Luottamusta ja Osaamista

Globalisaatio, vallan kolmijako-oppi ja kansallisvaltio

Olemme saneet kuulla useasti eri yhteyksissä sanan globalisaatio. Sitä on tyrkytetty meille vapaan liikkumisen ja kertyvän varallisuuden sekä hyvinvoinnin takaajana. Vallan kolmijako-opista on pysytty täysin hiljaa. Sen sijaan ministerit kuten Lipponen ja Katainen hokivat kiusallisen usein Suomi on oikeusvaltio mantraa. Sen sijaan kansallisvaltiosta on todettu varsin harvoin ja hiljaa se, että sen aika on ohi. Erityisesti Aleksander Stubb on ollut tämän tematiikan apostolina. Mistä siis on kyse?

Kyse on uuden maailmanjärjestyksen ns. NWO prosessista, jota ajavat globalistit omien orjiensa (lue: maiden hallitukset ja eliitti) käden kautta. Keskeisenä tai eräänä tavoitteena mainitussa hankkeessa on kansallisvaltion kumoaminen. Mikäli haluat tuhota kansallisvaltion ja toteuttaa tavoitteesi ”laillisesti” on tämä suoritettava tietyllä kaavalla. Ensimmäinen vaihe on tietysti antaa kansalle jokin mantra. Se olisi tässä tapauksessa globalisaatio. Siis pääomat, työvoima ja tavarat sisältäen palvelut liikkuvat vapaasti rajoista piittaamatta. Tämä syötetään kansalaisille kaaoksen keskellä kertoen kuinka auvoiset ajat odottavat meitä, jos syömme kiltisti globalisaatiopuuromme. Mainitsemani kaaos on 1990-luvun valtion ja pankkien keittämä kansalaisten ja yritysten massamuotoinen tuhontasuunnitelma. Tämä suunnitelma toteutettiin ulkomaisin voimin George Soroksen johtaman koalition voimin ja autettiin Suomen hallitusten toimesta. Mukana olivat kokoomuksen Harri Holkeri, demareitten Erkki Liikanen, keskustan Esko Aho ja kokoomuksen Iiro Viinanen lisättynä muilla puolueitten kellokkailla. Tätä ”rokkaa” on sitten pureksittu antaumuksella kohta kaksikymmentäviisi vuotta. Mantraa vahvisti vielä se, että kaikki muutkin maat näyttivät omaksuneen saman suunnan. Kuinka typerää meiltä.

Millä tavalla Montesquieu:n kolmijako-oppi liittyy tähän? Nopeasti ajatellen ei mitenkään, mutta tarkempi tarkastelu paljastaa sillä olevan täysin keskeinen asema prosessissa. Kolmijaossahan puhutaan lainsäädäntövallan eli eduskunnan, hallintovallan eli Suomen hallituksen ja presidentin ja tuomiovallan eli tuomioistuinten eriyttämisestä toisistaan. Kun tarkastellaan 1990 luvun tapahtumia, niin pankkituhonnan keskeinen tarkoitus oli kaaosteorian lisäksi siirtää kolmijako yksiin ja samoihin käsiin. Näin tapahtuikin.

Kun tarkastelemme näitä tapahtumia, asia on ilmiselvä. Mauno Koivisto piti 6.5.1992 oikeuspoliittisen seminaarin. Siinä alistettiin tuomiovalta poliittisen päätöksenteon alle. Palkkiona annettiin anteeksi tietyt teot ja sallittiin konkurssipesien ryöstäminen väärien tuomioitten ja prosessien kautta. Hallintovalta oli jo aiemmin trimmattu globalisaatiokuntoon. Hallinnon keskeisille paikoille oli jo hyvissä ajoin nimitetty valtio- ja maanpetos veijarit eli vieraan vallan agentit. Eduskunta puolestaan oli helppo johtaa sopulijohtamisen, uhkailun ja tietysti puoluekurin nimissä oikeaan asentoon.

Siis miksi? Voidaksesi näyttää ”lailliselta” on sinun kyettävä laadituttamaan sellainen lainsäädäntö, jonka varaan tuomiot voitaisiin sitten laillistaa. Esimerkkinä voidaan ottaa esiin ns. summarinen menettely prosessissa, jolla tarkoitetaan sitä että pankin siniset silmä ovat vakuutena sille, että oikeita velkoja haetaan maksuun tuomioistuimessa. Rikoslaista voidaan nostaa esiin velallisen epärehellisyys, joka aiemmin oli tunnettu petoksena mutta sepä oli eriytettävä juuri tähän mainittuun hetkeen. Eduskunta osallistui talkoohengessä rikoksien tekemiseen ja mahdollisti valtavan oikeusmurhan, ihan tuosta vaan. Kakun koristeeksi pitää vielä lisätä lainsäädäntö ja eduskunnan valtiopetospäätökset, joilla mahdollistettiin Suomen itsenäisyyden luovuttaminen tämän kolmijaon toimesta ulkomaiselle natsitaustaiselle rintamalle.

Suomen hallitus tai toisin sanoen rikolliseen hankkeeseen sitoutuneet puolueet, Kokoomus, Keskusta ja SDP, ovat pedanneet itselleen laillistetun rikoksen suorittamisen.

Miten sitten kansallisvaltio liittyy asiaan. Kun kansallisvaltio halutaan tuhota niin se aloitetaan ns. tunnuksien poistamisella. Näitä ovat kolmijako-opin lisäksi esimerkiksi oma raha, keskuspankki ja viimeksi tietysti lippu ja lopuksi perustuslaki. Kun nämä on kumottu niin onko projekti valmis? Ei ole. Mikä siis puuttuu? Vastaus on ilmiselvä, kulttuuri. Millä keinolla tuhoan kulttuurin. No niinpä niin, järjestämällä inhimillisen katastrofin ja organisoimalla massiivisen pakolaisvirran. Nämä pakolaiset sijoitetaan tietyn valtion alueelle suurena määränä ja uusi kulttuuri on kylvetty. Tähän toki tarvitaan sellainen hallitus, joka hyväksyy agendan. Juha ”toyboy17” Sipilän nimi veistetään tähän puuhun! Onneksi sellaisiakin valtioita löytyy, kuten Unkari, joka kertoo totuuden meneillään olevasta hankkeesta.

Globalisaation taustalla on vähemmän mairitteleva suunnitelma. Tämä suunnitelma on jo nyt niin hyvin dokumentoitu, että sitä on vaikea huutaa salaliittoteoriaksi. Ehkäpä näkyvin sen kirjoituksista on Georgian Stone nimellä kulkeva graniittitemppeli. Ensimmäinen ohje siinä kuuluu jotenkin seuraavasti – maailman populaatio pitää pudottaa 500 miljoonaan ja se on kyettävä pitämään tällä tasolla. Suunnitelmaan kuuluu lisäksi yhteiskuntamalli, joka koostuu vain eliitistä ja orjista sekä yksityisyrittämisen kieltämisestä.

Lopuksi toivoisin jokaisen suomalaisen ymmärtävän sen, että täällä eivät ole suojassa poliisit perheineen taikka sotilaat omaisineen. Täällä suojattuna ovat harvat ja valitut. Kun populaatio puristetaan 500 miljoonaan niin se merkitsee Suomen osalta sitä, että tänne kelpuutetaan vain noin 380 tuhatta yksilöä. Oletko mukana tässä ryhmässä ja haluatko olla mukana tässä suunnitelmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *