Luottamusta ja Osaamista

MATKANI PIETARIIN – OMIN SILMIN NÄHTYNÄ JA TODISTAJIEN TAKAAMANA

Kuva_matkaMatka Pietariin oli sovittu jo jokin aikaa sitten viime viikonlopuksi. Kyseinen vierailu oli täysin yksityisluontoinen, eikä kuten on annettu ymmärtää, eduskuntavaaleissa edustamani itsenäisyyspuolueen IPU:n järjestämä tai siihen jollain tavalla liittyvä. Siis, olin siellä yksityishenkilönä. Eduskuntavaaliehdokkaallakin, ainakin toistaiseksi, on oikeus olla yksityishenkilö ja tavata ihmisiä oman ohjelmansa mukaisesti.

Päätarkoitus matkalle oli käydä keskusteluja kutsujieni kanssa tämän hetkisestä tilanteesta koskien esimerkiksi seuraavia asioita: Sodan mahdollisuus Euroopassa, maidemme väliset suhteet, lännen asettamat pakotteet ja niiden vaikutus erityisesti suomalaiseen yrittäjyyteen, suomalaisen median antamasta kuvasta koskien presidentti Putinia ja Venäjää yleensä.

Meille tarjottiin myös mahdollisuus osallistua Pietarissa järjestettävään kansainväliseen foorumiin ja puhua siellä. Hyväksyin tämän tarjouksen. Tilaisuudesta oli laadittu erittäin asiallinen ja kattava esittely- ja kutsulehtinen sisältäen sen tavoitteet ja työskentelymuodon. Seminaari oli otsikoitu seuraavasti – Tieteellinen kongressi, Venäjän kansainvälinen konservatiivinen foorumi. Saatoimme itse tapahtumapaikalla havaita, että paikalle oli saapunut noin nelisen sataa osallistujaa, Yhdysvalloista ja Euroopasta. Puhujia oli ilmoittautunut hieman yli kolmekymmentä.

Matkamme aikana sekä sen jälkeen olen saattanut havaita tietyistä medioista, että kyseinen tilaisuus on leimattu äärioikeiston ja jopa natsien foorumiksi. Paikalla olisi esitelty avoimesti äärioikeistonsymboleja ja puhujat olisivat hyvin äärimielisiä. Esimerkeiksi nimettyinä henkilöinä on nostettu tiettyjä MEP:jä sekä eri maitten parlamenttiedustajista yhteensä noin 4-5 yksilöä.

Puheet oli tulkattu ja osallistujille oli varattu tulkkaukseen tarkoitetut laitteet, joten kuuntelu sujui erittäin vaivattomasti. Itse en havainnut yhdessäkään puheessa mitään kiihkomielisyyttä, en edes tikunnokkaan nostettujen henkilöiden taholta. Yhdysvaltalaiset puhujat pyytelivät enemmänkin anteeksi maansa toteuttamaa sotapolitiikkaa. He painottivat kuitenkin sitä, että kansan tahto ja hallinnon toteuttama politiikka on syytä erottaa toisistaan. Valtaosa kansasta ei heidän mukaansa ole harjoitetun politiikan takana. Itselleni mielenkiintoinen yksityiskohta näistä puheista oli analyysi siitä, että massiivinen muuttoliike tulee tuhoamaan kansallisvaltion Yhdysvallat, koska monikulttuurisessa yhteiskunnassa alkuperäinen identiteetti hukkuu. Yleisellä taholla voidaan puheista heijastella teemoja kuten Euroopan ja Venäjä suhteiden tärkeys, Euroopan harjoittaman politiikan suunnasta ja Venäjän pakotteista. Osallistujat olivat pukeutuneet täysin korrektisti, eikä väitettyjä merkkejä tai lippuja ollut esillä.

Omassa puheessani käsittelin tulevia vaaleja ja korostin omalta osaltani tarvetta suureen muutokseen Suomessa mm. suhteessa Euroopan Unioniin, omaan rahaan ja keskuspankkiin sekä korostin menetettyjen Venäjän suhteiden palauttamisen keskeistä roolia. Käsittelin myös 1990-luvun pankkikriisin merkitystä hukattuun demokratiaan suhteessa vallan kolmijakoisuuteen. Erityisesti otin esille Suomen hallituksen (riippumatta mikä kolmesta suuresta puolueesta on vallassa) adoptoiman hallintotavan pohjautuen kansainvälisen oikeuden sekä suomalaisen lainsäädännön syrjäyttämiseen tai huomioonottamattomuuteen.

Olen ymmärtänyt, että tilaisuutta olisi varjostanut mielenosoitukset hotellin ulkopuolella. Itse en havainnut ”hässäkkää” käydessäni kävelyllä kadulla.

Haluan vielä tässä yhteydessä todeta sen, että henkilökohtaisesti olen vastaan natsismia, siis myös sitä, joka on pesiytynyt angloamerikkalaisen eliitin salaiseen taustaan.

Omaa pohdintaani

Tilaisuus aiheutti syystä tai toisesta yllättävän hyökkäyksen allekirjoittaneen henkilöä kohtaan. Tietyt tahot ovat yrittäneet ainakin antaa ymmärtää, että vierailu olisi jotenkin yhdistettävissä edustamaani puolueeseen. Edustamani puolueen arvot ovat kaikkien tiedossa ja kohtaavat omani, myös talousosaajana, lähes täydellisesti. On kuitenkin pidettävä mielessä se, että yksityishenkilönä saan ja voin matkustaa ja tehdä asioita, ainakin toistaiseksi.

Pari vuosikymmentä sitten suuren laman seurauksena noin 44000 yritystä asetettiin konkurssiin, reilut 11000 ihmistä suoritti itsemurhan ja itsemurhanyrittäjiä lienee vieläkin suurempi määrä, yksityistä omaisuutta anastettiin suoraan noin 43 miljardin euron arvosta. Kun otetaan huomioon takaajien ja valtion verorahat, niin kokonaissumma lienee 80 – 120 miljardin euron luokassa. Näiltä ihmisiltä poistettiin valtion ”käskytyksellä” tehokkaat oikeussuojakeinot, oikeudenmukainen oikeudenkäynti ja kyky puolustautua. Tämän operaation toteuttajina olivat demaripresidentti, keskustapääministeri ja kokoomusvaltiovarainministeri. Kysynkin nyt tässä, millä nimikkeellä näitä puolueita tulee kutsua, koska tämän tuhonnan ja massiivisen rahanpesuoperaation fokuspisteessä olevan salaisen sopimuksen ovat petosasiakirjaksi todenneet yhdysvaltalaiset, eurooppalaiset ja suomalaiset asianajajat?

Suursijoittaja George Soros totesi France 24 -kanavan haastattelussa 2014 vuoden lopulla, että Euroopan Unioni on kokeilu kansainvälisestä hallintomuodosta ja sellaisena epäonnistunut. Pitäisikö tästä vetää johtopäätöksi ainakin suhteessa Suomen tulevaisuuden asemaan Euroopassa. Keskeiset Eurooppalaiset valtiot ovat jo nyt liittyneet BRICS-maiden perustamaan pankkiin. Onko Suomi?

Kansainvälisessä oikeudessa mielenosoittaminen, oman mielipiteen ja ilmaisun vapaus lienevät arvoja, jotka on lainsäädäntönä taattu perusoikeutena yksilölle. Päinvastaisesti mielipiteen takia syrjintä saattaisi olla jopa rikollista. Forumissa lienee ollut mukana noin neljästä sadasta yksilöstä noin 4-5 äärioikeistomielistä henkilöä. Niin kauan kuin he eivät suorita rikosta on heilläkin oikeus omaan mielipiteeseensä. Jos siis minun osallistumiseni kyseiseen tapahtumaan olisi syystä tai toisesta moitittavaa niin miten perustelemme sen, että nämä samaiset henkilöt, ainakin osittain, ovat Euroopan Parlamentissa läsnä MEP:nä. Eikö siis kokoomuksen, keskustan, demarien, ruotsalaisten ja vihreitten MEPit osallistu ääriliikkeitten kokoukseen viikoittain. Jos siis olisi niin, että MEP:t voivat tavata MEP:jä ilman leimautumista niin onko allekirjoittaneeseen kohdistunut otsikointi kiihottamista.

Omalta kannaltani voin vaan todeta sen, että joku pelkää tällä hetkellä todella paljon eikä syyttä, sillä muutos on aina pelottava varsinkin jos sattuu olemaan väärällä puolella tai syytettyjen penkillä.

Tähän asiaan liittyen tulee lisää tietoa lähiaikoina.

7 Comments

 1. 24.3.2015    

  Hei Jukka.
  Minusta oli hienoa olla mukana kuulemassa, mitä asioita siellä oli ja kertomassa omasta lähihistoriastamme ihmisille. En koe mitenkään pahana ja toivon, että se ei aiheuta ongelmia, vaan tuo äänestäjiä sinun ja meidän kaikkien ehdokkaiden listoille.. Ritva

 2. räsänen pirkanmaalta räsänen pirkanmaalta
  24.3.2015    

  Olette rohkeita miehiä Isosaaren kanssa, ajanhegen vastavirtaan ei muut ui. Ylen ykkösen ykkösaamussa haastateltiin jotain Jyväskylän yliopiston ääriliiketutkijaa, hän antoi medialle neuvoksi jätää huomiotta kyseiset tapahtumat. Onneksi on edes tämä informaatio alusta. Konservatiivinen kansallishenkiselle radio taajuudelle olisi tarvetta, jotta saisimme maamme sijainnista aiheutuvat täydelliseen marginaaliin ajautumisen uhkakuvat torjutuksi, olisi kiire saada vaikkapa pietarin taloualueen kultuuri ja bisnes yhteydet avatuksi.Nykyisen kriisin aikana yhdeksänkymmen luvun puheet geitvay ajatukset voidaan unohtaa, neyritykset lännestä jotka tahtovat ovat jo siellä. Kummallista miten kauppalehdestä voi nykyisin löytää jokseenkin objektiivisiä juttuja suomalaisyrityksistä venäjällä. Ipun edistämäksi suuremmaksi visioksi toivoisin De gaulen kuusikymmen luvulla esitämää ideaa kansakuntien euroopasta atlantilta tyynellemerelle, nähtävästi liberalismin rappeuttamat aglosaksit eivät valtavirrataan siihen kuulu.

 3. Riikka Söyring Riikka Söyring
  24.3.2015    

  Kävin lukemassa Verkkouutisten jutun ja kommentit. Jotenkin surullista, että asioiden tarkistaminen on liian vaikea toimenpide sekä toimitukselle että kommentoijille. Luultavasti juttu on poimittu suoraan jostain toisesta lehdestä ja kirjoitettu auki tarkistamatta.

  – huoh –

  ”Itselleni mielenkiintoinen yksityiskohta näistä puheista oli analyysi siitä, että massiivinen muuttoliike tulee tuhoamaan kansallisvaltion Yhdysvallat, koska monikulttuurisessa yhteiskunnassa alkuperäinen identiteetti hukkuu.”

  Siinä nyt mitään uutta. Intiaanien ”kansallisvaltiot” lakaistiin alta kansainvaelluksella Euroopan suunnasta.

 4. 24.3.2015    

  Tervetuloa kerhoon. Olen natsionalisti ja ajanut itsenäistä, puolueetonta ja suomalaista Suomea. Josta Venäjäkin tykkää. Jo yli 20 vuoden ajan. Hakaristimiehet on osoittautuneet lähes kaikki bryssiksi ja Sisun kaarti (Halla-Aho, Terho) yms. jo mädäntynyt. Eivät ole lainkaan natsionalisteja. Ovat EUssa muslimin johtamassa ryhmässä ja brysiä. Hulluus ja hölmöys tuntuu vaan kasvavan. Venäjä olisis suuri mahdollisuus mutta bryssille se on nyt vihollinen . Persut Natottaa ja nuolee brysssän perää. Soini vielä mamuttaakin. Idänkauppa lopetettu.

 5. Seppo Paasikallio Seppo Paasikallio
  24.3.2015    

  Nomi Prinsin oheinen kirjoitus selittää hyvin miksi IPUa haukutaan äärioikeistolaiseksi ja miksi Amerikka on synnyttänyt Ukrainan kriisin. Kaikki kolme: USAn hallituksen ulkopolitiikka, sotateollinen kompleksi ja suuret pankit pelaavat saumattomasti yhteen hallitakseen koko maailmaa. Amerikan hegemonia vaatii yksinapaista maailmaa. Suomi on alistautunut tukemaan tätä johtavaa ajatusta

  Presidents, Bankers, the Neo-Cold War and the World Bank 
  http://www.nomiprins.com/thoughts/2015/3/23/presidents-bankers-the-neo-cold-war-and-the-world-bank.html

  • Rauno Suoraniemi Rauno Suoraniemi
   28.3.2018    

   Juuri noin – kuten Seppo Paasikallio toteaa – voisi vielä lisätä eriteltynä muutaman osa-alueen, jotka olennaisesti kuuluu tuohon hallintamekanismiin – sotateollisuus, lääketeollisuus, fossiiliset energiavarat, ns. viralliset valtamediat, jotka pitää illuusiota yllä…yksi asia omana mielipiteenäni nousee esille, kun seuraa ihmisten kommentointia maahanmuutosta – haukutaan ja syyllistetään usein syyttömiä ihmisiä, jotka ovat olosuhteiden uhreja tuon maailmaa hallitsevan illuminaattisen eliitin pelinappuloina!

 6. Riikka Söyring Riikka Söyring
  24.3.2015    

  ps.

  Tämä koko natsi-kohutus on aivan absurdi jo senkin takia, että Venäjä vei YK:n kautta läpi esityksen natsismin glorifioimisen kieltämisestä http://www.un.org/en/ga/third/69/docs/voting_sheets/L56.Rev1.pdf

  Yhdysvallat, Kanada ja Ukraina äänestivät ehdotusta vastaan, Suomi pidättaytyi äänestämästä.

  Joten nykytilanteessa Venäjä tuskin sallisi järjestellä mitään natsikokouksia tonteillaan, luulen ma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *