Luottamusta ja Osaamista

Me tarvitsemme toisiamme!

Taistelu kansalaisten olemassaolosta on alkanut. Johtaako se kolmanteen maailmansotaan jää nähtäväksi. Mikä johtaa niin askelmerkit ovat luettavissa seuraavasta ennustuksesta tai vapaamuurarien suunnitelmasta:

The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ”agentur” of the ”Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”

Kirjoitin aikaisemmin, että saamme käyttöömme kansainvälisen rikostuomioistuimen. Tämä suunnitelma on valitettavasti pitkittynyt ja mitä ilmeisemmin joudumme ottamaan pienen tuumaustauon koska sain eilen illalla huolestuttavan viestin maailmalta. Kyseisen tuomioistuimen jäseniä on ”kadonnut”  eli heidät on otettu kiinni ja vangittu ilman syytettä tai oikeudenkäyntiä.

An unlimited ”state of emergency” – hundreds of arrests without trial – state terrorist military assaults on innocent people – court officials arrested : these conditions, and worse, are prevailing across France and Belgium today (oma lisäys 21.11. 2015).

Mikäli suomalaiset haluavat vapauttaa Suomen takaisin kansalaisilleen niin kysymys on osaammeko me pitää yhtä. Osaammeko me olla huolissamme siitä katoaako Suomessa joku tai jotkut jonnekin. Mikäli näin tapahtuu menemmekö vaatimaan heidän vapauttamistaan ja selvitämmekö heidän olinpaikkansa. Tähän tarvitsemme laajan kommunikaatioverkon. Tehdäänkö se nyt kun vielä voimme?

1 Comment

  1. 23.11.2015    

    Olen mukana.
    T. Rebelli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *