin 60 prosenttiyksiköllä. Merkittävää asiassa oli se, että mainittu omaisuus oli lainojen vakuutena ja arvojen laskeminen aiheutti nk. vakuusvajeen. Tämän turvin aloitettiin perheitten ja yrittäjien lynkkaus. Kahden asunnon loukkuun jäi suhteettoman suuri määrä perheitä. Toinen merkittävä saavutus Erkki Anterolla oli Brysseliin muuttaminen ja ryhtyminen Suomen luovuttamiseen kansainvälisen mafia omaisuudeksi.

Mainittakoon vielä se, että ”minä juon nyt kahvia” lausahdus sai päivänvalon tuona aikana.

Ahon hallitus 1991 – 1995 – Keskusta ja Kokoomus

Esko tapani Ahon hallitus on myöntänyt monellakin suulla, että lama järjestettiin tahallaan. Iiro Tahvo Juhani Viinanen oli Ahon aisaparina valtiovarainministerinä. Nämä vuodet sisältävät vallan kolmijaon romuttamisen tai pikemminkin sen saattamisen poliittiseen ohjaukseen. Saman koko oikeushallinto – oikeudenmukainen oikeudenkäynti ja tehokkaat oikeussuojakeinot tuhottiin siinä määrin kansainvälisten perusoikeuksien mukana, että kansainväliset juristit toteavat useitten tekojen täyttävän rikoksen ihmisyyttä vastaan teonkuvauksen. Itsemurhien ja sen yritysten määrä ylitti kaikki aiemmat tilastolliset määrät. Lisäksi Iiro Tahvo Juhani ja Esko Tapani tehtailivat maamme historian suurimmat petokset – olemattomat valuuttaluottotappiot ja salaisen sopimuksen kautta yksityisen omaisuuden anastaminen. Lopuksi EY hakemus jätettiin käsiteltäväksi.

Tämä edellinen kausi lienee Suomen valkokaulusrikollisuuden merkittävin vaihe.

Lipposen I hallitus 1995 – 1999 – SDP ja Kokoomus

Paavo Tapio Lipponen sai kansan mandaatin ryhtyä pääministeriksi. Aisa parikseen hän valitsi kokoomuksen ja erityisesti valtiovarain ministerikseen ensiksi takuumiehen Iiro Tahvo Juhan Viinasen (95-96) ja hänen jälkeensä Sauli Väinämö Niinistön.

Lipposen ensimmäinen vaihe sisälsi erityisesti kolme elementtiä. Ensiksi hän halusi kalifiksi kalifin paikalla ja ajoi Suomen EU:n pimeään ytimeen, johon elimellisesti kuuluin Amsterdamin sopimuksen allekirjoittaminen 1997. Tähän sopimukseen kuuluu nimenomaan nyt niin paljon peräänkuulutettu Schengen osio. Toinen merkittävä ytimeen liittyvä asia on tietenkin rahaliitto ja Euro. Lipponen junaili Suomen rahaliittoon ”itsestään selvyytenä” ja nyt hän saamme nauttia näistä hedelmistä. Kolmantena keskeisenä saavutuksena hänelle voitaneen sälyttää pankkikriisin rikosten taputtelu ja jälkien peittely laajamittaisesti.

Mainittakoon tässä vaiheessa omakohtaisena kokemuksenani seuraava – olin jatko-opiskelijana Uppsalan yliopistossa 2006 – 2008 tutustuen rauhan ja konfliktin tutkimukseen sekä taloustieteeseen ja yrittämiseen. Otin tuolloin yhteyttä suomalaisiin taloustieteen eturivin professoreihin, muistaakseni vuonna 2007, heidän pankkikriisiä koskevan kansainvälisen julkaisunsa vuoksi. Tapasimme Helsingissä ja esittelin heille mm. 1993 allekirjoitetun salaisen sopimuksen ja muuta pankkiriisi materiaalia. He kertoivat minulle seuraavaa: Pääministeri Paavo Lipponen teetätti heillä tutkimuksen liittyen Euron käyttöön ottamiseen. Hän evästi tutkijoita seuraavasti – työn otsakkeena tulee olla tämä ja tämä, loppulausunto tulee päätyä siihen, että Euro tulee ottaa käyttöön ja siihen väliin voitte kirjoitella mitä lystää.

Lipposen II hallitus 1999 – 2003 – SDP ja Kokoomus

Paavo Tapio Lipponen jatkoi uimarin ottein pääministerinä raivoisalla innolla. Hän nimittäin ärsyyntyi päiväpäivältä enemmän median läsnäoloon ja kysymyksiin, kalifi kun oli. Talouden aisaparina jatkoi tietysti kokoomus ja erityisesti Sauli Väinämö Niinistö.

Lipponen allekirjoitti Nizzan sopimuksen ja luovutti Suomelle niin elintärkeän kortin vapaaehtoisesti kansainvälisille mafian jäsenille. Lisäksi pankkikriisin paineet tuntuivat luissa ja ytimissä, joita piti siivota hartiavoimin. Eurosta tuli lisäksi käyttövaluutta.

Paavo Tapio Lipponen oli päässyt uransa huipulle kun sai kutsun Valkoiseen taloon liittämään Suomen terrorismin vastaiseen koalitioon. Tämä on tärkeää ensiksi siksi koska ainakaan allekirjoittaneella ei ole tiedossa millä valtuuksilla tämä retki suoritettiin, mihin erityisesti Suomi liitettiin ja oliko asialla määräaika vai olemmeko edelleen mukana asiassa. Tärkeäksi asian tekee se, koska sittemmin on selvinnyt 1) terrorismin vastainen sota ja siihen liittyneet rikolliset ovat kuvitteellinen uhka, 2) Bush ja Blair on tuomittu kaksi kertaa sotarikoksista Malesiassa nimenomaan rikoksista ko. sodassa, 3) Yhdysvallat on osakeyhtiö, jonka talutusnuorassa Suomi roikkuu, 4) meneillään oleva invaasio Eurooppaa liittyy ennen 2001 tehtyyn suunnitelmaan valloittaa seitsemän valtiota ja lanseerata sitten pakolaisten vyöry Eurooppaan sotilaallisena aseena. Tässä olisi jo Paavolle selvitettävää kerrakseen.

Jäätteenmäen hallitus 2003 – 2003 – Keskusta ja SDP

Anneli Tuulikki Jäätteenmäki kangettiin omien ja Lipposen toimien vuoksi pihalle. Hallitusparina oli demarit ja vvm:n ministerinä Antti Tapani Kalliomäki.

Anneli varmaankin iski kirveensä liian herkkään paikkaan eli Lipposen tuluksille.

Vanhasen I hallitus 2003 – 2007 – Keskusta ja SDP

Matti Taneli Vanhanen saatettiin pääministeriksi Annelin teloituksen varjossa. Hän tarttui rivakasti hallituksensa johtoon Clintonin oppien mukaisesti syöttäen mirrille makkaraa sohvalla samalla kuin puhui valtion asioista puhelimessa. Kansalle sirkushuveja oikeudenkäyntien muodossa. Demarit olivat aisaparina ja valtiovarainministereinä Antti Tapani Kalliomäki ja Eero Olavi Heinäluoma.

Vanhasen II hallitus 2007 – 2010 – Keskusta ja Kokoomus

Matti Taneli Vanhanen jatkoi vielä hetken hallituksen johdossa varmistaen kaksi keskeistä asiaa tapahtuvaksi. Ensiksi hän allekirjoitti Lissabonin sopimuksen ja varmisti Suomen kohtalon. Toiseksi hän varmisti toisen vastuun kantajan, valtiovarainministeri Jyrki Tapani Kataisen kanssa sen, että Suomi aloitti massiivisen velkaantumisen vuonna 2008 jatkuen yli seuraavien hallitusten.

Kiviniemen hallitus 2010 – 2011 – Keskusta ja Kokoomus

Mari Johanna Kiviniemi jatkoi kokovartalo pääministerinä aisaparinaan valtiovarain ministeri Jyrki Tapani Katainen. Omat potkaisivat ulos.

Kataisen hallitus 2011 – 2014 – Kokoomus ja SDP

Jyrki Tapani Katainen pääministerinä ja valtiovarainministereinään Antti Juhani Rinne ja Jutta Pauliina Urpilainen jatkoivat velkaannuttavalla linjalla. Katainen teki oharit ja karaten EU:n suojiin piiloon.

Stubbin hallitus 2014 – 2015 – Kokoomus ja SDP

Cai-Göran Alexander Stubb aloitti lasten maailmanpyörässä räväkästi pääministerinä vedellen omasta päästään, kummasta ei juttu kerro, lukuja. Valtiovarainministerinä toimi Antti Juhani Rinne. Pohjanoteeraus.

Sipilän hallitus 2015 – …. – Keskusta ja Kokoomus

Juha Petri Sipilä aloitti rehvakkaasti pääministerinä aisaparinaan lukuja pepustaan vetelevä valtiovarainminsteri Cai-Göran Alexander Stubb. Takinkääntäjänä ensikertalainen Timo Soini. Mitä niin pahaa Suomi neito on tehnyt, että häntä rangaistaan näillä henkilöillä.

Yhteenveto

Suomen valtiolla oli velkaa Holkerin hallintokauden alussa noin 50 miljardia markkaa. Tällä hetkellä EU Suomi, joka on saanut nauttia vauraudesta ja muusta hyvästä, on velkaa noin 600 miljardia markkaa eli noin 12 kertaa alkuperäinen määrä.

Kun katsomme päähallituspuolueista, kuinka monta vuotta kukin on ollut vallassa, voimme todeta että Kokoomus on ollut noin 86 % vallankahvassa tästä 28 vuoden jaksosta. SDP on vastaavasti ollut mukana 71 % ja Kepu vain 43 %.

Tukipuolueisista RKP on selvästi kirkkain tähti 100 % tuhokertoimella. Vihreät ovat osallistuneet Suomen alasajoon 57 % osuudella, Vasemmistoliitto 43 % palasella, KD 29 % viipaleella ja viimeisenä SMP 14 % osuudella.

Moni varmaankin voi yhtyä siihen ajatukseen, että ainut oikean suuntainen tapahtumaketju olisi seuraavanlainen – Rikollinen ainesosa hallinnosta eroaisi vapaaehtoisesti ja antautuisi poliisille. Merkittävät puolueet tulisi julistaa rikollisorganisaatioiksi. Täydellinen puhdistus tulisi tehdä maamme sisäiseen epäviralliseen hallintoon. Suomi pitäisi palauttaa kansallisvaltioksi.  

3 Comments

 1. marc marc
  30.12.2015    

  Otsikoski voisi laittaa myos ’Ettei totuus unhtuisi’.
  Taytta asiaa kirjoitat Jukka,
  Suomi todellakin pitaisi palauttaa kansallisvaltioksi.

 2. Tuula Tuula
  1.1.2016    

  Kiitokset tästä mainiosta hissan kertauskurssista! .. jännää ja kuitenkin vähän outoa se, ettei minkäänlaista mainintaa ollut pieneläkeläisten taitetuista, leikatuista, jäädytetyistä, puolitetuista (ja mitä näitä nyt on ollutkaan) eläkeindekseistä! .. kaikki tarkoituksella tehtyjä, vaan en ymmärrä pyrkimystä! .. onko tarkoituksena ollut ajaa pieneläkeläiset kerjäläisen asemaan? .. nämä maan rakentajat, uskolliset veronmaksajat, työeläkemaksuilla jättipotin aikaansaaneet? .. no onneksi Kimmo Kiljunen on kirjoittanut kirjan tästä taitetusta itsetunnosta, mutta luulisi kotimarkkinoiden pyörittämisen kiinnostavan myös päättäjiä! .. no niinhän sitä luulisi myös oikeudenmukaisuuden kuuluvan päättäjien agendoihin ja kärkihankkeisiin!

 3. Riitta Fagerström Riitta Fagerström
  3.1.2016    

  Mekin kiitämme sinua Jukka ansiokkaasta kirjoituksestasi :). Kirjoituksesi oli hyvä pikakertaus Suomen poliittiseen lähihistoriaan.
  Niin ja niinhän se taisi juuri mennä todella, kuten kirjoitit.

  Terveisin vanhat alakoulukaverisi Jan Fagerström ja Riitta Fagerström (ent.Lehmusvirta) Alhaisten koulusta Salosta .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *