Luottamusta ja Osaamista

Euroopan kohtalo

Todistamme parhaillaan tapahtumaketjua, joka on ja tulee vetämään vertoja toiselle maailman sodalle tai ainakin sen aiheuttamalle tuholle suhteessa Euroopan väestöön. Meneillään olevalla siirtolaisten vyöryllä on kovin vähän tekemistä itse vainon tai muun sellaisen tekijän kanssa, joka oikeuttaisi hakemaan turvapaikkaa. Sanottuani näin olen huolissani niistä todellisen hädän äärellä olevista, koska he hukkuvat nyt tämän massan aiheuttamaan vyöryyn. Toisin sanoen näiden todellisten vainottujen maanmiehet ovatkin heidän pahin vihollisensa ja tekee tyhjäksi todellisen turvapaikanhakijan kansainväliset oikeudet. Miten surullista.

Palataan kuitenkin siihen mitä me tiedämme toistaiseksi. Historian kirjoista olemme voineet todeta, että maailmaa johtaa hyvin pieni ryhmä yksilöitä. Nämä ovat alunperin Euroopan ns. Black Nobility eli vanhat italialaiset suvut mukaan luettuna vatikaanilla ja sen Jesuiitoilla sekä itseoikeutetusti siniveriset Euroopassa. Lisäksi siihen kuuluvat keskuspankkien ja niitten ympärillä toimivien investointipankkien omistajat sekä sittemmin amerikkalaiset rikkaat suvut. Tästä ”jengistä” ei pidä unohtaa Natseja ns. neljännen valtakunnan varmistajia, joita ovat niin paossa olevat sotilasjohtajat ja heidän oppilaansa kuin myös suurten saksalaisten teollisuusyritysten omistajasuvut.

Mielestäni kaikkein arvostetuin lähde, mistä tässä eliittien eliitissä on kyse, on Professori Carroll Quigleyn teoksessaan Tragedy & Hope. A History Of The World In Our
Time, 1966 sekä hänen kuolemansa jälkeen kustannettu teos The Anglo-American Establishment, 1981. Hän toteaa ensimainitussa mm. seuraavasti – ”No country that values its safety should allow what the Milner group accomplished – that is, that a small number of men would be able to wield such power in administration and politics, should be given almost complete control over the publication of documents relating their actions, should be able to exercise such influence over the avenue of information that create public opinion, and should be able to monopolize so completely the writing and the teaching of the history of their own period”. Lisäksi hän on kertonut tavoitteista siten, että ”The powers of financial capitalism had a far-reaching plan, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole”.

Lisäksi tiedämme sen, että tämä ryhmä on sekä vaikuttanut ensimmäisen ja toisen maailmansodan alkamiseen ja jokaista osapuolta rahoittamalla tehnyt suuria voittoja kummastakin sodasta. Niin ikään olemme voineet oppia sen, että he mielellään käyttävät ulkopuolisia toimijoita saavuttaakseen omat tavoitteensa. Suomeen on myös ”asennettu” ns. pyöreän pöydän organisaatio, jossa numero yksi käskee hallitusta ja tämä virkamiesten ohella toimii annetun agendan mukaisesti. Ei siis ihme, että kaistapäiseltä vaikuttava nykypolitiikka on niin suosittu SSS:n parissa.

Viimeaikaisten tietojen valossa voidaan todeta se, että tämä nk. Kahazarian mafia eli eliittien eliitti on painanut kaasujalkaa saadakseen aikaan viimeisen vaiheen omissa tavoitteissaan. Paine tuntuu kaikkialla. He ovat päättäneet saada aikaan taloudellisen ja sosiaalisen täystuhon niin Euroopassa kuin myös Yhdysvalloissa. Vaiheessa yksi toteutetaan isku seitsemään valtioon, joita olemme voineet havaita ympärillämme. mainittakoon Irak, Afganistan, Libya, Egypti, Syria jne. Kun näiden valtioitten meno saadaan sekaisin ja puute tuntuvaksi voidaan siirtyä vaiheeseen kaksi. Aiheutetaan ”liikekumppanien” avustuksella massiivinen muslimien vyöry Eurooppaan. Tähän toki vaikutti tiedusteluorganisaatioitten kautta organisoitu Saudi Arabian ja Qatarin rahoitus Turkille ja ISIS/ISIL taistelijoille. Suomen pankkikriisin taustapiru George Soros on lisäksi rahoittanut sopivasti oppaita eri Euroopan valtioitten sosiaalijärjestelmistä ja siitä miten tänne pääsee soluttautumaan.

Tiedämme varmuudella sen, että turvapaikan hakijoitten vyöry on mobilisoitu ulkopuolisin voimin. Massaan on soluttautunut ISIS taistelijoita sekä sympatisoijia. Tiedämme myös sen, että aina ennen massiivista hyökkäystä pyritään saamaan aikaan sekasortoa nimenomaan siviiliväestön parissa. Parhaiten tämä toteutuu raiskaamalla ja muilla terrori-iskuilla kohdistuen juuri naisiin ja lapsiin. Kyseessä on siis sisäinen vallankumous, jossa tavoitteena on Eurooppa, jossa aivan toisenlaiset lait ovat vallassa. Kaava on ihan sama mitä näimme Ukrainassa.

Haluan muistuttaa tässä kaikkia niitä, jotka ovat vastuussa maamme turvallisuudesta. Suomen kansalainen, joka Suomea koskevan sodan, aseellisen selkkauksen tai miehityksen aikana tai sellaisen välittömästi uhatessa liittyy vihollisen asevoimiin,
osallistuu sotatoimiin tai muihin sotilaallisiin toimiin Suomea vastaan, palvelee sellaisissa vihollisen sotilas- tai siviilitehtävissä, jotka välittömästi edistävät sotatoimia Suomea vastaan, taikka ryhtyy yhteistoimintaan vihollisen kanssa tai muulla vastaavalla tavalla vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea, on tuomittava maanpetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi. Maanpetoksesta tuomitaan myös ulkomaalainen, joka tekee 1 momentin 4 kohdassa tarkoitetun teon Suomessa oleskellessaan tai ollessaan valtakunnan palveluksessa. Yritys on rangaistava.

Olen ollut osaksi yllättynyt ja toisaalta hyvin surullinen tiettyjen kansanedustajien pitämistä puheista ja kannanotoista. Olisi suotavaa, että kansanedustaja omalla arvovallallaan käyttäisi puheenvuoroja, jotka pohjautuisivat edes joltain osin totuuteen ja realismiin. Kaikki ei nimittäin ole sitä miltä näyttää. Kansanedustajalle kuuluu myös maamme turvallisuus ja siitä huolehtiminen. Vaiko pitääkö alkaa epäillä tiettyjä yksilöitä ulkovaltojen agenteiksi. Suomettunut Suomi on rähmällään länteen eli edellä mainittuun eliittiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *