Luottamusta ja Osaamista

Mitä valamme isänmaallemme tarkoittaa

Omakohtaisesti tulin ymmärtäneeksi 1990 luvun pankkikriisin tutkimusteni jälkeen sen, että jos useitten maitten päätökset tangeeraavat yhtä aikaa niin kyseessä ei voi olla sattuma. Omien tutkimusteni kuluessa tulin yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että meitä ohjataan jostain koko ajan. Tämä siis merkitsee sitä, että maassamme täytyy olla vihollinen sijoittuneena siten, että tämä kykenee ohjaamaan suomalaisia valittuun suuntaan ”milli milliltä” hyvin pienin muutosaskelin kerrallaan.

Tänä päivänä on jo hyvin dokumentoitu ja uskottavasti kerrottu, että Anglo Amerikkalainen eliitti kiskoo näitä naruja. He ovat kyenneet lahjonnalla ja kiristämällä saamaan valtaansa maitten oikeushallinnon, poliittisen päätöksenteon, valtion keskeiset viranomaiset sekä puolustusvoimat. Kuulostaa uskomattomalta mutta professori Carroll Quigley kuvaama pyöreän pöydän organisaatiomalli kaikessa neroudessaan on mahdollistanut tämän. Suuri osa tätä agendaa toteuttavasta ”jengistä” on täysin pihalla mitä on tekemässä ja kenelle.

Ymmärrettyäni tämän asian otin yhteyttä puolustusvoimien tiedustelupäällikköön, tuolloin lippueamiraali Georgij Alafuzoff, ja kerroin hänelle näkemyksistäni. Kerroin hänelle myös sen, että olen aikoinani valani vannonut ja katson sen sitovan minua edelleen. Lukekaa seuraavaksi sotilasvalan sisältö ja erityisesti alleviivattu lause.   

Valan teksti

Joukko toistaa vain lihavoidut osat.

Minä N.N. lupaan ja vakuutan(valassakaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä,(vakuutuksessakunniani ja omantuntoni kautta, olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta. Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa. Joukkoa, johon kuulun sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan kuin minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun. Lupaan käyttäytyä kunnollisesti ja ryhdikkäästi, totella esimiehiäni, noudattaa lakeja ja asetuksia sekä säilyttää hyvin minulle uskotut palvelussalaisuudet. Tahdon myös asetovereitani kohtaan olla suora ja auttavainen. Milloinkaan en sukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan tai pelon vuoksi enkä myöskään lahjojen tai muun syyn tähden toimi vastoin palvelusvelvollisuuttani. Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä. Kaiken tämän minä tahdon kunniani ja omantuntoni mukaan täyttää.

Sotilasvalani velvoittamana siis otin yhteyttä korkeaan viranomaiseen, joka tässä tapauksessa oli oman varusmiespalveluni aikana kouluttajanani merisotakoulussa. Oli siis luontevaa olla yhteydessä juuri häneen. Kerroin huoleni ja näkemykseni siitä mitä on meneillään. Kysyin myös häneltä, että mikäli puolustusvoimien ylipäällikkö sattuisi olemaan tämän kansainvälisen pankkimafian kynsissä niin miten esimerkiksi liikekannallepano saataisiin aikaan. Tämä keskusteluyhteys päättyi omaan kirjoitukseeni hänelle, jonka olen julkaissut tällä sivustolla liiteasiakirjana:

http://jukkadavidsson.fi/2015/03/nakymaton-kasi-ohjailee-meita/

ja

http://jukkadavidsson.fi/wp-content/uploads/2015/03/Poliittinen_riski_yrittäminen_2010.pdf

Olen myös ollut yhteydessä Suojelupoliisin kanssa koskien samaa asiaa. Olen toimittanut heille laatimani asiakirjat nimenomaan samasta asiasta. Kysyin myös heiltä, että mikäli maamme johdossa sattuisi olemaan maanpetturi tai pettureita niin kuka naksauttaa käsiraudat heidän käsiinsä.

Tilanne niin Suomessa kuin muuallakin vakava. Tämän asian ovat erinomaisesti kiteyttäneet yhdysvaltalaiset journalistit seuraavasti:

Only by knowing the sinister origin and core belief system of the RKM can we understand why the RKM is hellbent on systematically infiltrating and destroying each and every society and nation on Earth. 

We know for certain that the RKM is planning on mass-murdering 90% of all humans, unless they are stopped and this intention has been admitted by RKM officials in public documents. 

All Americans need to understand that the Rothschild Khazarian Mafia (RKM) is by far the World’s biggest parasitical invading organism in history that sucks the lifeblood out of any host country until mass-death of the Citizenry and the nation itself is attained. 

Edellä mainittu kehitys on siis meneillään maassamme. Haastan nyt kaikki niin miehet kuin naiset ilmaisemaan tietonsa viranomaisille. Näitä ovat Keskusrikospoliisi, Suojelupoliisi ja Puolustusvoimat sekä Valtioneuvosto ja Presidentti. Kirjoittakaa kaikki näille tietonne. Voitte ne yhdellä klikkauksella lähettää sähköpostitse mainituille viranomaisille. Itse ainakin aion jatkaa viranomaisten informointia niin kauan kuin alan kuulla käsirautojen naksaukset ja kaltereitten kolahtelun sellaisessa yhteydessä, jossa maanpetturit laitetaan pois Suomen johdosta. Toivon samaa menettelyä kaikilta suomalaisilta. Meidän on nyt autettava isänmaatamme, se on meidän velvollisuutemme. ”Vihollisemme” on iskenyt maan sisältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *