Luottamusta ja Osaamista

Vyörytys alkoi – tätä ei pysäytä enää mikään

avalanche_fraktik_com_Suomi oli sotien aikana kuilun partaalla. Suomalaiset sotaveteraanit sen tietävät miltä tuntuu kun kaikkensa on jo antanut kaksinkertaisesti ja silti pitää nousta ylös ja syöksyä eteenpäin. Kaikki tuntuu toivottomalta ja aivan liian vaikealta. Mistä ammentaa se jokin, usko siihen että näilläkin eväillä voimme pärjätä. Maamme hallitukset ovat sitten 1990 luvun Esko Ahon hallituksen järjestelmällisesti tuhonneet isänmaatamme. Voimat, joita vastaa joudumme mittelöimään, vaikuttavat sellaisilta ettei niille kukaan voi mitään. Mutta näin se ei ole. Me kykenemme oikaisemaan tämän syöksykierteen.

Miksi uskon, että oikaiseva kierre on jo voimistumassa. Ensinnäkin on jo tieteellisesti voitu todistaa se, että ajatuksella eli ihmisen mielellä on värähtelevä voima. Jos siis suuri määrä populaatiosta on sitä mieltä, että jokin tai kaikki on pielessä niin vastainen voima alkaa kehittyä. Vastaiseksi kyseinen kehityssuunta muuttuu kun kokonaisresonoivasta voimasta suurin osa on samaa mieltä. Toisin sanoen kun puolet eli 50 prosentti tajuaa asian oikean laidan niin kierre alkaa oikenemaan.

Toinen merkittävä asia on se, että maailman eliitti alkaa jo rakoilemaan yhä suurenevalla voimalla. Yhtenäisyyttä ei siis siellä enää ole. Meidän valtiomme johdon houkat vaan luulevat, että tämä auvoinen ihanuus jatkuu loputtomiin. Ei jatku. Tulemme näkemään nopeita käännöksiä niin Ukrainan tilanteessa kuin Syyrian katastrofissa.

Palatkaamme siihen vyörytykseen. Merkittävät tahot maailmalla ovat panneet merkille myös Suomen ja sen kansan ahdingon. Nämä NWO eli uuden maailman järjestyksen globalistit tulevat kokemaan kovia. Omalta osaltani tuen tätä prosessia eli vastaista suunnitelmaa kirjoittamalla asioista myös kansainvälisellä areenalla. Ohessa linkkejä täsmäaseista:

http://katehon.com/topic/political-philosophy-and-elitology/1204-alleged-bribes-paid-to-un-special-envoy-mr-martti-ahtisaari.html

http://geopolitika.ru/en/article/alleged-bribes-paid-un-special-envoy-mr-martti-ahtisaari#.Vgzsp_ntlBc

Voin vakuuttaa kaikille vyöry on jo alkanut vaikka siltä ei tunnukaan. Edessämme on vielä vaikeampi ajanjakso. Se tulee esiin siinä vaiheessa kun, meidän ”we the people” suomalaisten pitää huolehtia globalistien rankaisemisesta niistä rikoksista, joihin he ovat syyllistyneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *