Luottamusta ja Osaamista

HÄLYTYS – HÄLYTYS – HÄLYTYS

Tänään pääministeri Juha ”toyboy17” Sipilä on tuominnut viimeöisen Lahdessa tapahtuneen hyökkäyksen pakolaisia kohtaan. Hän on todennut lehden mukaan seuraavasti:

Pääministeri Juha Sipilän mukaan turvapaikanhakijat tulevat hädänalaisista oloista ja ansaitsevat turvalliset olot Suomessa.

Allekirjoittaneelle on saatettu tietoon, että Hauholle olisi sijoitettu tyhjillään olevaan vanhusten palvelutaloon ”pakolaisia”. Palvelutalon läheisyydessä sijaitsee lasten päiväkoti ja koulukin joidenkin satojen metrien päässä. Äidit ja isät olivat huolissaan asiasta ja halusivat kaupungilta (Hauho on nykyisin Hämeenlinna) selvityksen asiasta. Palvelujohtaja oli ollut tapaamassa vanhempia ja saanut vastattavakseen kysymyksen – ketä nämä tulijat ovat. Palvelujohtaja antoi rehellisen vastauksen kysymykseen:

HE OVAT SOTILAITA IRAKISTA!

Toisin sanoen kuka ansaitsee turvalliset olot Suomessa – suomalaiset vai sotilaat. Tässä yhteydessä palaisin sotilasvalaan ja sen siihen osioon jota valalla ei tarvitse ääneen lausua mutta se sitoo meitä kaikkia siitä huolimatta. Se kuuluu seuraavasti:

Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.

Kysyin aiemmin pitääkö tilannettamme kutsua Pakolaisuudeksi vai sotilasvoimien soluttautumiseksi toiseen maahan. Ystävät tietoa liikkeelle ainakin Supoon, Keskusrikospoliisiin, maan hallitukselle ja presidentille (kaksi jälkimainittua ovat juridiikkaan liittyviä toimia ainoastaan).

3 Comments

 1. imhetellyt imhetellyt
  25.9.2015    

  Tässä on nato kuviot, suomeen tuodaan usan kouluttamia iraqilaisia sotilaita ja sitten aloitetaan jonkinlainen konflikti venäjän kanssa. Yhdellä iraqi FB sivulla omituinen YouTube filmi, kuva Moskovasta ja musiikki Marseijin vapaus laulu arabirummut ja kommentti jossa ilmoitettiin päämäärä seuraavaksi päivitetty suomessa pakolaisena oleva iraqi sotilas.

 2. Jukka Lindberg Jukka Lindberg
  4.11.2015    

  No jopa on hevosmiesten tietotoimiston juttu. Satun olemaan se ”palvelujohtaja”, joka piti tilaisuuden Hauhon ryhmiksessä. Pyydän kirjoittajaa poistamaan viestin. Sanat, jotka on pantu suuhuni eivät pidä paikkaansa. Tällainen pelon lietsominen on valetta ja sen lisäksi vastuutonta.

 3. 2.12.2015    

  Valtamediakin on jopa kunnostautunut uutisoimaan Suomeen saapuneista sotilaista ja terroristeista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *